Ailenizde reis kimdir.

biz bir kabile değil aile olduğumuzdan reisimiz yok...
tüm kararlarımız ortak gibi görünür, ma bizim evde de son sözü kocam söyler...
peki karıcığım...

kocam efendim, ben sadık köleyimdir.

reislik tahtını bölüştük biz.
tahtın sağ kolçağında ben, sol kolçağında kocam oturuyor..

ben her defasında kocama aılemızın reısı oldugunu soylesemde
O "sozde benım ama kımın reıs oldugu bellı" dıye bır cevap verır
anlamadım sımdı kım reıs oluyor sengözlerimebaksanab

bizde reislik yoktur.kaydirigubbakcemile3 kraliyet yonetimindeyik zemuszemusesim aslan kral bende onun kralicesi opuyorumnanaktan

evin reisi benimdir:lepi: kocama sordum evin reisi kim diye oda sensin dedi:jeyyar:sositososito

benim :1closedeyes:
benim dediğim olur o yüzden hep kavga ederiz
reiscilik kavgası :mymeka:

bizde reis yoktur ikimiz ortak karar alir karari veririz kendi basimiza hareket etmeyiz ama bana göre benim gözümde ailemizin reisi esimdir allah ondan arzi olsun ve basimizdan eksik etmesin:Saruboceq:

yerine gore değişiyor bu reislik bizde..
ama bazen de gostermelık dısarda özellıkle ,gururunu okşamak için derim ''kocacim şuraya gidicem izin verirmisin'' gibi ;-)

ben hep bu atasözüne göre davranırımzemuszemus:
kocası baş tır,hanımsa boyun,boyun ne tarafa dönerse başı o tarafına bakar...yerimseniben
sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
,

biz kızılderili olmamakla beraber,e haliyle kabile şeklinde de yaşam sürmemekteyiz.haliyle bi 'reis' bulunmamakta.Evlendiğimde kendi evimde de olmayacak..lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…