ailenin en küçüğü ile evli olmak!!!!

Zeki kadinmissin vesselam.
Yanliz esin, ne ya bu masraf demiyor mu ?
yada isteklerini gereksiz diye gecistirmiyor mu ?
nasil beceriyorsun ?

bi proje ürünü herşey..
nasıl başlarsan öyle gidiyo..
ben nişanlılıktan buyana hep nazlı niyazlı bi görüntü çizdim..
yani aslında çok da nazlanmamış, kendi halinde büyümüş orta gelirli bi ailenin mütevazı bi çocuğuydum..
ama eşime en baştan belli konularda taviz vermeyeceğimin profilini çizdim..
mesela normalde çok kuaför kültürüm yok, evde halletmeye çalışırdım herşeyi..
ama eşime düzenli kuaför masrafım olacağı mesajını en baştan beri verdim..
ya da mesela kıyafet konusunda özenliyimdir ama savurgan değilimdir..
ama aylık belli bir giyim harcamam olacağı ve bundan vazgeçmeyeceğimi bilir eşim..
gelelim özel günlere..anamın evinde çoğu zaman hatırlamadığımız ya da bir pastayla geçiştirdiğimiz özel günleri eşime tam tersi yansıttım.. aslında çok önem verdiğimi ve hatırlanmadığında başına belayı alacağını biliyo eşim..
en küçük bi özel bi günü bile es geçmem :)
nerdeyse her 3-4 güne bir evin küçük de olsa bi ihtiyacını şirinlikle çıtlatırım..
ve alınana kadar tatlı tatlı yerim başının etini..:)
bi de tabi son olarak gaz mevzuu..
eşimi bana ve eve aldığı herşeyde iltifat ve teşekkür yağmuruna tutarım..
o da ödüllendirildikçe daha fazlasını yapmak ister..
olay bu..

Bunun aileinin küçüğü büyüğü olmasıyla alakası yok.Eşinin tutumuyla alakalı.Eşin izin vermese,kimse sömürmez.Sen de paranı harcama,katkıda bulunma anlasın.

Bol bol borç yap , kır dök çaktırmadan , eşyalara harcat , araba al taksite sok ki sömürelecek parası olmasın cebinde

Bunun ailenin en küçük çocuğu olmasıyla ilgisi yok
daha eli açık yüzü yumuşak buldukları için
bir de düzenli gelen maaşı olunca ailesi bekler
eşiniz aile konusunda hassassa ve eli açıksa borca sokmanız çok daha kötü olur
sonra o borçlarla başa çıkmanız çok zor

Bu işin ailenin kaçıncı evladı olması ile pek alakası yok bence. Benim babam 4 kardeşin en büyüğü ve diğer kardeşlerle fazlaca yaş farkı olmasına rağmen hep sömürülen, dolandırılan kendisi oluyor. Diğer kardeşler babamdan çok daha maddi olarak refahta olmasına rağmen bbam eli çok açık davranır. Ailesine fazla yüz verir, bizden daha fazla. O yüzden biraz erkeğin karakteri ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Biz babamı bu davranışlarından vazgeçiremedik altımızdaki evi bile bizden habersiz kardeşlerine verdi. İnşallah siz sorununuzu çözebilirsiniz de sonunuz bizim gibi olmaz.

:) tebrik ederim. Sen evlenmeden akilliymissin.

başka şehre taşının bence, ilginç ama genelde ailenin en büyüğü sömürülür, hatta büyükten alıp küçüğe verme durumu vardır sizin ailede farklı demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…