Ailesi öğrendi durumu

İşte böyle şeref... diyosun ya hani..
böylelerinin üstünde ben şeref...zim yazmıyor bu yüzden uzak durun kanmayın süslü laflara kızlar yaa..
yazık günah değil mi sana bu yaşında bu yaşadıklarını sonuç olumlu da olsa unutabilecek misin?
Neyse artık olan olmuş da sinirim çıktı tepeme kusura bakma herkesin kendi hayatı evet ama
üzülüyorum hemcinslerimin kendilerini düşürdüğü bu durumları okuduğumda...
Ben anlamam anlaşılır mı falan ama bu heriften eş meş olmaz onu anlayabiliyorum:ssz:

doktorun senin kaç farklı kişiyle ilişkiye girdiğini anlaması mümkün değil. ama eğer ondan başka biriyle birlikte olmadıysan neden belli olur mu diye panikle buraya konu açtın ki? sonuçta eğer başkasıyla birlikte olmadıysan bunun belli olması senin avantajına olur. doktor der ona tek seninle olmuş diye rahat edersiniz. neden belli olmasından korkuyosun anlamadım açıkçası. :26::44:şahıs da pek safmış doğrusu, yan çizmeye çalışıyo ama çok yanlış bi yol seçmiş kendine..

Peki bu nasl mümkün oluo ki açıklarmsn biraz

bi arkadasin dedigi gibi zaman asimi önemli , yani kisa bir zaman önce cinsellik yasanmis diye bir rapor verebilir ama baskasiylada yattimi diye buna kimse rapor veremez bilinmez bu,

cok haklisin arkadasim ama arkadasin cevresi ailesi nasil kim bilir turkiye standardi , iste cogu sey ailelerde bitiyor kizlarini bilgilendirseler guven verseler cok yasak olmasa bunlar olmaz olmuyor da öyle ailelerde herseyi gizli yasiyorlar sonrasi huzran cogunda.....

öyle ama böyle bir adamla evlenmek bile bile lades yanii.Diğer konularından da biliyorum konu sahibi daha 18 yaşında.Demek ki boyumuzdan büyük işlere kalkışmanın sonuçları böyle.

Şimdi konu sahibine gelimce 18 yaşındasın.Doğuda yaşıyorum şartlarım kötü diyorsun.Ailem anlayışsız , bu durumu ööğrense beni öldüürür diyorsun.

E adama sormazlar mı? Sen bu işi yapmadan öncede biliyordun bunları.Neden güvendin? hadi güvendin neden engel olmadın kendine.üstelik hamileydin çocuğunu düşürmüşsün.Günah değil mi?hadi günah ı da düşünmedin.Değer miydi? bunları yaşayacak olmana..

Sana tavsiyem sınavlara gir bir okul kazan git.Zira bu adamdan sana ne koca ne de sevgili olur.hele hele ikinizden bir cacık olmaz.:34: yapmışsın bir hata ama yarınlarına yazık etme bari:34:

Güzel güzel okuluna gitmek varken bu yaşta neden böyle saçma işlere girdin.

Yazık etme kendine, bir daha görüşme bu herifle diyeceğim ama muhtemelen bir işe yaramayacak.

ailen biliyor mu bunları?
karşındaki adam bir ömrü beraber geçirebileceğin bi adam kesinlikle değil,farkındasın..
evlenicez deyip oyalamış, hamile kalmışsın çocuğunu istememiş.. şimdi de başkasıyla beraber olduğundan şüpheleniyor..
büyük konuşmak istemiyorum , böyle bir adamla evleneceğime ailemin tüm cezalarına razı olurum..
ha, ailem gerçekten , ciddi ciddi öldürür beni diyorsan, git ve devlete sığın.. ne bileyim yapılacak vardır elbet bir şeyler..
yani ben tek başıma ne yapabilirim i düşün , kendini ispatlamayı ve evlenebilmeyi değil!
ama bu adamla evlenmek seni hayat boyu pişman edicek!

bence her ne olursa olsun evlenme o adamla evet belki türkiye şartları için zor bi durum ama hayatını bunları düşünerek mahvetme asla sağlıklı bi beraberliğin bu tip bi adamla

İşte böyle şeref... diyosun ya hani..
böylelerinin üstünde ben şeref...zim yazmıyor bu yüzden uzak durun kanmayın süslü laflara kızlar yaa..
yazık günah değil mi sana bu yaşında bu yaşadıklarını sonuç olumlu da olsa unutabilecek misin?
Neyse artık olan olmuş da sinirim çıktı tepeme kusura bakma herkesin kendi hayatı evet ama
üzülüyorum hemcinslerimin kendilerini düşürdüğü bu durumları okuduğumda...
Ben anlamam anlaşılır mı falan ama bu heriften eş meş olmaz onu anlayabiliyorum:ssz:

sıze aynen katılıyorum .cok guzel ozetlemıssınız durumu .
hangı cagdayız hala bekaret raporları fılan
gercekten cok urpertıcı cok korkunc .
bır kadın ancak bu kadar asaglanır .
toplumuz da hala kadınlara ne yazık kı saygı denen bırsey yok:19:

ya arkadaslar herkes hata yapabilir daha yasi kac cahillik yapmis biraz empatie kurun siz hic mi hata yapmadiniz , bencede o adamdan hic bisey olmaz ama dogu da birde öldururler herhalde , ailesi dogru olsaydi kizin disarda isi olmazdi kanti gitti simdide cekiyor zaten yapdigin bedelini otuyor,turkiyede olsaydim inanki sana yardim ederdim kizlarin böyle sorunlar yuzunden kaybolup gitmeliri hayatlarini maf etmeleri gercekten cok uzucu, yazik cok yazik namussuzlugu burda erkek yapiyor ,

eskı konunuzda sız bu adamdan hamıleydınız o bebek duştu sımdı ne oldu da adam sıze guvenmeyıp benden baskaısya oldun mu dıyor

sen boyle bırını nasl sevıp guvendın bırlıkte oldun ...

