Ailesi bilmiyordu aramizdakini peki ya yarin birgün barisirsak babasi neden bunu yapti üzüldüm

Eski sevgilin isyerinde neden çalışıyorsun paraya çok mu ihtiyacın var.

Sen eski üyesin bence.. dün acmıssın hesabını profil kapamayı çözmüşssün profil mesajlarna yazmayı bile çözmüşsün.. ben gorguyom senden
uzun zamandır okuyordum da ondan. teknoloji çağı okuma yazman varsa çözersin ne var korkma kız ısırmam valla uysalım

uzun zamandır okuyordum da ondan. teknoloji çağı okuma yazman varsa çözersin ne var korkma kız ısırmam valla uysalım
Benmde okuma yazmam var sen bana cahil mi diyosuuunnnnn yolarım kız seniii asdfff
keske mune kızmasada gelenlere ne kdr kk sın ön elemesi yapsak musoyu da biliyosundur sen smdi? Estagfurullah bu arada ısırmak ne demek ama bi miktar dişleyebilirmişssin gbi geldi

yok musodan haberim yok gördüm bi kaç yerde bahsedildiğini de :d bak şeyi çözemedim ama nasıl yazıyoruz o durumları da konuların altında çıkıyor Mune hanımın profil resmi beni ürkütüyor valla

Soruyu anlamadımhalen bi miktar çözemediğim şeyler var demekki

Mune değil kazenden ürk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…