• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi beni istemedi benden 2 ay sonra başkasını bulmuşlar

Arkadaşlarım biriyle tanıştırmak istedi beni ilk başta bahsettiklerinde istememiştim evlenince aile binasında dairesi varmış beraber elti, bekar görümce, kaynana aynı binada olacak diye sonra düşününce herkesin evi ayrı olacak aynı binada olmak sorun olmaz diye düşünüp kabul ettim görüşmeyi, tanıştık. O benden bahsedilince çok ısrar etmiş başta çok istekliydi tanıştıktan sonra da beni beğendiğini söylemiş bir sorun yoktu bir kaç gün sonra yazmamaya başladı ben de o bitirmeden bitirmek istedim kendim bitirmek zorunda kaldım bana hiç bir açıklama yapmadı hiç bir şey demedi aracı olanlar ailesinin istemediğini söyledi 2 ay sonra başkasını bulup benden daha güzel maddi olarak daha iyi bir kızla nişanlanmış çok üzüldüm hala üzülüyorum 6-7 ay içinde çok güzel bir düğünle evlenmişler hatta şimdi çocukları bile olmuş o kadar üzülüyorum ki bense yerimde saydım
ailesinin sizden haberi bile olmamış olabilir, çocuk sizle konuşurken diğeriyle de konuşmuş olabilir, bir erkeğin peşinde takılıp kalmayın

ailesinin sizden haberi bile olmamış olabilir, çocuk sizle konuşurken diğeriyle de konuşmuş olabilir, bir erkeğin peşinde takılıp kalmayın
Ailesinin benden haberi vardı, söylemişti ailesine söylediğini. Ben aileme henüz söylemediğim için de kızar gibi olmuştu hatta. Yani tamamen evlilik niyetiyle bir araya gelmiştik tanışalım takılalım sevgili olalım düşüncesiyle değil. Bana da benim niyetim bu diye net bir şekilde söyledi zaten yüz yüzeyken de. Peşine takılı kalmaktan kastınız nedir ki? Ben burada yalnızca çevreme anlatamadığım için içimi dökme amacıyla yazdım. Akıl mı danışıyorum ne yapayım nasıl edeyim diye, yuvasını kurmuş nihayetinde peşine düştüğüm yok 😊 peşine düşmeyin derken düşünmeyin demek istiyorsanız da, bunun için çabalıyorum zaten belki burada yazılan bir iki cümle bir iki kelime üzüntümü hafifleticek içimi soğutucak unutmam için yardımcı olacak mesela

Back
X