- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
O niye düşünsün sen düşünAbisinin bunu beni delirtmek icin soyledigini hic mi dusunemedin
Sinan Sardoğan'ın rahatlığı var Sende..Ne isteyecektim
Aşkolsun onu da nerden çıkardın.oğluyla konuşmaya bahane mi arıyorsun?
Eski sevgilin isyerinde neden çalışıyorsun paraya çok mu ihtiyacın var.Eski erkek arkadasimin isyerinde calisiyorum babasi dukkana urun falan getiriyor ben diziyorum beni biraz suslu gorunce bugun bana eliyle Nisan tak falan isareti yapti isaretlerle anlasiyoruz konusamiyor bence birini bul nisanlan falan gibi eliyle yuzuk isareti yapti cok gucume gitti arkadaslar
Kıdem tazminatı almak için bekliyo zaarEski sevgilin isyerinde neden çalışıyorsun paraya çok mu ihtiyacın var.
Kıdem tazminatı almak için bekliyo za
Bende seni bekliyordum yarmagül
Niye o zaman yarmagül ü koydun.Ben gargamel'i koysam Gargamel demeyecek misin.E elifnurbeyza neden hep yarmagül diyerek beni aşşaaaladıgını düşünüyon profil resmim nickim değil ki.. bana seslenirken chemist demen gerekir
mr white?E elifnurbeyza neden hep yarmagül diyerek beni aşşaaaladıgını düşünüyon profil resmim nickim değil ki.. bana seslenirken chemist demen gerekir
Daha yaratıcı şeyler bulurdumNiye o zaman yarmagül ü koydun.Ben gargamel'i koysam Gargamel demeyecek misin.
Sen eski üyesin bence.. dün acmıssın hesabını profil kapamayı çözmüşssün profil mesajlarna yazmayı bile çözmüşsün.. kıdem tazminatınada gülmüşsün herseyi biliyon..ben gorguyom sendenmr white?
Yoo bana şimdiye kadar kimse zombi demedi. AdsfagaNiye o zaman yarmagül ü koydun.Ben gargamel'i koysam Gargamel demeyecek misin.
uzun zamandır okuyordum da ondan. teknoloji çağı okuma yazman varsa çözersin ne varSen eski üyesin bence.. dün acmıssın hesabını profil kapamayı çözmüşssün profil mesajlarna yazmayı bile çözmüşsün.. ben gorguyom senden
Benmde okuma yazmam var sen bana cahil mi diyosuuunnnnnuzun zamandır okuyordum da ondan. teknoloji çağı okuma yazman varsa çözersin ne varkorkma kız ısırmam valla uysalım
Hep baaa kötü davranıyolarYoo bana şimdiye kadar kimse zombi demedi. Adsfaga
yok musodan haberim yok gördüm bi kaç yerde bahsedildiğini de :d bak şeyi çözemedim ama nasıl yazıyoruz o durumları da konuların altında çıkıyorBenmde okuma yazmam var sen bana cahil mi diyosuuunnnnnyolarım kız seniii asdfff
keske mune kızmasada gelenlere ne kdr kk sın ön elemesi yapsakmusoyu da biliyosundur sen smdi? Estagfurullah bu arada ısırmak ne demek ama bi miktar dişleyebilirmişssin gbi geldi
Soruyu anlamadımyok musodan haberim yok gördüm bi kaç yerde bahsedildiğini de :d bak şeyi çözemedim ama nasıl yazıyoruz o durumları da konuların altında çıkıyorMune hanımın profil resmi beni ürkütüyor valla
Mune değil kazenden ürkyok musodan haberim yok gördüm bi kaç yerde bahsedildiğini de :d bak şeyi çözemedim ama nasıl yazıyoruz o durumları da konuların altında çıkıyorMune hanımın profil resmi beni ürkütüyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?