Ailesi ile ilk buluşmada hediye?

begonyabahcesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
487
529
33
38
Merhaba herkese,

sevgilinin ailesi ile ilk buluşmada hediye olarak ne alınır? Ne alınması gerekir? Buluşma dışarda bir mekanda olursa hediye seçimi değişir mi sizce?
Yiyecek, mesela çikolata kaplı hurma olabilir mi?
Fikirlerinizi merak eidyorum. Teşekkürler şimdiden.

Çikolatalı hurma,truff,şık bi çikolata kutusu hoş olur ama evde.
Dışarda da annesine minik bi buket kır çiçeği götürebilirsin.

bence hediye alınmaz ilk buluşmada..
ev ortamı ise bir küçük sevimli yaş pasta şık olur.
dışarı ortamı ise hiç bir şeye gerek yok
iftar sonrası dışarda bir ortamda olacak tanışma.
Elim boş gidersem sanki hata ederim gibi hissediyorum ama emin de değilim. Ev olsa kesinlikle tatlı yiyecek bir şey alırdım ama dışarda restoranda gerçekten biraz garip olabilir sanki.
Çok kararsızım.

Hımmm öyleyse dur bakalım biraz düşünelim buluruz bişeyler.
Erkek arkadaşınla ne zamandır berabersiniz
Yaşlar kaç ?
Çok teşekkür ederim, gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.
sevgilimle 6. ayımızı bitirdik. Ciddi düşünüyoruz.
Kendisi 36, ben 32.
Annesi 65 civari, büyük abla 42, küçük abla 38.
Hmm... brine çiçek alıp diğerine almamak olmaz sanki :/

gerçekten garip olur.. dışarıda buluşma olacaksa sadece kendinizi götürün.. kararsız kalacak bir durum yok.. bunun sonrası da olur nasipse.. o vakit daha çok alırsınız hediyenizi çiçeğiniz tatlınızı çikolatanızı pastanızı vs..
ama şimdi dışarıda gerçekleşecek buluşmaya gerçekten gerek yok.

Anladım canım.
Sadece anneye alsan sonuçta o büyük ve anne.
Daha sonra evlerinde ablalarına da yaparsın bişeyler.

Evet, sanırım öyle. Yani çikolotalı hurma alsam zaten restoranda olacağız. orda açıp yiyemeyecekler zaten.
Evde olsaydı çok daha kolay olurdu seçim.

Bu kadar kasmayın ya. Bence hiçbir şey almayın. Bir yakınlığınız yok ki? Sevgilinizin annesi. Daha nişan, evlilik aşamaları olursa illa hediye alınır zaten. Şimdiden kasmaya hiç gerek yok.
Boş yere heyecan yaptım. Beni biliyorlar, bir kaç kez telefonda konuşmuşluğumuz da var ama işte.... hayırlısı artık.

Ben annesinin zevkini öğrenip bluz almıştım, babasına da aynı şekilde spor bi t-shirt. Bence güzel şey hediye.Evlerine gitmiştim ama farketmez bence, Birbirinize bakıp süzmek yerine pozitif bir etkisi oluyor, beğenmezlerse "walla çok dolaştım,karar vermedim oğlunuzla birlikte anca karar verebildim" dersin.

bana da incelik gibi geliyor açıkcası. Şimdi eve davet edilseydim kesinlikle öyle yapardım ama dışarda restoranda nasıl olacak ki?
Bu arada anneler gününe sevgilim ile annsine eşarp büyük ablasına da fular seçtim. Annesine söylemiş benim seçtiğimi, ikisi de teşekkür ettiler telefonda. Ama tabi ben sadece seçtim, sevgilimin hediyesi idi sonuçta.

Şimdi şöyle, Anne ve iki abla var. Sadece anneye mi almalıyım? :/
Canm hicbirsey alma . gerek yok onlar sana alsin Gelinimz gelyor die . niye illa hosluk yapacak kisi sen olasn ki snrahep beklenir 1 kere goturmedin isler degisir. Yinede iyi dusun. Son karar senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…