Ailesel ilişkiler elti , görümce vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size söyleyen kim
Kuzen kim
Yani kız olsa ne erkek olsa ne sizin çocuğunuz değil ki
Anlam yüklemek manasız geldi bana bilemiyorum
Niye sizin tepkinizi ölçmek istesin siz bu konuyu gundem edin vs vs hiç çözemedim gerçekten başka dertleriniz sorumluluk ve gündrm vs.niz yok mu
Bize supriz şekilde söyledi bugun eltim.
Kuzeni onun teyzesinin kızı ve hep kız istiyordu
Tabi ki çocuk üzerinden anlam yüklemedim ama hiçbir şey söylemeyip dur günü geldiğinde de söylerim diyebilirdi , biraz tatlı cadı bir kızdır (önceki alintilarimda bazı seylerinden bahsettim )o yüzden tepkimi mi ölçmek istedi diye düşündümm

Bize supriz şekilde söyledi bugun eltim.
Kuzeni onun teyzesinin kızı ve hep kız istiyordu
Tabi ki çocuk üzerinden anlam yüklemedim ama hiçbir şey söylemeyip dur günü geldiğinde de söylerim diyebilirdi , biraz tatlı cadı bir kızdır (önceki alintilarimda bazı seylerinden bahsettim )o yüzden tepkimi mi ölçmek istedi diye düşündümm
Neyse hayırlısı olsun

Ne olursa olsun ettiniz hamile. Erkek olmuş, kız olmuş ne farkeder. Kardeş gibi görüyorsanız size 2 hafta söylemedi diye alınganlık yapmak yerine hayırlı olsun prenses geliyor diyip geçebilirsiniz. Çok sevdiğim bir arkadaşım başta kızım olacak dedi. Doğuma yakın isim düşündünüz mü diye sorduğumda erkek olduğunu öğrendim. Bebeklerde şaka yapabilir 😁🥰 Eltinizde kız olduğunu öğrenince böyle bir sürpriz yapmıştır size.

Evet ama erkek için bildiğim tüm şartları oluşturdu ve ben de erkek o zaman diyip teselliler verdim kendi kız istiyordu çünkü ilki erkek olduğu için
Aile apartmanında mı oturuyor sunuz ?

Bir de bayil istersen Feriha.
Kafa yakan cinsten bir konu
Eltisinin bebeği olacakmış
Eltisinin kuzeni kız istiyormuş
Ama erkek demişler konu sahibi ne alaka ise kendini erkek olacak diye kodlamis
Ama öğrenmişki Bebek kızmiş ve konu sahibi aldatılmış hissetmiş ne alaka ise
Yani konu sahibiyle çocuğun cinsiyeti
Gerçekten kafam yandı

Kafa yakan cinsten bir konu
Eltisinin bebeği olacakmış
Eltisinin kuzeni kız istiyormuş
Ama erkek demişler konu sahibi ne alaka ise kendini erkek olacak diye kodlamis
Ama öğrenmişki Bebek kızmiş ve konu sahibi aldatılmış hissetmiş ne alaka ise
Yani konu sahibiyle çocuğun cinsiyeti
Gerçekten kafam yandı
Olayı çözdüm . Hepsi de aynı apartmanda oturuyorlar . Sanki hepsi de çekirdek aile gibi olmuşlar . Bunu da normal sanmışlar .

Ne olursa olsun ettiniz hamile. Erkek olmuş, kız olmuş ne farkeder. Kardeş gibi görüyorsanız size 2 hafta söylemedi diye alınganlık yapmak yerine hayırlı olsun prenses geliyor diyip geçebilirsiniz. Çok sevdiğim bir arkadaşım başta kızım olacak dedi. Doğuma yakın isim düşündünüz mü diye sorduğumda erkek olduğunu öğrendim. Bebeklerde şaka yapabilir 😁🥰 Eltinizde kız olduğunu öğrenince böyle bir sürpriz yapmıştır size.
Tabi ki Rabbim önce sağlıklı versin onlara bağışlasın , Bebek şaka yapsa tabi ki sorun yok ama eltim bilinçli bir şaka yapti , arkadaşınızın da Bebek şaka yaptıysa elbette yapacak bir şey yok ama bilinçli bir şekilde söylememisse onu da garipserdim herhalde.. alingalnlik yapıp mesafe koyup da kusmedim bu yaptığını anlamlandiramadim ve bozuldum biraz o kadar yarın geçer ,, foruma da bakıp farklı yorumlara danışmak için yazdım 😌

Yani çocuk konu sahibinin değil ki kız olsa ne erkek olsa ne kuzenimin bebeği doğana kadar erkek sanıyorduk bundan 17 18 sene önce 2 3 defa Dr a gitmişti erkek dendi doğumda kız çıktı zıbın giysiler herşey erkek için alınmışti yani olabilir bunlar niye takılıyor konu sahibi onu anlamadım ki

Olayı çözdüm . Hepsi de aynı apartmanda oturuyorlar . Sanki hepsi de çekirdek aile gibi olmuşlar . Bunu da normal sanmışlar .
Ya benim kardeşlerimin bebekleri vs beni hiç bağlamadi ki bana tuhaf geldi yani bilmiyorum

Yani çocuk konu sahibinin değil ki kız olsa ne erkek olsa ne kuzenimin bebeği doğana kadar erkek sanıyorduk bundan 17 18 sene önce 2 3 defa Dr a gitmişti erkek dendi doğumda kız çıktı zıbın giysiler herşey erkek için alınmışti yani olabilir bunlar niye takılıyor konu sahibi onu anlamadım ki
Elticilik işte😁

Hayır kesinlikle çekirdek ailenin onlar olmadığının bilincindeyim , hatta ailenin sınır koyan ilk gelini olabilirim

Hayır kesinlikle çekirdek ailenin onlar olmadığının bilincindeyim , hatta ailenin sınır koyan ilk gelini olabilirim
Yok bence öyle . Elti ile sık sık görüşülmez normal de , çocuğunun cinsiyeti de kimsenin umru olmaz.Doğunca hediyesini alır gider insanlar hepsi bu.

Ya benim kardeşlerimin bebekleri vs beni hiç bağlamadi ki bana tuhaf geldi yani bilmiyorum
Doktor öyle dese farklı çıksa Okey ama kendisi önce erkek demeye getirdi ,, hep kız olduğunu biliyordu

Doktor öyle dese farklı çıksa Okey ama kendisi önce erkek demeye getirdi ,, hep kız olduğunu biliyordu
Tamam da siz niye bu kadar takildiniz gündem ettiniz belki direkt söylemek istemedi vs vs

Evet belki de boyle olunmaliydi böylece hıc böyle konular da acilmazdi 😅
Ortada sorun yok kavga da yok . Hiç konu falan açmayın aileye ya da eltiye . Hediyenizi altınınızı takın geçin bir de hayırlı olsun deyin bitti gitti.

Tamam da siz niye bu kadar takildiniz gündem ettiniz belki direkt söylemek istemedi vs vs
Neden böyle bir şey yapma gereksinimi duyduğunu anlamlandırmaya çalıştım , şaşırtmak istedim dese de başka yaşadığımız şeylerden dolayı sorguladım , farklı gözler farklı yorumlar olsun diye forumda danışmak istedim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X