benim artik hic kimseye ne inancim, nede güvenim kaldi inan...
ben cok iyi niyetli ve asla insanlarda kötülük aramayan biriydim, dürüsttüm her zaman, fakat artik olmamam gerekiyormus...
karsima bir insan ciksa bile, ve iyi biri olsa bile, benim artik inancim kalmadi...
kimseye artik güvenemem....tekrar yaralanmamak icin kötülük ararim insanlarda...o insan beni maalesef bu hale getirdi.
cok temiz duygular ile sevmistim onu ben, cok mutluydum. beni elde edebilmek icin cok caba gösteren bir insandi...inanilmaz degerli biriydim onun icin, fakat gecici bir hevesmis sadece...
benim sucum inanmak, cikarsizca sevmek ve güvenmek oldu.
ta en basindan sevdigim insan bana karsi dürüst olabilseydi, ailem sorunlar cikariyor ve yanimda durup beni destekle deseydi bana, ve buna ragmen birlikte mücadele ettikten sonra daha fazla direnemeyip ayrilmamiz gerektigine karar verseydik...inan bukadar yikilmazdim ben. ben sadece dürüstlük aradim...ama bizim sözümüz, ailelerin tanismasi, sohbeti, kaynasmalari hepsi yalanmis megersem...
kötülük düsünmeyen insan bunu anlayamazdi, tipki benim vede ailemin anlayamadigi gibi.
sevdigim insan beni sirtimdan vurdu...buna dayanmak cok güctü...
evimize gelen insan, kardeslerimle bol sohbetler eden insan, bana deger verdigini sandigim insani ben artik taniyamadim...zor dönem geciriyor dedim, ayrilmak istedigini bir mail ile bana bildirdigi halde ben ona güc vermeye calistim...kisiliksiz bir insan olduguna bir türlü inanamadim, fakat o beni her defasinda daha cok yaralamayi iyi becerdi.bizim birlikteligimiz hakkinda baskalari karar verdi ne yazik ki...biz ayrilik kararini vermedik.
bir insan nasil bukadar ailesinin etikisinde kalabilir? nasil?
bana korkuyorum dedi, baglanmak istemiyorum dedi, sen cok zayifsin hem evi hemde bir isde calismayi birlikte beceremezsin dedi, sorumluluk almak istemiyorum dedi, ailem cok baski yapiyor dedi, ben bile ne istiyorum inan bilmiyorum dedi, önce para kazanmam gerek dedi, benim hedeflerim var dedi, ailenin yükü altinda, eger olursa ileride cocuklarimin altinda ezilmek istemiyorum dedi.
bir insan, 28 yasinda, neden bu hale gelir, bu kadar caresiz düsüncelere kapilabilir inan bilmiyorum. kisilik sorunu mu bu? nedir bu?
sadece sunu biliyorum...cocuklugu berbat gecmis...babasi tarafindan ilgisiz birakilmis, sevgisiz büyümüs. baski varmis, maalesef siddet dahil. belkide bunlardan dolayi kendisiyle bir sorunu vardi, bilmiyorum.
ayriligin üstünden üc ay gectikten sonra ben bulusmak istedim, ailesi bir kere bile aramadi, ne beni nede ailemi. ben emin olmak icin annesinin karsisina ciktim ve bana karsi dürüst degildi. oglumun karari dedi, ve hic birsey yokmus gibi bana sarilip öpebildi beni...sanki hic bizim birlikteligimize karsi cikan insan degil...nasil anlayabilirdim ki? cok iyi oynamislar, sonuna kadar.
yüzügü biraktim eline, seni vede aileni allaha havale ediyorum deyip ayrildim yanindan...
Ayyy inanamıorum
Bi anne yaa bi anne nasıl der bunu Allah yaratmştır begenmemk ne demek
sen kimsinki ya hem çokmu guzel kendisi oglu nasıl çokmu yakışıklı
aLLa alla çok şaşırdım ama emin ol bunlar yanına kalmaz canım
ömür boyu o kadında o oglan çok çekicekler senin önun açık meslegnde var çok mutlu
olursun inşallah onlarda Allaha havale (!)