• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi beni istemedi benden 2 ay sonra başkasını bulmuşlar

Evlenmek hayatta bir rütbe almak mı ne demek yerimde saydım. 2 ay içinde ailesinin istediği biriyle tanışıp evlenmeyi kabul eden bir insan evlenmek için evleniyor demektir. Ailenin de iç içe yaşadığı apartmandan biriyle evlenmediğiniz iyi olmuş bence
Tabiki değil yerimde saydım derken yani erken evlenmek erken anne olmak istiyordum ben yaşım geçiyor diye üzülüyorum ve tabiki tercih edilmemiş olduğum için

Boşuna üzülüyorsunuz erken evlenmek erken anne olmak istiyorum demissiniz anlıyorum ama evlenip sonradan pişman olmakta var mutsuz olmakta nasip buymuş diyip geçin bence daha iyisi çıkar inşallah karşıniza mutlu olursunuz😊

Boşuna üzülüyorsunuz erken evlenmek erken anne olmak istiyorum demissiniz anlıyorum ama evlenip sonradan pişman olmakta var mutsuz olmakta nasip buymuş diyip geçin bence daha iyisi çıkar inşallah karşıniza mutlu olursunuz😊
İnşallah hayırlısı böyledir diğer türlü bunun bir ceza veya imtihan olduğunu bilmek beni üzer

İnşallah hayırlısı böyledir diğer türlü bunun bir ceza veya imtihan olduğunu bilmek beni üzer
Neden ceza olsun? Yaşınız çok büyük değil ki. Ayrıca ilk başta bence daha doğru dusunmussunuz. Öyle evim kapım ayrı demekle olmuyor gördüğüm kadarıyla. Aynı binada olmak ic içe olmak zor olur. Nasibinizde başka biri vardır bilemezsiniz belki böylesi daha iyidir sizin için. Evliliği, anne olmayı istemeniz normal ama sırf evlenmek için evlenmek ne kadar doğru orası tartışılır..

Aslında adam evlenmek için görücü usulü formatında birileri tarafında niyetini söyleyip tanıştırılmasını istemiş bakmış aile rızası yok tamama erdirmiş. Kocaman bir aşk bitip paldır küldür evlenmemiş ki. Hayatınıza devam edin, iyi bir insan çıkar. Birisiyle evleneyim diye takıntısı yaparsanız doğru insanlar çıkmaz karşınıza, her çıkanın her özelliğine olur ne olacak ki dersiniz.

Aslında adam evlenmek için görücü usulü formatında birileri tarafında niyetini söyleyip tanıştırılmasını istemiş bakmış aile rızası yok tamama erdirmiş. Kocaman bir aşk bitip paldır küldür evlenmemiş ki. Hayatınıza devam edin, iyi bir insan çıkar. Birisiyle evleneyim diye takıntısı yaparsanız doğru insanlar çıkmaz karşınıza, her çıkanın her özelliğine olur ne olacak ki dersiniz.
Tam olarak böyleydi zaten tercih edilmemiş olmak uygun görülmemiş olmak beni üzdü adama aşık olduğumdan değil ve şimdi istediğim hayatı başkası yaşıyor diye üzülüyorum

Neden ceza olsun? Yaşınız çok büyük değil ki. Ayrıca ilk başta bence daha doğru dusunmussunuz. Öyle evim kapım ayrı demekle olmuyor gördüğüm kadarıyla. Aynı binada olmak ic içe olmak zor olur. Nasibinizde başka biri vardır bilemezsiniz belki böylesi daha iyidir sizin için. Evliliği, anne olmayı istemeniz normal ama sırf evlenmek için evlenmek ne kadar doğru orası tartışılır..
Belki farkında olmadan ben de başkalarına bu duyguları yaşatmışımdır bu yüzden bunları yaşıyorumdur diye düşünüyorum bazen

Tam olarak böyleydi zaten tercih edilmemiş olmak uygun görülmemiş olmak beni üzdü adama aşık olduğumdan değil ve şimdi istediğim hayatı başkası yaşıyor diye üzülüyorum

İyi de ne yaşadığını bilemezsiniz ki.
Siz sadece şartlar farketmez evleneyim güzel bir düğün olsun modundasınız. Aile apartmanında yaşananlar bambaşka vakalardır. Bir de iki bireyin birbiri ile anlaşmasından oluşan aura farklı olur yani sizinle olsa siz mutlu olacaktınız gibi bir kafaya girmeye gerek yok ki.

Taraflar evlenmiş olmak için evlenmek istiyorsa böyle sonuçlarla karşılaşmak çok olağan. Sizde özgüven göremedim, peki niçin? Niçin kendinizi bir diğeri ile karşılaştırıyorsunuz? Bence insanın kendini çözümlemesi evlenmek olayından daha kıymetli. İnsan kendi eksiğini, duygudurumu ve kaynağını çözemezse herhangi bir birliktelikte de sorun yaşamaya devam eder diye düşünüyorum.

Taraflar evlenmiş olmak için evlenmek istiyorsa böyle sonuçlarla karşılaşmak çok olağan. Sizde özgüven göremedim, peki niçin? Niçin kendinizi bir diğeri ile karşılaştırıyorsunuz? Bence insanın kendini çözümlemesi evlenmek olayından daha kıymetli. İnsan kendi eksiğini, duygudurumu ve kaynağını çözemezse herhangi bir birliktelikte de sorun yaşamaya devam eder diye düşünüyorum.
Gerçekten ben bunu yaşayana kadar özgüvensiz biri değildim ama bu olay benim özgüvenimi yerle bir etti öncesinde de hayatımda başkaları olmuştu ama hep istemeyen ben olmuştum ilk defa istenmeyen olmak çok ağırıma gitti bir de bu kadar uyumlu olacak biri daha karşıma çıkmaz diye endişe ediyorum kafa yapısı ve aile yapısı olarak uyumluyduk sonrasında görüştüğüm insanlar tamamen farklı görüş aile yapısı farklı insanlardı bu yüzden de umutsuzluğa kapıldım

Tercih edilmemek kötü hissettiriyor olabilir fakat şöyle düşün onlar kim ki senin hakkındaki görüşleri bu kadar canını sıksın. Özgüvenli ol. Açıkçası bu forumu okudugumdan beri evlilikten korkar oldum ben. Yani çok titiz düşünerek karar vermek gerekiyor. Güzel bi düğün hiçbir şey.

