Hayır yanlış yapmıyorsunuz.redderekte kısmetleri belki yanlış yapıyorum
Hayır yanlış yapmıyorsunuz.
Bitsin artık görücü işleri.
Yaşınız 65 değil 25. Aman zamanı gelmedi evliliğin. Aman evde kalmazsınız, ne demekse bu da artık.
Ailenize kendinizin tanıyarak severek istediğiniz biriyle evleneceğinizi söyleyin.
Tipi şu bu olsun deyip sonradan beğenmeyince onlar da yeni arayışlar içine giriyor haklı olarak.
Karıştırmayın işinize.
aynı durum bende de var. hepsini reddettim. şimdi kendim buldumboşver iyi böyle.
inşaallah bende kendim bulurumümitsizim çünkü ev iş iş ev
Ben 17 yaşından itibaren sözlü ve fiziksel olarak tanıştırılma çalışmalarına maruz bırakıldım. Ben ki yapacağım hiçbir işime , attığım hiçbir adıma karıştırmadım, fikir bile sormadım kimseye. Hele ki böyle bir konuda tavrım çok sertti. Ona rağmen sözde bana çaktırmadan, tesadüflerle birileriyle tanıştırmaya çalıştılar. Nefret kere nefret. Fıstık gibi hatunum eş bulmak başkasına mı kalmış, ezik gibi.sanırım kendimi onlara anlatarak hata yaptım dediğiniz gibi arayış içine giriyorlar he baskı uygulamıyorlar belki ama psikolojikmen direk görmeden sinirle hayırrr diyorumm aşırı sinir oluyorum
Icine sinen birisi olursa bir kahve icer bakarsin
Ama zoraki de kabul etme herkesi
internetten buldum
Ben 17 yaşından itibaren sözlü ve fiziksel olarak tanıştırılma çalışmalarına maruz bırakıldım. Ben ki yapacağım hiçbir işime , attığım hiçbir adıma karıştırmadım, fikir bile sormadım kimseye. Hele ki böyle bir konuda tavrım çok sertti. Ona rağmen sözde bana çaktırmadan, tesadüflerle birileriyle tanıştırmaya çalıştılar. Nefret kere nefret. Fıstık gibi hatunum eş bulmak başkasına mı kalmış, ezik gibi.
Onlar mürüvvet adı altında hayatınızın kararını vermek istiyorlar. Birisinin aracılığı ile tanışacağın kişilerle aşk olmaz. Aşk olmazsa evlilik zaten çok dandik bir olay.
Bu yaşınızda aşkı tutkuyu yaşamadan afedersiniz ot gibi evlenmeyin.
Yaşınıza uygun olan heyecanları yaşayarak evlenmek isterseniz, evlenin.
ben kendim bulcam de. ayıp mı ?
Eğer evlenme gibi bir fikir kafanızda var ise taliplerinizi değerlendirrebilirsiniz.
Kırmızı çizgileriniz olsun tabi.
Ama o kırmızı çizgiler o kişiyi görmeden ve tanımadan ne işe yarar ki ?
Kahve içmekte ne gibi bir zarar olabilir?
Ben 32 yaşımda evlendim. 4 yıllık evliyim.siz kaç yaşındasınız bir mahzuru yoksa ve evlimisiniz ? haklısınız birçok konuda
Gerilmeye gerek yok ya.olmaz elbette bende o kanaatteyim hatta arkadaşlarıma da görüş açmalama derim ama kendime gelince öyle olmuyor heleki aile istiyorsa aşırı geriliyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?