Ailesi ile konuştu yaş sorununu, çok mutluyum

canım hayırlısı olsun hakkında ama tecrübeme dayanarak diyorum ki eminmisin ailesi ile konuştuğuna yani aradaki mesafe kalksin diye demesin tedbir tabiki benimki erkekler maalesef kolay yalan söyleyebiliyor emin ol bence hatta senide kovuşturmayı teklif etmesini bekle öyle inan derim mutlu olman dileğiyle

6 sene buyuk fark degil bence anlasilmaz bile eger erkek arkadasi ufak durmayan biriyse 30 yasindayim 24-25 yasindaki genc erkeklere bakiyorum benden buyuk gibiler:))

Kuaförüm vardı çok iyi niyetli çok iyi bir insandı, eşi bakımlı oldukça güzel bir kadındı ancak yaş farkları olduğu çok belliydi kadın özel bir havayolu şirketinde hostes olarak çalışıyordu. Adam nasıl aşık hatta ben diyordum ki kuaförden eş olur mu ya adam tüm gün kadınlarla birlikte her sohbeti muhabbeti biliyor ön yargılarımı dahi kırmış bir çiftti.... Gel zaman git zaman birgün gittim oraya bittiğini söyledi şunu demişti. Evet toplumu dinlemedik zaten toplum için yaşamıyoruz ancak çok zorluklar çektik kafalar uyuşmadı enerjiler uyuşmadı . Toplum belkide kızssakta haklı çıkabiliyor. Umarım siz istisna olursunuz kaide bozulmayacak olsada. İnşallah çok mutlu huzurlu yıllarınız olur

Allah mesut etsin, sevindim. dürüstlük ne güzel şey, gerçek yaşını ailesine söylemiş...

İnşallah çok mutlu olursun (Eşim de benden 4 yaş küçük)

Çok mutlu olursunuz inşallah. Olumsuzları değil olumlu örnekleri görün. Farkedilecek bir yaş değil bence hele de olduğunuzdan genç görünüyorsanız. Mutluluklar dilerim

Şöyle konulara %30 kadınlar erken çöküyor mesajı geliyor ya, fitilim... Kadını gömen kadın ya, erkeğin 14 yaş küçük kızla evlenmesini doğal bulan hatunlar, kadınlar 3 yaş küçük erkekle bile acaba olur mu dese, sen erkeeen çökücen bacım.

Sanırsın her türk erkeği Clooney, 40'ndan sonra cevherleşiyor bunlar. Yaw kel, fodul oluyor bu adamların çoğu...dediğiniz gibi, kadın saçını bile boyatsa 5-10 yaş gençleşebiliyorken.

Kişiler yaşını göstermeyebilir, yaşından küçük ya da büyük durabilir, yaşına göre olgun ya da henüz olgunlaşmamış olabilir...Bunlar kişiye özeldir, ilişkilerde tek bir doğru yoktur, herkesin ilişkisi ve doğrusu kendine özeldir; tavsiyem dışardan çok akıl almayın İÇİNİZE SORUN.

32 yaşındayım benden 10 yaş genç bazı kadınlar benim gibi değil
Fiziksel görüntüyse endişen kendine bakan sporunu yapan yediğine içtiğine dikkat eden kadın yaşlanmıyor kolay kolay
Şimdi bakıyorsun kız 23 yaşında hergün pasta börek yiyor her tarafından yağ fışkırmış ama genç mi diyorlar erkekler sanki
Önemli olan özgüven ve bakımlı olmak
Olgun biriyse bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Biraz da genetik bu. Annem ve kardeşleri hiç yaşını göstermez, annem 60 ına girecek maşallahı var 40+ anca gösteriyor. Ben de 31 im genç kızsın diyorlar, büyük ihtimal annem gibi olacağım.

Tabi kendine bakmak da çok önemli.

Evet benim babamda öyle mesela yaşını duyan şaşırır
Biraz genetik evet ama bakımda önemli

Ohhh miss ohhh.mis adam zengin olcak":) bizim oralarda kendin büyük bir kadınla evlenince erkek köşeyi donermiss

Erkek geç olgunlaşır geç yaşlanır oh ne güzel dünya

Erkek geç olgunlaşır geç yaşlanır oh ne güzel dünya
aynen öyle, erkek olmak var memleketimde, hayatı onlara güzel kılan Türk kadını çünkü

yaw benim 40 yaşında bir arkadaşım var, lisede sıraya oturup öğrenciyim dese, kimse acaba demez. Eee kız ömründe kraker dahil paketli gıda bile yememiş, şekerin tadını bilmiyor. Saçımı kocama süpürge edicem diye bi hayat felsefesi beslememiş... Bakıyor kendine,yaşlanmıyor.

Sanki her kadın evlenip peşpeşe 3-4 çocuk doğurup, amaan diye salmak zorunda.

Bunları kadınların kaçta kaçı yapıyor sence
Erkeklerin kaçta kaçı fiziğine dikkat ediyor peki? Genelde evlenince salan erkekler oluyor. Bilimsel araştırma yapmış gibi bir de yüzde vermişsiniz

Kadının yaşının küçük olduğu evliliklerde de erkeğin gözü dışarı kayabiliyor. Bu tamamen karakter meselesi. Kadın burada güzel bir haber vermiş sevincini baltalamanın lüzumu yok.

Erkek kadindan 10 yaş buyuk olunca, Problemm yoook, aaaa olgun erkek seni kaldirir, iyidir derler.. Ama.kadin buyuk olunca sorun mu olcakmiş.

Hic birsey olmaz canim aileside onayi vermiş, sevgilinde sana sadiksa ömür boyu guzelce gider..
Mutlu olun İnsallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…