Ailesi öğrendi durumu

eğer doğruysa bütün bunlar yaptığınız hata değil.hata bilmeden yapılan şeylere denir.
yaşadığınız çevreyi,ailenizi,onu ve onun ailesini siz tanıyorsunuz.hata olarak adlandırdığınız bile bile yapılan birşeyi yaptığınızda nelerle karşılaşacağınızı biliyordunuz.bu ne şimdi?
ne dememizi bekliyorsunuz?belli olur mu olmaz mı?fark yok ki.
ikisindede aşağılanıyorsunuz.ve siz bunu çoktan kabul etmişsiniz.korkunuz yersiz.ama korkun.o adamla evlendiğinizde korkunç bir hayat bekliyor sizi.korkunuz bu olsun.

O size zaten güvenmiyor bir bayana söylenecek en ağır sözler bunlar bu saatten sonra onunla evlenseniz ne olur evlenmeseniz ne olur...

Konu Açılıyor..
İyi Hoş Çoğu Üye Yardımcı Olmaya Çalışıyor.. :kkk:
6 - 7 Sayfadan Sonra İstenilen Cevap Alınmadığında;
Konu Sahibi Offline Oluyor..:ssz:

ailen anlamadı hamile olduğunu varsayalım
çocuk düşürmek okadar kolay değil
hadi düşürdün
bunun tedavisi var ilaçları var
doktora kontrolü var
ya ailen nasıl anlamaz çocuk düşürdüğünü
allah ım ne kadar rahat bi ailen varmış ilgisiz çocuklarına karşı demekki

Konu sahibi arkadaşla messengerden tanışma fırsatımız oldu.
Bende bebeğin düşmesi konusunda inanamadım.
Ama bana verdiği cevap şuydu:
"Sağlık ocağından koruma iğnesi aldım yaptım bebek kan pıhtısı oldu düştü."
Bende böyle birşeyi ilk defa duydum ve mantıksız geldi. Sordum kanamayı nasıl durdurdun doktora nasıl gittin diye ama offline oldu. Sanırım beni engelledi.
Böyle bir düşürme yöntemi var mı? Benim annemde düşük yaptı ve kanama hiç durmadı kürtaj oldu.
Pek doğruluğuna inanmıyorum ben açıkcası...

Bende böyle birşeyi ilk defa duydum ve mantıksız geldi. Sordum kanamayı nasıl durdurdun doktora nasıl gittin diye ama offline oldu. Sanırım beni engelledi.
Böyle bir düşürme yöntemi var mı? Benim annemde düşük yaptı ve kanama hiç durmadı kürtaj oldu.

aynen sana katılıyorum benim de dikkatimi çekti yazdıkları çelişkili bağdaştıramadım bende:50: kekliyorlar bizi

bakireni bozdu diye birine beni al denmez.giderse ne olmuş.adamlara suç atmayın.çocuk varsa aldırın.ya zorlamayın birini.sonra çıkar acısı.bu budur.

sen kime neyi ispatlamak zorundasınki sen kendinden emin deyilmisin eğer sana inanıp güvenmiyosa sen terk et onu doktorla olcak işdeyil güven meselesi
kendi hayatından kendin sorumlusun kimseyede bişeyleri ıspatlamak zorunda deyilsin

canim kiz diyor eger ispat edemezsem,kötü duruma düsecem diye...

onun icin baska yol yok yani her aile nasil bilmiyoruz ki

Kardeş evlenmesen ailen öldürücek evlensen adam laflarıyla hergün öldürecek böyle tanıdığım bi kaç arkadşta aynı şeyi yaşadı sonra o çok sevip güvendikleri kocaları her kavgalarında yüzlerine çarpar oldular. Allah yardımcın olsun ne diim

hamile deildi tabiki de , sadece evlilik gerçeklessin die yalandı...bence..
fazla brezilya dizisi seyrediyor..

beraber oldu ve evlenmek için hamileyim dedi sevgilisi yutmadı düştü dedi..

şimdi de bakirelik raporu var... 18 yaşında yazık...hayata bak????

bu yaşta koca derdine düşen kızlara hiç acımıyorum...

millet salaktı dimi senelerce okuyor sonra evleniyor çocuk yapior???

bi böleleri akıllı yani..??

belkide ilk yattigi degildi ondan korkuyor doktor anlarmi diye:26:

bi tanidik vardi böyle bakirelik olaylarini hic önemsemeyen ama kiz arkadasi ona yutturmaya calismis bakireyim diye, oglan tabi fark edince sut, tekmügü :27: dürüst olsa kabul edicekti:36:

konusahibi eger yazdiklarin gercekse, bosver bu serepsizle evlenmeyi, diktirirsin olur biter , ne kasiyon bukadar :ssz:

ailen anlamadı hamile olduğunu varsayalım
çocuk düşürmek okadar kolay değil
hadi düşürdün
bunun tedavisi var ilaçları var
doktora kontrolü var
ya ailen nasıl anlamaz çocuk düşürdüğünü
allah ım ne kadar rahat bi ailen varmış ilgisiz çocuklarına karşı demekki

hamile deildi tabiki de , sadece evlilik gerçeklessin die yalandı...bence..
fazla brezilya dizisi seyrediyor..

beraber oldu ve evlenmek için hamileyim dedi sevgilisi yutmadı düştü dedi..

şimdi de bakirelik raporu var... 18 yaşında yazık...hayata bak????

bu yaşta koca derdine düşen kızlara hiç acımıyorum...

millet salaktı dimi senelerce okuyor sonra evleniyor çocuk yapior???

bi böleleri akıllı yani..??

