Ailesel ilişkiler elti , görümce vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte ben mi araniyorum acaba dedim , mesafe de koymadım şaşırdım sadece

şey kızmazsan, evet aranmışsın :)
yani ,çten içe bahane aramış gibi durmuşsun hatta, basit önemsiz bir detay için ne gerek vardı zihni, kalbi yormaya.
eltinize söyleseniz asıl o şok olur kalbi kırılır :D

Bacı senin bu hayat da hiç mi gerçek derdin yok ? Yok ki dert yaratmaya çalışmışsın resmen
Aslında bayağı var küçük yaşta annemi kaybettim üvey anneyle büyüdüm Süper de gecirmedik her üniversite tatilimde o kuserdi babam da kuserdi ve sanırım annemdeki eksikliği yakın saydığım insanlara tutunarak geçinmeye çalışıyorum. Kayınvalidem çok ogulcudur mesela beni her görmezden geldiginde yaralanirim , insanları ve hayatı fazla ciddiye alıyorum belki

Kendisine sordum aldatılmış gibi hissettim iki hafta boyunca böyle dolaştım dedim , bir de yine erkek olunca insan olsun sağlıklı olsun diye teselliler verdim , kendisinde biraz kız annesi vibe ı da var çünkü kendi de gönlü tabi ki kızdan yanaydı , aldatıldım dedim açık açık ,,, şaşırtmak istedim, ben hamileyim gibi tepkiler verdi

çok başarılı bir çalışma olmadı deseydiniz. eltiniz de o model demek ki. tepki ölçümü mantıklı ama yeterli olgunlukta değil. başka derdiniz olmasın.çekirdek ailenizle çok mutlu olursunuz hep inşallah.gerisini kafaya takmayın. gerektiği kadar olsunlar yeter bence

Onun hakkını aramayı bırakıp kendinize dönün bence
Yoksa bu gidişle hakka ihtiyacı olan tümden siz olacakmışsınız gibi duruyor
Samimiyetiniz tek taraflı ve farkında değilsiniz sanırım
Genelde kendi hakkimi kendim savunurum zaten 🙂 işte ben de samimiyetim tek taraflı mi acaba diye sorguluyorum

şey kızmazsan, evet aranmışsın :)
yani ,çten içe bahane aramış gibi durmuşsun hatta, basit önemsiz bir detay için ne gerek vardı zihni, kalbi yormaya.
eltinize söyleseniz asıl o şok olur kalbi kırılır :D
Olabilir tabi ki neden kızayim , kusmedik de şaşırdığımi ve bu şekilde hissettiğimi de kendisine söyledim zaten ama tabi ki kırarak değil kuserek değil

Elti 2.ye hamileye ve doktordan direkt öğrenmiş cinsiyeti
Ilki erkekmiş
Konu sahibi elti vs balonlu öğrenmek istemişler olmamış
Hamile elti cinsiyet erkek gibi konuşmuş izlenim vermiş 2 hafta,
Konu sahibide inanmış
Ama sonra ortaya çıkmışki bebek kızmış
Kandırılmış gibi hissetmiş konu sahibi

Konuya yazacak yorum bulamadım bari özetleyeyim dedim
Eltinin bebeğinin cinsiyetini balonla öğrenmek istemek 🫣🤦🏻‍♀️
Saçma sapan birşey cinsiyeti kız olsa ne erkek olsa ne kaldı ki kadının çocuğu bu ister söyler ister söylemez vs vs

Aslında bayağı var küçük yaşta annemi kaybettim üvey anneyle büyüdüm Süper de gecirmedik her üniversite tatilimde o kuserdi babam da kuserdi ve sanırım annemdeki eksikliği yakın saydığım insanlara tutunarak geçinmeye çalışıyorum. Kayınvalidem çok ogulcudur mesela beni her görmezden geldiginde yaralanirim , insanları ve hayatı fazla ciddiye alıyorum belki
Bak şimdi bu eltiye bağlanmanı anladım . Başın sağolsun bu arada . Ama cidden yanlıştasın . Tek başına da mutlu olmayı öğrenmelisin . Eltiden beklentilerini azalt . Görüşmek isterse görüş istemezse umursama . Birey ol . Bir de tavsiyem şu olacak , aile içinden değil dışardan samimi arkadaş bul , derdini de sevincini de onlarla paylaş . Eltlyle samimi olunmaz .

