Ailenizde reis kimdir.

tabi ki eşim...
her ne kadar müdahaleci ve kontrolü seven biri olsam da, eşim ailemizin reisidir.

adamm geceden geeceye geldıgı ıcınn reıs deee dogall olarakk ben oluyorum... oo ancakk olsa olsa sınır krızı reısı olur...

tabiki eşim..ortak kararlar alırız ama son sözü hep ona bırakırım..ne kadar eğitimli de olsam modern de olsam eşitlik değil ama denkliğe inanıyor da olsam herkes yerini konumunu bilecek ve ona göre davranacak

hehe her ne kadar teknede yaşamıyor olsak da (bu reis lafına bayılırım) eşim hep son sözü söyler. babaerkil bir aileden geldiğimiz için alışkanlıklar çok değişmiyor sanırım şakkıdı

ıkimiz birlikte reisiz.
Bugüne dek yaptığımız herşeyi ikimiz de istediğimiz, gerekli gördüğümüz için yaptık.
Birbirimize dayatmalar yapmak yerine hep orta yolu bulduk.
Eşimle biz çok uzun sohbetler yapmayı, hayatımızdaki herşeyi konuşmayı, paylaşmayı çok seven bir çiftiz, birbirimizin tepkilerini önceden bilir ona göre davranırız, sanırım bu nedenle de hiç senin dediğin ya da benim dediğin olsun diye bi sorun yaşamadık.

herkes yerini bilmeli kızlar ortak karar alınmalı iki tarafda mutlu olmalı reis yada reise ne farkader hem artık bu laf çok demode oldu kanımca

Bizim evin reisi yok , kim reis olsun diye oylama yapıyoruz herkez kendine oy veriyo sürekli berabere kalıyoruz.

reis yok bizde gercekten..
esim gelir her yapacagi seyi sorar,fikrimi alir..
ama ne kadar reis erkekler gibi gozuksede erkeklerde bilirki kadinlar daha mantikli kararlar alir
tab bunu bile bile kabul edemeyenlerde yok deil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…