mrb arkadaşlar çok bunaldım o yüzden içimi dökmek istiyorum.eşim ailenin en küçüğü,5 kardeşler,kaynanam 45 den sonra doğurmuş eşimi ve aralarında yaş farkı gerek anne babasıyla gerekse ablaları ve abisiyle çok.ailede tek okuyan eşim.ikimiz de öğretmeniz.ve bize çift maaşlı gözüyle bakıldığı için sürekli bi sömürülme durumu var.ama eşime bunu anlatamıyorum.eli çok açık.para konusunda daha dikkatli olalım desem kavga çıkıo.nasıl bi yol denesem bilemedim.tebrübeli arkadaşlar bi akıl verin lütfen
aslında en küçük ve arada bu kadar yaş farkı olunca eşini daha büyümemiş gibi görmeleri lazım. Yani kıyamazlar sanki de sizde tersi olmuş demek ki.mrb arkadaşlar çok bunaldım o yüzden içimi dökmek istiyorum.eşim ailenin en küçüğü,5 kardeşler,kaynanam 45 den sonra doğurmuş eşimi ve aralarında yaş farkı gerek anne babasıyla gerekse ablaları ve abisiyle çok.ailede tek okuyan eşim.ikimiz de öğretmeniz.ve bize çift maaşlı gözüyle bakıldığı için sürekli bi sömürülme durumu var.ama eşime bunu anlatamıyorum.eli çok açık.para konusunda daha dikkatli olalım desem kavga çıkıo.nasıl bi yol denesem bilemedim.tebrübeli arkadaşlar bi akıl verin lütfen
7/24 iş başındasın valla okypete.konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
mrb arkadaşlar çok bunaldım o yüzden içimi dökmek istiyorum.eşim ailenin en küçüğü,5 kardeşler,kaynanam 45 den sonra doğurmuş eşimi ve aralarında yaş farkı gerek anne babasıyla gerekse ablaları ve abisiyle çok.ailede tek okuyan eşim.ikimiz de öğretmeniz.ve bize çift maaşlı gözüyle bakıldığı için sürekli bi sömürülme durumu var.ama eşime bunu anlatamıyorum.eli çok açık.para konusunda daha dikkatli olalım desem kavga çıkıo.nasıl bi yol denesem bilemedim.tebrübeli arkadaşlar bi akıl verin lütfen
Sizin durum konu sahibinden daha vahimBen de ailenin en küçüğü ve de en enayisi ile evliyim. Ben de çalışıyorum. Eşim de ailesinde tek okuyan, iki abisi bir ablası var, hepsi esnaf ve durumları da gayet iyi, ama onlar memur olduğumuz ve 2 maaş aldığımız için bizi zengin gibi görüyorlar, bunu da yüzüme dediler ben de esnaf daha zengin dedim, ablası bizim toplam kazancımızdan daha fazla kazanıyor ayda, ve eşi de esnaf, hala ağlanıyor ve acındırıyor kendini...eşimin yeğeni bile benim ne kadar maaş aldığımı sordu.
Eşim ablasına 10 bin tl kredi çekmiş küçük küçük çaktırmadan ödüyormuş yeni öğrendim., abisinini tüm borçları üstüne kaldı,onlar evlendiğimizd eyeni bitmişti, diğer abisine de borç vermiş alamıyor, bir de arkadaşına kredi çekip vermiş. Bu arada bizim de düğün borçlarımız var.
Eşim bir ev almış bekarken de bari onu ödüyor. Bir de arabamız var, yarı parasını benim ödediğim. Bunun dışında da arkadaşına verdiği kredi borcunu ödeyip duruyoruz ve aramız kötü bu yüzden de.
Bence halinize şükür edin, eğer az miktarlarda veriyorsa sorun yok, eşinizi de en kısa zamanda ev borcunun altına sokun. Maaş kartınız eşinizdeyse derhal alın ve birikim yapmaya başlayın altın hesabı bireysel emeklilik vs. yapın, ihtiyaçlarınızı ertelemeyin, harcayın, eşiniz düşünsün yetmedi yetişmedi diye,
Hiç düşünmüyorlar el kızı da çalışıyor onun parasını yemiş oluyoruz, oğlumuz mahcup olmasın demiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?