Ailesi istemeyince beni tanımadı!

gxuxlixsxxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
272
12
98
37
İstanbul
benim 3yıllık bi ilişkim vardı.herşey güzel gidiyordu ya da bana göre öyleydi ama hiç öyle değiilmiş

erkek arkadaşımı Öncelikle benim annem ıstemedi 1yıl boyunca Çabaladım annem kabul ettı.tam sözlenmeye karar verdık.Şahsiyet aılesıne söyledı.aılesı beni istemedı.benım tipimi boyumu beğenmemişler.ayrıca hemşirelik Öğrencisiyim hemşirelık mesleği kötiymüş.hemşıieler ıyı olmazmış ayrıca annesinin aklında bi kaç kız varmış oğluna yakıştırdığı vs vs....kendısıne bu durumda napıcaz dıye sorduğumda ben aıleme karşı gelemem ama senı sevıyorum senden kopamam dedı.bekleyelim dedı bekledık...

1hafta sonra buluşalım dedım kendisi bana ne dedı "buluşamayız annem dediki:eğer o kızla buluşur görüşürsen hakkımı helal etmem" demiş...bende bitirdim daha doğrusu bıtırmek zorunda bıraktılar...ayrıca 3 yıllık ilişki mesajla bitti aramadı bile.bi ümit beni aramasını ayrılmayalım demesini bekledim ama boş hayaller kurmuşum.
şimdi sürekli annem ben sana demedim mi diyor.komşular arkadaşlarım akrabalarım benim sözlenceğimden haberdardılar.onlarada bu olayı söyleyemiyorum yalanlar söylüyorum başka bişey yüzünden ayrılmışız gibi.
bu olay geçeli 2ay oldu atlattım diyorum aklıma geldikçe ağlıyorum.canım çok acıyo.BEĞENıLMEMEK çok ağır bi duyguymuş.ve 3yıl boyu görüştüğün insan senin için kılını kıpırdatmıyor.

Ama kımseye hakkımı helal etmıyorum.yaşadığımı bı ben bilirim...

hemşireliğin neyi kötü ya,bence bir kadına en çok yakışan mesleklerden biri ayrıca hastanelerde birkaç kez kaldığım için çok imrenmiştim,tipine boyuna gelince annesi kimi düşünmüş acaba oğluna adriana lima çağla şikel falan mı??

bir derdim var'daki eşle ilgili sorunların %90'ı hep bu kaynana olaylarından kaynaklanıyor,sen dua ette kadın yüzünü belli etti,ya yüzüne gülüp evlendikten sonra sana hayatı dar etseydi ne olacaktı,ki kocan sana sahip çıkmazdı arkanda olmazdı bu davranışlarıyla belli etmiş zaten.

ayrıca emin ol sen şimdi ağlıyorsun üzülüyorsun ama eski sevgilin senden daha çok çekecek,evlenecek annesiyle eşi arasında kalacak bir türlü karısını sevgilisini beğendiremiycek annesine mutsuz olacak,

burda bir arkadaş yazmıştı,oda kaynanası olcak kadın yüzünden ilişkisini bitirmiş,şimdiki kocasıyla evlenmiş çok mutlu ve eski sevgilisi 2 kez evlenip boşanmış,sebep tabi ki annesi...

ağlayıp üzülmen normal o kadar emek var ama karşına adam gibi biri çıkacak,aşkını sahiplenmeyi bilecek,annesi sana kızı gözüyle bakacak seni sevecek,ve sende ''iyiki evlenmemişim onunla'' diyeceksin,sadece sabır...

ve sanırım hala aramasını istiyorsun,sakın ha bundan sonra geri adım atma o dönsede sen dönme

ya ne üzülüyosun canım sen! demekki sevgisi yalanmış ailesi bi garipmiş ayrıca. unut gitsin ya ne ezik bir adammış o öyle peehhmirmirmirmir

acaba seni begenmeyen o kadının tipi nasıldı bosver be canım ne gusel meslegin varmıs hemsirelik kadın baskasını istiyormusdurda bahanesi seni begenmiyor olmakdı allah onlara oyle bir gelin verirki ozaman gorurler erkek arkadasındada is yokmus zaten seni simdi ailesi icin bırakan adam evlenincede annesi birsey dese ona gore hareket ederdi demekki

asla ve asla dönmem nefret ediyorum ondan.hattımıda değiştirdim.ayrıca kendimide değiştiriyorum.bu kadar kararlı olmama rağmen bazen gözyaşlarıma hakim olamıyorum.ben bunu haketmedim ya

ay kadının başına taş yasınsempatiksalakcinni
bu nasıl annee meslek beğenmiyor bu devirden kızmı var hanım efendii
yazık demeki sevdiğin adam adam değilmiş üzülme annesin nin kuzusuu muş sevdiğinlmaz:
yerimseniben benim kızım da hemşire elini öpen alsınnyerimseniben

Hatun ne meslek beğeniyor ne de tip..
oğluda sessiz kalıyor bunlara..
Denilecek tek şey var..Verilmiş Sadakan varmış ta ayrılmışsın..
Çevre biliyormuş sözleneceğinizi..anlaşamadık ayrıldık dersin..
Tek tek izahat mi vereceksin millete?..