Ben de konu sahibine inanmıyorum, çok sıkı şartlarda doğuda yaşıyor,ailesi okulu, dersaneyi yasaklıyor;ama arkadaş sevgilisiyle görüşebiliyor,doktora gidip iğne alabiliyor,bir de o iğneyi kendi yapıyor,bebek de hemen düşüveriyor,sanki elinden bardak düşürür gibi,kan pıhtısı olmuş düşmüş??18 yaşında lisede okuyor ama elinde mesleği var,bankada çalışma imkanı var ??İlk konusunda haftada bir cinsel ihtiyaçlarını karşılarım gibi bir cümle kurmuş,çocuk da kabul etmiş ??

''bugün denedim arkdaşım telefonundan ..
cinsel konularda isteğini karşılamak şartıyla 1 hafta görüşelim dedim ..
görüşelim dedi..
bilmem şöyle şartlaım var yaparmısın dedi yıkıldım.
şimdi ses çıkaramıyorum
yarın buluşcaz
napayım sizce..
yüzüğü alıp gidip ne demeliyim''

ayın 11 inde ilişkiye girip nasıl ayın 18 inde hamile olduğunu anlayabildin?Üstelik başka bir konudaki yazılarında hormonal bozukluklarından bahsediyorsun???

Konunun birinde çocuğumu aldırmayayacağım diye kaç kez yazmışsın,sonra sanki çok sıradan birşeymiş gibi düştüğünden bahsetmişsin,korunmayı bilmiyorsun ama iğnelerle falan çocuk düşürmeyi biliyorsun??

Bir de bunlar ölüm kalım meselesiyse nasıl ailesinin haberi oluyor da rapor bekliyorlar sizden?Bırakın doğuyu,herhangi bir yerde bir genç kız böyle bir şey yapsa herhalde kimsenin haberi olsun,duyulsun istemez.

Bu işte bir yanlışlık var bence..

yazıklar olsun tek kelimeyle ne büyük rezillik, ahlaksızlık , terbiyesizlik sitede buna benzer bir çok konu okuyorum. şu neslin düştüğü hale bakın!!!evlilik dışı ilişkiler hamile kalmalar bebek düşürmeler aman allahım bu ne büyük ahlaksızlık konu sahibi ve onun gibi olanlara acıyorum yazık genç yaşta hayatlarını maf ediyorlar. anne babalarının yüzlerine nasıl bakabiliyorlar. erkek tarafı haklı benimle yatıp kalkıyor çocuk düşürüyor bir başkasıyla yapmadığına nasıl güvenebilir nasıl inanabilir.
aslında ibret alınacak bir mevzu çözüm arıyor bulamıyor. yokki çözüm evde kalsa aileden korkuyor evlense kabul edilmiyor edilse bile evlenmeden bitmiş herşey yok yok!yok! böyle bir anlık heves uğruna çaresiz kalıp çıkmaz sokağa girenlere allah akıl fikir versin .

belkide ilk yattigi degildi ondan korkuyor doktor anlarmi diye:26:

bi tanidik vardi böyle bakirelik olaylarini hic önemsemeyen ama kiz arkadasi ona yutturmaya calismis bakireyim diye, oglan tabi fark edince sut, tekmügü :27: dürüst olsa kabul edicekti:36:

konusahibi eger yazdiklarin gercekse, bosver bu serepsizle evlenmeyi, diktirirsin olur biter , ne kasiyon bukadar :ssz:

diktirirsin olur biter ne demek ya? hangi mantıkla böyle birşey söylüyorsun?başta evleneceği eşini kandıracak hiçmi vicdan azabı çekmeyecek? kendini sütten çıkmış ak kaşıkmı zan edecek?

yazıklar olsun tek kelimeyle ne büyük rezillik, ahlaksızlık , terbiyesizlik sitede buna benzer bir çok konu okuyorum. şu neslin düştüğü hale bakın!!!evlilik dışı ilişkiler hamile kalmalar bebek düşürmeler aman allahım bu ne büyük ahlaksızlık konu sahibi ve onun gibi olanlara acıyorum yazık genç yaşta hayatlarını maf ediyorlar. anne babalarının yüzlerine nasıl bakabiliyorlar. erkek tarafı haklı benimle yatıp kalkıyor çocuk düşürüyor bir başkasıyla yapmadığına nasıl güvenebilir nasıl inanabilir.
aslında ibret alınacak bir mevzu çözüm arıyor bulamıyor. yokki çözüm evde kalsa aileden korkuyor evlense kabul edilmiyor edilse bile evlenmeden bitmiş herşey yok yok!yok! böyle bir anlık heves uğruna çaresiz kalıp çıkmaz sokağa girenlere allah akıl fikir versin .

bence burda böyle yorumlar yapmadan önce oturup bi düşünün szinde kızınız olucak böyle konuşmayın derim sonuçta buraya derdini açmış yardımcı olabilcek ollanlar yazıyor eleştirisi olanlarda içinde saklasın hatta içinden bile geçirmeyip ilerisi ve kendi evladı için dua etsin ewet yapılanlar akılsızlık zaten insan yaşadıktan sonra çekiyor pişmanlığını kınamayıın kınarsanız başınıza gelir sizin olmadıysada kızınızın ben büyük konuşmamayı öğrendim aynen sizin gibi düşünürdüm BABA diyince noktaydı benim için sizin gibi kızardım bu kızların ailesi babası yokmu ben babama ölürüm öyle üzemem derdimde 1 anlık herşey tekrar söylüyorum yaşla değil yaşanılanlarla edinilir deneyimler KİMSEYİ KINAMAYIN

Back
X