Saçma sapan birşey cinsiyeti kız olsa ne erkek olsa ne kaldı ki kadının çocuğu bu ister söyler ister söylemez vs vs
Ya tabi ki Rabbim saglikli versin de ne olursa olsun , yani samimiyetimiz olmasa zaten ben de böyle beklentilerde olmam

Bak şimdi bu eltiye bağlanmanı anladım . Başın sağolsun bu arada . Ama cidden yanlıştasın . Tek başına da mutlu olmayı öğrenmelisin . Eltiden beklentilerini azalt . Görüşmek isterse görüş istemezse umursama . Birey ol . Bir de tavsiyem şu olacak , aile içinden değil dışardan samimi arkadaş bul , derdini de sevincini de onlarla paylaş . Eltlyle samimi olunmaz .
İşte biz elti olarak bakmadık ki kendisi benden 6 yaş küçük ben onu kardeşim gördüm büyük olanı da ablam gördüm derdimiz ortak diyip birbirimize tutunduk yeri geldi dertlestik çok sık gorusuruz, hasta olur çorba veririm, aynı apartmandayiz herkes kendi hayatında tabi ama o liseden sonra üniversite kazanamamış , ben ogretmenim , kendisi gelir bana bazen okumalar yapariz defterimize notlar yazarız. Ne bileyim öyle gördüm, öğretmenliğimi de tiye almazsiniz umarım insanım da sonuçta 😌

Ya tabi ki Rabbim saglikli versin de ne olursa olsun , yani samimiyetimiz olmasa zaten ben de böyle beklentilerde olmam
Gerçektek meseleyi anlayamadığım için konu yapamıyorum belki ultrasonda ilk erkek gibi göründü diğer kontrolde kız olarak görüldü ki kadın biliyorsa sürpriz cinsiyet partisine ne gerek varki yani kız olsa da erkek olsada sizi bağlayan kısım ne niye takildiniz orayı anlamadım kusura bakmayın hayırlısı olsun ortada bir mesele yok yani siz biraz olayı tuhaflastirmissinız

İşte biz elti olarak bakmadık ki kendisi benden 6 yaş küçük ben onu kardeşim gördüm büyük olanı da ablam gördüm derdimiz ortak diyip birbirimize tutunduk yeri geldi dertlestik çok sık gorusuruz, hasta olur çorba veririm, aynı apartmandayiz herkes kendi hayatında tabi ama o liseden sonra üniversite kazanamamış , ben ogretmenim , kendisi gelir bana bazen okumalar yapariz defterimize notlar yazarız. Ne bileyim öyle gördüm, öğretmenliğimi de tiye almazsiniz umarım insanım da sonuçta 😌
Anladım ben seni . Ben de ilk yıllar böyle düşünmüştüm ki , bir takım sorunlar yaşadığım da aslında hiç de dost olmadığımızı çözdüm . Ha hala görüşürüm ama mesafe de koydum eş ailesine . Dostlarım var ama onlarla ne kan bağım var ne aile bağım . Aynısını şiddetle tavsiye ederim .

Gerçektek meseleyi anlayamadığım için konu yapamıyorum belki ultrasonda ilk erkek gibi göründü diğer kontrolde kız olarak görüldü ki kadın biliyorsa sürpriz cinsiyet partisine ne gerek varki yani kız olsa da erkek olsada sizi bağlayan kısım ne niye takildiniz orayı anlamadım kusura bakmayın hayırlısı olsun ortada bir mesele yok yani siz biraz olayı tuhaflastirmissinız
Ultrasonda öyle göründü gibi bir durum yok , Kendisi bana , fazla şaşırmayacaksin ve kuzenim sevinmedi dedi yani erkek yine demeye getirdi
1. Çocuğu erkek
Kuzeni de hep kız istiyordu
Biz de tabi ki ilki erkek olunca tabi ki sağlıklı olsun ama kız istiyorduk
Erkek vibe ı verdikten sonra birden bugün kız çıkınca epey şaşırdım
Ya gerçekten şaşırtmak istedi ya da tepki ölçmek istedi ,anlamlandiramadim bu kadar

