• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailesi çoğunlukla boşanmış..

sizin ailenizde böyle bişey olsaydı ?

Kötü anne ve babaların çok iyi evlatları da olabilir. Bu tamamen karakter meselesi. Aileniz biraz önyargılı sanki :110:

biri var. bu kişinin babası boşanıp yeni biriyle evlenmiş, amcaları da öyle. Sizce böyle bir aileye gelin gitmek bile bile geleceğini mahvetmek midir? sırf kendi aileniz bundan dolayı istemiyor o kişiyi.. onun ailesi böyle böyle diye o kişiyi tanıma fırsatı bile vermiyor..ama belki o kişi çok iyi biri işte bilinmiyor ama ailesi hep boşanınca o kişi iyi bile olsa yinede o aileye gelin gidilmesi uygun mu değil mi?

cnm kimse boşanmak için evlenmez

biri var. bu kişinin babası boşanıp yeni biriyle evlenmiş, amcaları da öyle. Sizce böyle bir aileye gelin gitmek bile bile geleceğini mahvetmek midir? sırf kendi aileniz bundan dolayı istemiyor o kişiyi.. onun ailesi böyle böyle diye o kişiyi tanıma fırsatı bile vermiyor..ama belki o kişi çok iyi biri işte bilinmiyor ama ailesi hep boşanınca o kişi iyi bile olsa yinede o aileye gelin gidilmesi uygun mu değil mi?
Para çoksa karıları ondan yenilmişlerdir bir ihtimal.öyle zihhiyet varsa ortalıkta tehlikeli

Ben oyle bi ailenin geliniyim esimden yana onlar gibi degil her koyun kendi bacagindan asilir kaynanam gorumcem iki tane kaynim yani ailede herkes bosandi esim 5 kardes 4 u ayrildi anne babasida e napak beni inan ilgilendirmiyo bence boyle bi sebeple insan vazgecmez sevdiginden

Bu zihniyete ne desem bilmiyorum. Kuzenim de bir zamanlar boşanmak istiyordu ama "annem boşandı, ablam boşandı, ben de boşanırsam ne derler" diye oturup çekmeye devam ediyor. Ben de kızıyordum kim ne diyecek, elaleme ne diye, varmış demek ki böyleleri. Kimse adamların aldatmasından, dayağından bahsetmez ama "ne oldu da hepsi boşandı acaba" diye sorarlar.

Back
X