Ailesel ilişkiler elti , görümce vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın sana cinsiyetin ne olduğunu söylemiş mi? Hayır söylememiş.

Ortada kandırma, yalan yok.

Ay kıskançsınız resmen. Değil elti kardeşimin, akrabamın çocuğunun cinsiyeti üzerine bu kadar kafada kurmam. Önemli olan sağlıklı olması bebek sonuçta. Bana ne cinsiyetten.

Bilerek insanların özel zamanlarında olay çıkartıyorsun. Mutluluklarına gölge ediyorsun.
Tabi ki o sizin yapınız siz öyle olgun tepkiler verin ne mutlu size , tabi ki bizim yanımızda kimse yoktu yalnızca üç eltiydik , ve diğeri de epey şok oldu şaşırdı ve aynı hissetti ,, Gölge edecek bir şey de yapmadık çok şükür

Bence senin küsesin var bahane arıyorsun. Amacınız balonlu sürprizli öğrenmekmiş zaten nasip olmayınca kadın kendince süreci uzatıp sürpriz tapmış gibi olmuş. İçindeki huzursuz duyguya bahane bulmuş gibisin
Kusmedim tabi ki sadece epey şaşırdım , küs değiliz zaten ,farklı bir deneyim olsun diye de böyle bir şey yapmak istedik çok sık da gorusuruz ,, hastaydı mesela çorba yapıp götürürüm ,, yoksa biz de gorumceler kayınvalideler gibi kuru kuru öğrenip he deyip geçmeyi bilirdik

Cinsiyet partisi anne babaya sürpriz olsun diye yapılmıyor muydu? Eltiye sürpriz ne alaka?
Anne baba zaten biliyor değil miydi ?🙈Hay bu cinsiyet partisi saçmalığını çıkarana 🤠Hürrem kılıklı tahtlı kınalardan sonra bu eksik kalmıştı 🫣

Bir gün yakın saydığınız biri sizi şaşırtır ters kose yaparsa siz sasirmazsiniz öyleyse
Ters köşe olacak ne var ??? Size sürpriz yapacakmış şaşırın diye yalan söylemiş sonuçta istediği olmuş şaşırmışsınız.Sanki aile mirasını zimmetine geçirdi şoktan şoka giriyorsunuz ....

Anlayan var mı ? Konuyu

Elti 2.ye hamileye ve doktordan direkt öğrenmiş cinsiyeti
Ilki erkekmiş
Konu sahibi elti vs balonlu öğrenmek istemişler olmamış
Hamile elti cinsiyet erkek gibi konuşmuş izlenim vermiş 2 hafta,
Konu sahibide inanmış
Ama sonra ortaya çıkmışki bebek kızmış
Kandırılmış gibi hissetmiş konu sahibi

Konuya yazacak yorum bulamadım bari özetleyeyim dedim
Eltinin bebeğinin cinsiyetini balonla öğrenmek istemek 🫣🤦🏻‍♀️

Aile içerisinde bu tarz şeyler yapılmadığı ve doktor ona söylemiş bulunduğu için biz ona balonlu bir sürpriz yapalım o da bize bu şekilde söylesin gibi bir şey planlamistik
Allah akıl fikir versin. Ancak bu kadar boş bir topluluk olunabilirmiş, başarmışsınız. Tebrikler.

Eltiniz size güvenmiyor, kendine yakın görmüyor, samimi değil gibi mi hissettiniz, bu yüzden mi canınız sıkıldı? Fakat bu konudan samimiyet testi çıkarmak çok zorlama olmaz mı? Kız siz dahil bütün ailesine sürpriz yapmak istemiş olabilir.
Yani duygunun ne olduğunu tam anlamadım ama o kayınpederimin akrabası, biraz hor görülür akraba diye ben de hep ailede kendim ve onun hakkını arayan bir tipim, ona bir haksızlık yapıldığında sesli söyleyebilen biriyim ,, ama o da biraz tatlı cadıdır ,, mesela Kürtçe bilmem ben o bilir , kayinvalidemgillerle yanımızda konuşmuştu bir gün, eslerimizin anaannesi benden çayına limon koymamami istemiş o da limon istiyormus diyip kadının çayına bana limon koydururken kayınvalidem yakalamıştı aman aman koyma o öyle demedi diye , ya da ben biraz gorumcmele mesafe koymuştum bir ara, o gorumcemi yoklar acaba bana da mı öyle gibisine ,yani biraz böyle yapıda tatlı cadi bir kızdır. Ben de acaba bizi mi yokladı ne tepki vereceğiz diye yoksa cidden mi şaşırtmak istedi acaba ikileminde kaldım anlam veremedim