Gercek su ki seni hak etmemis o cocuk ve sanslisin ki o zihniyetten bir aileye gelin gitmedin
valla burnundan gelirdi.. maziyi gomebilirmisin? Bilmiyorum ama en azindan tecrube edinmeye bak cunku onunde uzunn senelerin var. Hemsireler kotudur diyenler belki bir gun bir hemsire eline duserler o zaman bu laflarini unutmazlar

ben ise senin adına sevindim...allah seni çok sevmiş erkek arkadaşının nasıl kişilksiz nasıl karaktersiz biri olduğunu çok fazla geç olmadan görebilmişin...

hiç üzülme...belirli bir yaşa gelmiş bir erkek hala annesinin dediğini yapıyorsa vah vah vah derim...

iyi olmuş o aileye girmeden kurtulmuşsun onlardan...

aslında o kadın sana iyi lik yapmış -olaya burdan bak bence...

artı hemşirelik hiç küçümsenecek bir meslek değil o kadar yıl okuyorsunuz sonra nöber tutarak gece gündüz demeden çalışıyorsunuz...valla elinde çok geçerli olan ve seni asla aç açık bırakmayan bir mesleğin var - kendinle gurur duy sadece:)

zararın neresinden dönsen kardır
bence üzülmek yerine öyle birinden, öyle bir aileden kurtulduğun için şükret
sen onun için mücadele etmişsin ama o kılını kıpırdatmamış.
yani zaten seni hak etmeyen biriymiş
iyi ki gerçek yüzü bu şekile ortaya çıkmış

kendi dönek oglu nasada mühendismiymiş.

valla hic üzülme cunkı harbiden seni sevmemiş öküzün önde gideni bir kalasmış.

gerizekalı.

boş ver sen meslegini eline al daha ii kısmetlerin cıkar.
napcan öle aileyilmaz:

hayatımda böyle saçma bir şeyi ilk defa duyuyorum!ne demek tipini beğenmedim!oğlun beğenmiş sana ne?sanki kendisi alicak koynuna tövbe tövbe!!!!
bırak canım ya iyi olmuş görmüşsün neyin ne olduğunu..
mesleğine nasıl laf söyler?hemsireligin nesi kötü????
hey Allahım ya!!deli kadın!
çok iyi olmuş coook inan bana.bugun uzuluyorsun ama yarın anliycaksin Allah'ın sevdiği kuluymussun..

canım bi kere hemşirelik çok güzel bi meslek sen sakın kendini küçük görme.Asıl o insanlar seni küçük gördükleri için kendilerinden utanmalılar.lmaz:
Anlattıklarından anladığım kadarıyla böyle insanlar 4 4lük kişilere de gene bi kusur bulurlar ki zaten senin ne kadar güzel geleceğin garanti altında.Hem insanın yüreği önemli yaa para pulu var ama kalpsiz olduktan sonra neye yarar?
Ama asıl suçlu sevgilin bence.Sen de benzer şeyleri yaşamışsın,senin de ailen önceleri istememiş; ama sen onu bi şekilde kabul ettirmeyi başarmışsın. O ise sadece susmuş.:mymeka: En azından çaba göstermeliydi.Tamam ailesine karşı gelmek kötü bişey ama ailesinin seni istememe gerekçesi o kadar saçma ki; bu yüzden her şeye karşı gelip seninle devam edebilirdi.
Herkesin başına böyle engeller gelebilir.Dikenli yollarda tökezleyip yere düşebilir.Önemli olan ona uzatılan eli tutup o engeli sevdiceğiyle aşmak.Sen ona elini uzatmışsın ama o elini tutmamış.Bırak, böylesi sana ilerde sahip de çıkmaz, hep ailesinin sözünü geçirir.Zarardan dönmüşsün canım, sevinmelisin.:teselli: O zaten ilerde çok pişman olur, sense seni sen olduğun için seven insanlarla daha mutlu olursun emin ol a.s

hiç üzülme hatta kurtulduğuna sevin canım
çünkü evlensen bile böyle bir adamdan ve kaynanadan çok çekerdin hiç huzurun olmazdı
hakkında böylesi daha hayırlı emin ol

niye üzülüyorsun yat kalk dua et bukadar karaktersiz birinden kurtulduğun için..
verilmiş sadakan varmışşş
evlendikten sonra annessi her hakkımı helal etmem dediğinde seni kenara mı bırakıcaktıı..
kimseyi düşünme sen ilerde evinde huzursuz,mutsuz olduğunda kim olcak yanında..
hayat bu başkaları için yaşanmazz...

birdeeee inşş birgün bir hastahaneye yolları düşmezzde o beğenmedikleri kötü gördükleri meslektekii insanlardan yardım almak zorunda kalmazlarr...
veee inşşş birgünn çok beğendikleri gelin adaylarıı o kayınvalideyi kapının önüne koydurmazz...

Son düzenleme:
kurtulmuşsun arkadaşım. kendi sevdiği kızı ailesine karşı koruyamayan adamdan hayır gelmez zaten. bi de kendisi mi dedi seni beğenmediler diye.. yazıklar olsun eğer o demişse bi de bunu!

üzülme güzelim anne bahane o kendi senden vazgeçmiş eğerki seni sevseydi mücadele ederdi hiç bu kadar basit değil boş ver değmezmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…