Evet ya, eskiden annanemden eve gelince annem bi oh çekerdi onu anlıyamazdım orası da senin evin derdim ama şimdi anlıyorum:)
evet insan bazı şeyleri yaşayınca anlıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya, eskiden annanemden eve gelince annem bi oh çekerdi onu anlıyamazdım orası da senin evin derdim ama şimdi anlıyorum:)
kalmamanı sorun etmiceklerse kalma derim benim elimde olsa ayda bir gideceğim ama alınırlar üzülürler diye gidiyorum bazen banada fazla geliyo aslında evimde çocuğumla eşimle olmak daha zevkli tabi ama gönüllerinide yapmak lazım.babam çok vıdı vıdı yapmıyo ama annemin yanında eşimden bahsetmeye korkuyorum hemen sevmediğini belli eden laf sokuyor.eşimde o kadar saygılı ki bu zamana kadar 8 yıldır bi saygısızlığı hiç olmadı her zaman her anlamda yardımcı oldu aileme ama annem birini sevmedimi ağzıyla kuş tutsa yaranamaz ona bu da benim canımı çok sıkıyo bazen soğuyorum bazende napıyosun o senin annen diyorum kendi kendine işte böyle..:&:![]()
belli bi süre sonra insanın evi batıyo![]()
daha ewıme doyamadım bende en son bayramda gttım aıleme
kndı ewımızı sewıorz bız esmle hıc cıkmak ısteömıorz gdncede hemen donuyorz ...
Merhaba hanımlar,
Kendi ailelerinizle görüşme sıklığınız nedir, eşiniz buna karışıyor mu?
Ve ailenize gittiğinizde kendi evinizi özlüyor musunuz merak ediyorum. Ben çok özlüyorum şahsen![]()
Biraz kırılırlar ama yavaş yavaş alıştırsam iyi olacak sanırım daha yolun başındayken
Aile ve eşinin anlaşmaması da sıkar insanın canını tahmin edebiliyorum canım , benim öyle bi sıkıntım yok severler birbirlerini neyse ki
yavaş yavaş daha uygun olur tabi tatlım.allahtan eşim rahat geniş annemin sözlerini kafaya takıp bana ya da anneme bişey demiyo o yönden çok olgun çok şükür ama ben sinir oluyorumm ayrı konu işte.neyse allah kötü şeyler vermesin ne yapalımbak bir dokundun bir ahhhh işttin sende
![]()
![]()
![]()
nasılda özendim anlatamam
aileme 12 saatlik uzaklıktayım
tatillerde bayramlarda ancak görebiliyorum
çok isterdim sabahtan anneme gidip akşam evime dönmeyi
arkadaş komşu dost ailenin yerini tutmuyo maalesef
gerçekten çok şanslısınız kızlar![]()
bende ailemden cok uzagım onları cok özlüyorum ev artık sıkıcı geliyo bana ...
Biz ptesi annemlerde salı evimizde çarşamba annemlerde perşembe evimiz cuma annemlerde ctesi-pazar evimizde kalıyoruz :)))) Eşimde bende memnunuz çünkü evimiz uzak işlerimize. Zaten fatihin dükkanı annemlerin karşısında rahat ediyoruz öyle. Ama bazen 2 gün üst üste kalıyoruz annemlerde o zaman özlüyorum evimi :)
Maaşallah canım Allah muhabbetinizi artırsın ne güzel..
Eşinle de camdan cama mı tanıştınız yoksa:))
Senede 1 kez oda olursa. Bu sene hic goremiycem![]()
Olsun anlat rahatla canım:)
Biz bunun için varız:))