Şöyle ki eltimle yakınız ,, kendisi ikinciye hamile, ilk çocuğu erkekti , bu cinsiyeti de öğrenmiş kendisi öğrendiği için biz de bize supriz şeklinde yapacaktık , balonla öğrenekim dedik bir türlü nasip olmadı biz de nasip olmayınca telefonda görüştük ve kendisi ciddi şekilde duyunca çok şaşırmayacaksın ve kuzenim hiç sevinmedi cinseyete dedi , yani bende büyük oranda erkek izlenimi verdirdi ve ben iki hafta boyunca bu şekilde dolaştım , nasip oldu ve bugün balon patlatarak öğrenme fırsatımız oldu ve kız çıkti ben de çok şaşırdim ve aldatılmış gibi hissettim , Kendisi onun yerine hiçbir söylemem o zaman söyleyeceğim deseyei daha güzel olmaz mıydı neden böyle bir ters köşe şaşırtma ihtiyacı hissetti ki kendimi aldatılmış gibi hissettim diyorum

cinsiyet partisi birazda ters köşe değil midir? :KK53:
gereksiz, yersiz bi alınganlık olmuş. insanlar neden tek ufak bi olumsuzlukta hemen mesafe koymak için yer arar anlamam.

Elti 2.ye hamileye ve doktordan direkt öğrenmiş cinsiyeti
Ilki erkekmiş
Konu sahibi elti vs balonlu öğrenmek istemişler olmamış
Hamile elti cinsiyet erkek gibi konuşmuş izlenim vermiş 2 hafta,
Konu sahibide inanmış
Ama sonra ortaya çıkmışki bebek kızmış
Kandırılmış gibi hissetmiş konu sahibi

Konuya yazacak yorum bulamadım bari özetleyeyim dedim
Eltinin bebeğinin cinsiyetini balonla öğrenmek istemek 🫣🤦🏻‍♀️
Valla Allah razi olsun forumda yeni sayılırım çok güzel ifade ettiniz😅 ( balonla ogrenmek istemek bu diğer eltimin fikriydi )

Yani duygunun ne olduğunu tam anlamadım ama o kayınpederimin akrabası, biraz hor görülür akraba diye ben de hep ailede kendim ve onun hakkını arayan bir tipim, ona bir haksızlık yapıldığında sesli söyleyebilen biriyim ,, ama o da biraz tatlı cadıdır ,, mesela Kürtçe bilmem ben o bilir , kayinvalidemgillerle yanımızda konuşmuştu bir gün, eslerimizin anaannesi benden çayına limon koymamami istemiş o da limon istiyormus diyip kadının çayına bana limon koydururken kayınvalidem yakalamıştı aman aman koyma o öyle demedi diye , ya da ben biraz gorumcmele mesafe koymuştum bir ara, o gorumcemi yoklar acaba bana da mı öyle gibisine ,yani biraz böyle yapıda tatlı cadi bir kızdır. Ben de acaba bizi mi yokladı ne tepki vereceğiz diye yoksa cidden mi şaşırtmak istedi acaba ikileminde kaldım anlam veremedim
Bacı senin bu hayat da hiç mi gerçek derdin yok ? Yok ki dert yaratmaya çalışmışsın resmen

cinsiyet partisi birazda ters köşe değil midir? :KK53:
gereksiz, yersiz bi alınganlık olmuş. insanlar neden tek ufak bi olumsuzlukta hemen mesafe koymak için yer arar anlamam.
İşte ben mi araniyorum acaba dedim , mesafe de koymadım şaşırdım sadece

Onun hakkını aramayı bırakıp kendinize dönün bence
Yoksa bu gidişle hakka ihtiyacı olan tümden siz olacakmışsınız gibi duruyor
Samimiyetiniz tek taraflı ve farkında değilsiniz sanırım

Kardeş gibi saydigimiz eltim var ben 29 o 24 yaşında ama benden evvel evlenmiş , kendisi hamile , bebeğinin cinsiyetini öğrendi , bize söyleyecekti önce balon patlatarak yapalım dedik ama nasip olmadı ,, biz de o gün görüşünce sordum çok ciddi gibi öğrenince sasirmazsiniz (ilk çocuğu oğlan ) ve kuzenim hiç sevinmedi (kız istiyordu) dedi ,, nasip oldu ve balon yapabildik kız olduğunu öğrendik aldatılmış gibi hissediyorum kendimi normal mi , ben hamileyim şaka yaptım aldatmak için değil şaşırtmak için falan dedi ama insan niye böyle yapar ki ben mi garipsedim , biraz hin uyanık biridir tepki mi ölçmeye çalıştı ya da ben mi arandım anlamadım , siz ne hissederdiniz
Sasirtmak istemis iste, ne büyük triplere girmissiniz öyle, aldatildim falan.. Kendinize gelin bence, eltinizi sıkarsınız böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X