Ailenizin istemediği biriyle evlenir miydiniz?

İş evlenmeye kadar gelmişse ona gerçekten aşığım demektir.
Aşık olduğum insandan da asla vazgeçmem,ben seviyor muyum?Seviyorum.Olay bitmiştir.
:16:

Evlenmedim.
Ama hala beraberim.
Hala tartıyorum haklılar mı acaba diye.
Çelişki göbek adım oldu bu konuda.

Son düzenleme:
Kızlar ben ne kadar sevsem de evlenmezdim sanırım çünkü çoğu konuda hep ailem haklı çıkar. Siz ne düşünüyorsunuz?

ne konularda istemediklerine bağlı, ailemle bunları konuşurum. niye istemiyorlar? nesi onları rahatsız ediyor? onlara ne kadar ne yansıyor da bu kanıya varıyorlar? bu gibi sorulara verdikleri yanıtları tartarım. körü körüne ne ailemi silerim ne sevdiğim insanı silerim. gönül veriyorsam bir sebebi vardır elbet kendim için uygun bulmamda. onların da evladıyım elbet bir takım görüleri vardır iyiliğim için. ama son noktada her şey beni ilgilendirir. o insanla aynı yatağa girecek, ekmek bölüşecek olan benim. ben istiyorsam herkese saygı duymak düşer.

aşk insanın gözünü kör ediyor
bende aşık oldum mu kör kütük olurum mantığın zerresi kalmaz.nefret ediyorum bu huyumdan ama böyle malesef.
o yüzden evlenirdim sanırım

büyük konuşmayı sevmem ama evlenmezdim sanırım, yani ölene kadar ikna etmeye calısırım ama onların istemedigi bi adamla evlenmek sanırım iyi olmayacak bir evlilik demek benim için

aynen yaptım.1,5 yıl oldu evleneli şimdilik pişman değilim cok mutluyum ailemde sonradan sevmeye basladı eşimi.tabi hayat sonra ne getirir bilemeyiz

Ailemin istemediği biriyle beraberim fakat onların haberi yok.
Gizli sürdürüyorum.
Büyük konuşmayayım ama evlenmeyeceğim onunla.
Ailemi üzmekte istemem karşıma almakta.
Çok isterim onlarında seveceği, onaylayacağı biri olsun.

ailemin asla kabul etmeyeceği birini sevdim ve ikimiz de biliyorduk olmayacağını. ailelerimiz beraberliğimizden haberdar olmadan bitirmiştik fakat öyle bitmiyormuş... ne ailemi karşıma alabilirim ne de sevdiğimi silebilirim böyle bi durumda :44: olan sanırım hep kadınlara oluyor...

aile haklı diye bir şey yok bana göre.
elbette kavgalar olur evlilikte veya karşındaki insan senı aldatabılır. seçtiğimiz insanı ne kadar tanıyıp onu sevdiğimize bağlı bir durum.
aile karşı gelse de, razı gelse de; muhakkak evlilikler sorunlu oluyor, bu devırde bence evlenmek çok zor, ya da bazı şeyleri kabul etmek...
ama şu da var; seçtiğimiz insan umduğumuz gibi çıkmayınca '' ailem haklıymış'' demek sanırım insana haz falan verıyor
destekçi gibi bir durum oluşuyor yani, ''tek başıma yanılmadım, sen sorunluymuşsun zaten, bak ailem bile istememişti seni'' hesabı yani :ssz:

soruya gelırsek; evet evlenirdim, ailemin yanlışlarıyla yaşamaktansa
kendi yanlışlarımla yaşar ve öğrenırım... ileride ailemi suçlayacağıma kendımı suçlarım
başkalarının tecrübeleri benim işime yaramaz sonuçta.

bizide onaylamadılar ama evlendik şuan çok mutluyum 3 yıl oldu allah kimsenin kararından dolayı utandırmasın

Back
X