- Konu Sahibi safcagmeva
biri bizi fena kekliyor gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biri bizi fena kekliyor gibi.
ailen anlamadı hamile olduğunu varsayalım
çocuk düşürmek okadar kolay değil
hadi düşürdün
bunun tedavisi var ilaçları var
doktora kontrolü var
ya ailen nasıl anlamaz çocuk düşürdüğünü
allah ım ne kadar rahat bi ailen varmış ilgisiz çocuklarına karşı demekki
Konu sahibi arkadaşla messengerden tanışma fırsatımız oldu.
Bende bebeğin düşmesi konusunda inanamadım.
Ama bana verdiği cevap şuydu:
"Sağlık ocağından koruma iğnesi aldım yaptım bebek kan pıhtısı oldu düştü."
Bende böyle birşeyi ilk defa duydum ve mantıksız geldi. Sordum kanamayı nasıl durdurdun doktora nasıl gittin diye ama offline oldu. Sanırım beni engelledi.
Böyle bir düşürme yöntemi var mı? Benim annemde düşük yaptı ve kanama hiç durmadı kürtaj oldu.
Pek doğruluğuna inanmıyorum ben açıkcası...
sen kime neyi ispatlamak zorundasınki sen kendinden emin deyilmisin eğer sana inanıp güvenmiyosa sen terk et onu doktorla olcak işdeyil güven meselesi
kendi hayatından kendin sorumlusun kimseyede bişeyleri ıspatlamak zorunda deyilsin
Bakın ailesi rapor bekliyor aynen haksızlıga ugrayacam buna dayanamam cidden mümkünmüdür ?
ailen anlamadı hamile olduğunu varsayalım
çocuk düşürmek okadar kolay değil
hadi düşürdün
bunun tedavisi var ilaçları var
doktora kontrolü var
ya ailen nasıl anlamaz çocuk düşürdüğünü
allah ım ne kadar rahat bi ailen varmış ilgisiz çocuklarına karşı demekki
Konu sahibi arkadaşla messengerden tanışma fırsatımız oldu.
Bende bebeğin düşmesi konusunda inanamadım.
Ama bana verdiği cevap şuydu:
"Sağlık ocağından koruma iğnesi aldım yaptım bebek kan pıhtısı oldu düştü."
Bende böyle birşeyi ilk defa duydum ve mantıksız geldi. Sordum kanamayı nasıl durdurdun doktora nasıl gittin diye ama offline oldu. Sanırım beni engelledi.
Böyle bir düşürme yöntemi var mı? Benim annemde düşük yaptı ve kanama hiç durmadı kürtaj oldu.
Pek doğruluğuna inanmıyorum ben açıkcası...
hamile deildi tabiki de , sadece evlilik gerçeklessin die yalandı...bence..
fazla brezilya dizisi seyrediyor..
beraber oldu ve evlenmek için hamileyim dedi sevgilisi yutmadı düştü dedi..
şimdi de bakirelik raporu var... 18 yaşında yazık...hayata bak????
bu yaşta koca derdine düşen kızlara hiç acımıyorum...
millet salaktı dimi senelerce okuyor sonra evleniyor çocuk yapior???
bi böleleri akıllı yani..??
belkide ilk yattigi degildi ondan korkuyor doktor anlarmi diye:26:
bi tanidik vardi böyle bakirelik olaylarini hic önemsemeyen ama kiz arkadasi ona yutturmaya calismis bakireyim diye, oglan tabi fark edince sut, tekmügüdürüst olsa kabul edicekti
konusahibi eger yazdiklarin gercekse, bosver bu serepsizle evlenmeyi, diktirirsin olur biter , ne kasiyon bukadar![]()
yazıklar olsun tek kelimeyle ne büyük rezillik, ahlaksızlık , terbiyesizlik sitede buna benzer bir çok konu okuyorum. şu neslin düştüğü hale bakın!!!evlilik dışı ilişkiler hamile kalmalar bebek düşürmeler aman allahım bu ne büyük ahlaksızlık konu sahibi ve onun gibi olanlara acıyorum yazık genç yaşta hayatlarını maf ediyorlar. anne babalarının yüzlerine nasıl bakabiliyorlar. erkek tarafı haklı benimle yatıp kalkıyor çocuk düşürüyor bir başkasıyla yapmadığına nasıl güvenebilir nasıl inanabilir.
aslında ibret alınacak bir mevzu çözüm arıyor bulamıyor. yokki çözüm evde kalsa aileden korkuyor evlense kabul edilmiyor edilse bile evlenmeden bitmiş herşey yok yok!yok! böyle bir anlık heves uğruna çaresiz kalıp çıkmaz sokağa girenlere allah akıl fikir versin .