Ailesi öğrendi durumu

Bir de erkek diye gecinir , gercek erkek bilir kizin bakire olup olmadigi afferdeniz ama yani sonucta acikla kapalini arasindaki varki bilmesi gerisir , nekadar sacma yaa erkegin cinsellik hakkinda cahil olupda kizlara bunlari yasatmalari , :47::47: sinir oldum yazima hosgorun ,

canım benım .. eger sozlerımle haddımı aşarsam kusura bakma .nede olsa senın hayatın ve evlenecegın ınsan hakkında konusuyorumm
evlenmeden bekaretını bozan bı adam namus bekcısı mı kesılmıs kı gelmıs sana benden baskasıyla olduysan evlenmem senle dıyor .
ama sana da uzuluyorum kızlık zarının erkegın gozunde namus abidesi goruldugu bu ülkede yasıyoruz .
sana evlı bı arkadasın olarak soyleyecegım 2 sey var ,
1. boyle hadsız bı adamla evlenme kuzum hymenplasty olur hıc bısey olmamıs gıbı hayatına devam edersınn !
2. eger sen ılk ve son kez onunla bır olduysan bu bellı olur

Cidden belli olur mu ?????

ondan baska kımseyle olmadıysan neden bukadar panık yaptın gercekten anlamadım .
yanı herseyı ılk onda yasadıysan boyle korkunun da yersız olması gerekırdı bence .
benı asıl soka ugratan ,senı doktora gıdıp kontrol ettıren adamla nasıl evlenmeyı dusunuyorsun ?
tamam toplum baskısı dıyeceksın ama ,keske bu toplum baskılarını en basta dusunseydınız de
boyle karakterısz ınsanlara afadersın mal alısverısı yapılır gıbı meze olmasaydınız .
adamın dedıgıne bak "eger benden baskasıyla beraber olmadıysan senınle evlencem" sankı mal alısversı yapıyor .
ıgrenclıge bak yaa .ne olursa olsun bunu bana soyleyen bır adamla asla evlenmem asla .
ben "mal" degılım "ınsanım"!

Son düzenleme:
ondan baska kımseyle olmadıysan neden bukadar panık yaptın gercekten anlamadım .
yanı herseyı ılk onda yasadıysan boyle korkunun da yersız olması gerekırdı bence .
benım asıl soka ugratan ,senı doktora gıdıp kontrol ettıren adamla nasıl evlenmeyı dusunuyorsun ?
tamam toplum baskısı dıyeceksın ama ,keske bu toplum baskılarını enbasta dusunseydınız de
boyle karakterısz ınsanlara afadersın mal alısverısı yapılır gıbı meze olmasaydınız .
adamın dedıgıne bak "eger benden baskasıyla beraber olmadıysan senınle evlencem" sankı mal alısversı yapıyor .
ıgrenclıge bak yaa .me olursa olsun bunu bana soyleyen bır adamla asla evlenmem asla .
ben "mal" degılım "ınsanım"!

ben sana bayıldım ya:46::46:

hayatın neden bitsinki karsına daha dürüst insan cıkar evlenir gidersin bence sana güvenmeyen biriyle birlikte olmasan iyide yinede senin düsüncen

senden faydalanan snrada evlenmemek için başkasıyla oldun diye iftira atan üstüne üstlük doktora götürmeye kalkan adamdan sana kocalık yapmasını bekliyorsan yanılıyorsun:ssz:

arkadaslar tabiki panik yapar belki haksizliga ugruyacak , kim bilir yasi daha kac yoksa bunlari yasamazdi.... Hemen doktora git rapor al belli oluyor zaman kaybetmeden , tedbirini al canim,

arkadaslar tabiki panik yapar belki haksizliga ugruyacak , kim bilir yasi daha kac yoksa bunlari yasamazdi.... Hemen doktora git rapor al belli oluyor zaman kaybetmeden , tedbirini al canim,

Bakın ailesi rapor bekliyor aynen haksızlıga ugrayacam buna dayanamam cidden mümkünmüdür ?

senden faydalanan snrada evlenmemek için başkasıyla oldun diye iftira atan üstüne üstlük doktora götürmeye kalkan adamdan sana kocalık yapmasını bekliyorsan yanılıyorsun:ssz:

cok haklisin arkadasim ama arkadasin cevresi ailesi nasil kim bilir turkiye standardi , iste cogu sey ailelerde bitiyor kizlarini bilgilendirseler guven verseler cok yasak olmasa bunlar olmaz olmuyor da öyle ailelerde herseyi gizli yasiyorlar sonrasi huzran cogunda.....

arkadaşım zor bi durum büyük konuşmamak lazım ama madem ailenden bu kadar korkuyodun neden birlikte oldun zorlada olsa en başta o senden böyle bi istekte bulunduğunda o zaman ondan ayrılman gerekirdi akıl var mantık var bence eninde sonunda ailen öğrenecekti bunları biliyodun sen aileni tanıyorsun sonuçta çok kzıyorum böyle olaylara ve o adamada madem güvenmiysun sevgiline neden kızın günahına giriyosun be adam,ölelerine adam bile diyilmez ya nyse

ooooooooffffffffffff oooooooooofffffffffffffff:19::19::19::19:

böyle zihniyette bi aileye ne desek boş kızlar :18::18::18:
Allah yardımcın olsun bi çıkış yolu göstersin inşallah
ne diyeyim.............

birlikte olmayı nasılki göze aldıysan korkmadıysan ...şimdide yaşanacakları göze alacaksın ,korkmayacaksın ,madem ailen seni öldürür neden gidip birlikte oluyorsun be kardeşim hangi cesaretle ..tepem attı ya

Bakın ailesi rapor bekliyor aynen haksızlıga ugrayacam buna dayanamam cidden mümkünmüdür ?

ailesi rapormu bekliyor bu ne demek ya şok oldum şu anda gerçekten hadi diyelim raporda çıktı senin ondan başkasıyla olmadığın dahamı güsel olcak sanıyosun herşey her fırsatta yüzüne vurulacak bunlar hem eşin hem ailesi tarafından zaten o adam adam olsaydı bu durumu kimseye duyurmadan,gayet güsel bi şekilde kabullenir ve seninle evlenirdi şimdi bunu yapıyorsa evlendikten sonra vay haline

aradan çok fazla zaman geçmediyse dr en azından yakın bir zamanda bozulmuş diyeblir... ama 2 3 ay için ne denilebilir bilmiyorum.. 1 den fazla kişiyle ilişkiye girip girmediğini kimse anlayamaz arkadaşım.... izimi kalıyorki bu onunki buda başkasının ki desinler...
durumuna üzüldüm gerçekten.... ayrıca kanamanın hemen olmasıda gerekmiyor... hatta tam bir kanama bile olmayabilir...pembemsi bir akıntı şeklinde sonradan da gelebiliyor...sanırım erkek arkadaşın sana hiç güvenmiyor yada senle evlenmemek için bahane buluyor...

sen kime neyi ispatlamak zorundasınki sen kendinden emin deyilmisin eğer sana inanıp güvenmiyosa sen terk et onu doktorla olcak işdeyil güven meselesi
kendi hayatından kendin sorumlusun kimseyede bişeyleri ıspatlamak zorunda deyilsin

Back
X