Gerçekten ben bunu yaşayana kadar özgüvensiz biri değildim ama bu olay benim özgüvenimi yerle bir etti öncesinde de hayatımda başkaları olmuştu ama hep istemeyen ben olmuştum ilk defa istenmeyen olmak çok ağırıma gitti
Cevabı yazdığınız cümlede gizli zaten.
“Hep istemeyen ben olmuştum, ilk defa istenmeyen olmak...”

kompleks olmuş açıkçası, hakaret etmiyorum elbet. Bu kompleks öyle bir şeydir ki, bahsi geçen kişiye aşık olduğunuzu bile düşünürsünüz.

Belki farkında olmadan ben de başkalarına bu duyguları yaşatmışımdır bu yüzden bunları yaşıyorumdur diye düşünüyorum bazen
Anlıyorum sizi ama hayatta yaşadığımız her şeyi başkalarına yaşatmış olmuyoruz. Ayrıca bu konuda bu kişi size bir haksızlık yapmamış, kandırmamış anladığım kadarıyla. Siz neden bu konuya bu kadar üzüldünüz bence bu önemli. Biri benimle tanıştırılmak istese ardından iki ay sonra başkasıyla tanışıp evlense açıkçası iyi ki evlenmemişim derdim sanırım. Benimle sırf evlenmek için evlenecekmiş o zaman diye düşünürüm. Ayrıca ilk yorumda dediğim gibi aile apartmanında oturmak öyle kolay olmuyor. Şuana kadar aile apartmanında olup da iyi ki diyen bir kişiye denk gelmedim.
Yaşınız profilde 25 yaşıyor. Acele edip, sırf evlilik olsun mantığıyla yaklaşmayın bence.

Anlıyorum sizi ama hayatta yaşadığımız her şeyi başkalarına yaşatmış olmuyoruz. Ayrıca bu konuda bu kişi size bir haksızlık yapmamış, kandırmamış anladığım kadarıyla. Siz neden bu konuya bu kadar üzüldünüz bence bu önemli. Biri benimle tanıştırılmak istese ardından iki ay sonra başkasıyla tanışıp evlense açıkçası iyi ki evlenmemişim derdim sanırım. Benimle sırf evlenmek için evlenecekmiş o zaman diye düşünürüm. Ayrıca ilk yorumda dediğim gibi aile apartmanında oturmak öyle kolay olmuyor. Şuana kadar aile apartmanında olup da iyi ki diyen bir kişiye denk gelmedim.
Yaşınız profilde 25 yaşıyor. Acele edip, sırf evlilik olsun mantığıyla yaklaşmayın bence.
Ben de bilemiyorum neden böyle hissettiğimi üzüldüğümü karşıma istediğim gibi biri çıkmış olsa bu kadar geçmişe takılı kalmazdım sanırım 🥺 bir kaç gün sonra 26 yaşına giriyorum biraz daha beklersem artık yaşım sorun olacakmış gibi düşünüyorum

kompleks olmuş açıkçası, hakaret etmiyorum elbet. Bu kompleks öyle bir şeydir ki, bahsi geçen kişiye aşık olduğunuzu bile düşünürsünüz.
Yok hakaret olarak algılamadım kompleks değil de hırs yaptım bunu

Yok ben hakaret olarak algılamadım söylediğiniz doğru kompleks yapmadım da hırs yaptım 😥

Ben de bilemiyorum neden böyle hissettiğimi üzüldüğümü karşıma istediğim gibi biri çıkmış olsa bu kadar geçmişe takılı kalmazdım sanırım 🥺 bir kaç gün sonra 26 yaşına giriyorum biraz daha beklersem artık yaşım sorun olacakmış gibi düşünüyorum
Çevre baskısı mi var bilmiyorum ama yaşınız gayet normal..

Arkadaşlarım biriyle tanıştırmak istedi beni ilk başta bahsettiklerinde istememiştim evlenince aile binasında dairesi varmış beraber elti, bekar görümce, kaynana aynı binada olacak diye sonra düşününce herkesin evi ayrı olacak aynı binada olmak sorun olmaz diye düşünüp kabul ettim görüşmeyi, tanıştık. O benden bahsedilince çok ısrar etmiş başta çok istekliydi tanıştıktan sonra da beni beğendiğini söylemiş bir sorun yoktu bir kaç gün sonra yazmamaya başladı ben de o bitirmeden bitirmek istedim kendim bitirmek zorunda kaldım bana hiç bir açıklama yapmadı hiç bir şey demedi aracı olanlar ailesinin istemediğini söyledi 2 ay sonra başkasını bulup benden daha güzel maddi olarak daha iyi bir kızla nişanlanmış çok üzüldüm hala üzülüyorum 6-7 ay içinde çok güzel bir düğünle evlenmişler hatta şimdi çocukları bile olmuş o kadar üzülüyorum ki bense yerimde saydım
Hepsi olmuş bitmiş bunun için üzülmeye değmez. Nasibin başka yerdedir senin üzülme hiç.

Back
X