Aile içerisinde bu tarz şeyler yapılmadığı ve doktor ona söylemiş bulunduğu için biz ona balonlu bir sürpriz yapalım o da bize bu şekilde söylesin gibi bir şey planlamistik
Sizi ilgilendiren bisey Yok balon falan çok sacma neden aldatılmış gibi oldunuz, anasi babasi bilse yeter sağlıkla gelsin diyin yeter abatmya gerek yok

Şöyle ki eltimle yakınız ,, kendisi ikinciye hamile, ilk çocuğu erkekti , bu cinsiyeti de öğrenmiş kendisi öğrendiği için biz de bize supriz şeklinde yapacaktık , balonla öğrenekim dedik bir türlü nasip olmadı biz de nasip olmayınca telefonda görüştük ve kendisi ciddi şekilde duyunca çok şaşırmayacaksın ve kuzenim hiç sevinmedi cinseyete dedi , yani bende büyük oranda erkek izlenimi verdirdi ve ben iki hafta boyunca bu şekilde dolaştım , nasip oldu ve bugün balon patlatarak öğrenme fırsatımız oldu ve kız çıkti ben de çok şaşırdim ve aldatılmış gibi hissettim , Kendisi onun yerine hiçbir söylemem o zaman söyleyeceğim deseyei daha güzel olmaz mıydı neden böyle bir ters köşe şaşırtma ihtiyacı hissetti ki kendimi aldatılmış gibi hissettim diyorum
Kesin bir bicimde erkek dememiş ki belki de ikinciyi de erkek bekliyorlardı. Konudaki görümce nerde göremedim

Anladım ben seni . Ben de ilk yıllar böyle düşünmüştüm ki , bir takım sorunlar yaşadığım da aslında hiç de dost olmadığımızı çözdüm . Ha hala görüşürüm ama mesafe de koydum eş ailesine . Dostlarım var ama onlarla ne kan bağım var ne aile bağım . Aynısını şiddetle tavsiye ederim .
Yani şahsi öyle şeyler pek yaşamadık ama genel olarak şu hep dönerdi senin düğününde sana istenilen yapıldı bana yapılmadı, senin ailene şöyle benim aileme böyle, ben okumadığım için beni tiye alıyorlar sana saygı duyuyorlar der hep , ben de kendisini özellikle kayınpederimin yanında overim baba bak bunu çalıştık vs. Vs.

Kendisine sordum aldatılmış gibi hissettim iki hafta boyunca böyle dolaştım dedim , bir de yine erkek olunca insan olsun sağlıklı olsun diye teselliler verdim , kendisinde biraz kız annesi vibe ı da var çünkü kendi de gönlü tabi ki kızdan yanaydı , aldatıldım dedim açık açık ,,, şaşırtmak istedim, ben hamileyim gibi tepkiler verdi
Nasıl dolaştınız

Ultrasonda öyle göründü gibi bir durum yok , Kendisi bana , fazla şaşırmayacaksin ve kuzenim sevinmedi dedi yani erkek yine demeye getirdi
1. Çocuğu erkek
Kuzeni de hep kız istiyordu
Biz de tabi ki ilki erkek olunca tabi ki sağlıklı olsun ama kız istiyorduk
Erkek vibe ı verdikten sonra birden bugün kız çıkınca epey şaşırdım
Ya gerçekten şaşırtmak istedi ya da tepki ölçmek istedi ,anlamlandiramadim bu kadar
Size söyleyen kim
Kuzen kim
Yani kız olsa ne erkek olsa ne sizin çocuğunuz değil ki
Anlam yüklemek manasız geldi bana bilemiyorum
Niye sizin tepkinizi ölçmek istesin siz bu konuyu gundem edin vs vs hiç çözemedim gerçekten başka dertleriniz sorumluluk ve gündrm vs.niz yok mu

Kesin bir bicimde erkek dememiş ki belki de ikinciyi de erkek bekliyorlardı. Konudaki görümce nerde göremedim
Evet ama erkek için bildiğim tüm şartları oluşturdu ve ben de erkek o zaman diyip teselliler verdim kendi kız istiyordu çünkü ilki erkek olduğu için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X