O kadar çok kendimi buldum ki yazdıklarında.Tam 2 ay önce aynı durumları yaşadım ve 6 yıllık ilişkim bitti.Bende benim istenmeme durumum yoktu fakat ailelerin uyuşamayacağı kültür farkımızın olduğunun düşünüldüğü bir durum söz konusuydu.Beni çok sevdiğini benim için herşeyi yapabileceğini düşündüğüm ve bu uğurda çok fazla güvendiğim adam sözlendikten 2 gün sonra yüzüğü çıkardı parmağından ve haberim olmadan bitirdi.Biz çok uğraştık olsun diye,aylarca çaba gösterdik ama baştan herşey nasıl gelişiyorsa sonu da öyle oluyor.Evet düzelebilir dediğin an sadece kendini kandırmış oluyorsun çünkü hiçbirşey ne kadar uğraşırsan uğraş değişmiyor.Ne kadar seni sevdiğini,senden vazgeçemeyeceğini düşünürsen düşün erkek ailesine sırt çevirip senin yanında olamıyor.Hele ki maddi açıdan aileye bağımlı ve onlarsız bişeyleri yapmayı göze alamayan bir adamsa...Çok zor bir durum ama; ben aynı durumları yaşamış biri olarak,ailem aynı muameleye maruz kaldığı için gerçekten çok ciddi bi şekilde oturup düşünmen taraftarıyım.Ben ki onca sabrıma,saygıma,sevgime rağmen bu duruma layık görüldüysem sende bir bayan olarak bunları yaşama derim.Çünkü ben çok üzgünüm,fakat sadece kaybolan yıllarıma,emeklerime...Lütfen bir kez daha düşün....