Aılen mı esın mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi GUELO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

GUELO

PAMUK
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
49
0
36
Almanya
Esınle mutlusun fakat aılen esının yüzünden sana soguk davranıyor sıtem edıyor ne yapardın?

Hmm söyle söylım uzun hıkaye kısalatayım, severek evlendık, aılemın rızasıyla. Bastan hersey ıyıdı, fakat esım kücük de olsa saygısızlık ettı, nasıl desem aıleme küstü, ben bıle 10 gün ayrı kaldım. Dayanamadım arada kalmaktan sonra barıstık. Ama annem unutamıyor. Haklıdır. Ama ne yapım, evlendık bı kere bana karsı cok ıyı hatasını anladı ıyı sımdı cok sükür ama aılemle gecınemıyor ne yapım?

Defalarca söyledim,her ikisinin yeri ayrı diye ama maalesef hiç anlamamışsınız beni...
Siz bu kıyaslamalara devam ettiğiniz sürece asla dengeyi tutturamazsınız...

Bu üçüncü konun yakında kapanır buda.
Valla ben ailemden vazgeçmem. Kocayı her zaman bulursun ama aileyi bulamazsın.
Tabi burada haklılık oranına da bakmak lazım. Haksız bulduğun kimse onu güzel bir dille uyaracaksın.

Annemde ablamın eşini sevmez, ama bize geldiğinde saygıda hiç kusur etmez, mümkün mertebe laf dalaşına girmez. Annem ablamın hatrına yapmaz çünkü. Ailende biraz senin hatrına bazı şeyleri görmezden duymazdan gelecek canım, anca orta yol böyle bulunur. Tabi eşinde saygıda kusur etmeyecek.

kendim....
ne ailem için ne de eşim için kendimi mutsuzluğa mahkum etmem
Allaha şukur aklım var, mantıgımı kullanabiliyorum, gerektiğinde aileme de eşime de rest çekebilecek kadar kendimden eminim
köprü olup ortayı bulmaya calişirim
ama baktım ki olmayacak
haklıyı haksızı tayin edip ona göre yaparım seçimimi

ınan suan agzını bıle acmıyor ama hatır ıcın ınan kımse bısey yapmıyor(((

esimle mutluysam sorun etmem
ama ailemdende sogumamak icin elimden geleni yaparim
onlari bir araya getirmemeye calismak en iyisi sanirim

buna benzer bi konu daha açılmıştı onuda mı siz açmıştınız?
neden buraya yzarak zaman harcıyorsunuz gidin konuşun
ailenizle eşinizle rahatsızlığınızı dile getirin konuşmadan halledilmez bu sorun

Konu sahibi arkadaşım,yeni üyesiniz biliyorum
ve size yardımcı olmak adına diğer açtığınız konuya da not yazdım.
Şimdi, kurallar gereği içeriği aynı konu açmak yasak,
ilk açılandan devam edilir.
Sizden ricam verdiğim linkten devam etmenizdir..
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi.../393015-ailem-esimi-sevmiyorarada-kaldim.html
dediğim gibi konu başlığınızı konuyla alakalı olarak değiştirdim.
sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…