aılen hamıle oldugunu ogrendı demı bu kadar tepkı verıyor

doğruysa allahg yardımcınız olsun
yalan yere konu açıyor milleti toplamaya çalışıyorsanız
bunuda başardınız

2-3 ay geçtiyse hiç bir şekilde mümkün değil.
Damgayı yer otururum demişsin.
Madem kendini hiç küçük düşürme o doktorun karşısına geçipte.
Ben kendimden eminim de gitmiyorum doktorA ayrılcaksan ayrılalım de.
Ne kadar basit konuşuyorsun ya..
Sen kendinden eminsen bide karşısındakine kendini mi ispatlamaya çalışıyosun..
Doktora nasıl giderim ben değilde doktorda anlaşılır mı anlaşılmaz mı diyorsun..
Ne buuuu!!
Saçmalamayın lütfen yaşın kaç o doktora gittiğin an yaşın birazdaha ilerlediğinde hafızandan hiç silinmiycek..
ispatlanmadığındada daha çok pişman olucaksın..

çocuğu düşürdüm de yazmışsın..
ya pes yani pes..

o kadar şok oldum ki sanki çocuk basit bişeymiş gibi "onu geçelim ya ben çocuğu düşürdümde mühim olan zar" dyorsun yani..
Kusura bakma da zevk sefa içinde bunları yaşayabiliceğin aklına gelmedimi.?
şimdide nelerle uğraşıyorsunuz..
Tecavüzede uğramış gibi görünmüyorsun..
kendi düşen ağlamaaz demişler.

Bakın ailesi rapor bekliyor aynen haksızlıga ugrayacam buna dayanamam cidden mümkünmüdür ?

Herşeyden önce, doktor yalnızca biriyle birlikte olup olmadığını ve -eğer ilişkinin üzerinden 1 hafta 10 gün gibi bir zaman geçmişse- yaklaşık olarak ne zaman birlikte olduğunu tespit edebilir. Birlikte olmanızın üzerinden 2-3 ay geçtiyse ve bu sürede onunla birden fazla defa birlikte olduysanız, vajinanızın durumu evli bir kadınınkinden pek farksız olmayacaktır.

"Doktor başka biriyle birlikte olup olmadığını tespit edebilir" diyen arkadaşlara epey güldüm. Bir arkadaş sayaç mı var içeride demiş. Ben de içeride gizli kamera mı var da girenin farklı farklı kişiler olduğu anlaşılabilsin diyorum.

Velhasıl kelam, doktorun vereceği rapor başka biriyle birlikte olup olmadığınızı belgeleyemez.

Öte yandan, bana kalırsa burada en üzücü olan sizin bu durumu olduğu gibi kabul etmiş olmanız. Siz bu kadar değersiz misiniz ki sizinle evlenip evlenmemeye doktorun vereceği rapora göre karar veren biriyle evlenmeye razı oluyorsunuz. O raporu alamazsanız haksızlığa uğrayacak oluyorsunuz da, sizden rapor istenmesi size haksızlık olmuyor mu? Kendinizi nasıl bu kadar basitleştirir, ayaklar altında ezdirirsiniz?

Hayır, madem biriyle evlenmeden önce birlikte olunca aileniz sizi öldürecekti, herhalde bundan şimdi haberiniz olmuyor. Peki bu ne rahatlıktır ki öldürülmeyi göze alacak kadar kendinizi beş para etmez birine sorgusuz sualsiz sunabiliyorsunuz? Neden arkasında duramayacağınız işlere kalkışıp dertsiz başınıza dert alıyorsunuz?

Hadi onu ve ailesini başka biriyle birlikte olmadığınıza bir şekilde inandırdığınızı varsayalım. Sizden bunu isteyen adam ve o adamın ailesiyle mutlu olacağınızı mı sanıyorsunuz? "Benimle birlikte oldun, demek ki başkasıyla da evlenmeden önce birlikte olabilirdin" imalarına, kayınvalidenizin iğneleyici laflarına, bakışlarına dayanabilecek misiniz?

ARKADAŞLAR;
KAZEN ,arkadaşın diğer konusunu kapatmış.. sebep olarak da yaşının küçüklüğünden dolayı ip numarasıyla birlikte emniyete bildirileceğini söylemiş...eğer gerçekten emniyete bildirildiyse ver gerçekten böyle bir olay olsaydı ,hala burada yazı yazabiliyor olabilirmiydi konu sahibesi arkadaş... ayrıca orada bu arkadaşın diğer üyeliğinden de bahsetmiş... bunu okuyunca şüphelenmeye başladım açıkçası... konu sahibesi açıklama yapamı bu konuda acaba???

ailen anlamadı hamile olduğunu varsayalım
çocuk düşürmek okadar kolay değil
hadi düşürdün
bunun tedavisi var ilaçları var
doktora kontrolü var
ya ailen nasıl anlamaz çocuk düşürdüğünü
allah ım ne kadar rahat bi ailen varmış ilgisiz çocuklarına karşı demekki

olay 2-3 günlük bir şey olsaydı doktor bekaret yeni bozulmuş derdi ama sen 2-3 aydan bahsediyorsun ve bebekte düşürmüşsün bu durumda doktor sana bakire değil diye rapor verecektir...ayrıca doktor A kişisiyle mi B kişisiyle mi birlikte olduğunu ne bilsin...gerçekten çok cahilsin keşke olmasaydı bu olay...seçtiğin kişide yanlış o seninle evlense bile sen evlenme daha çok küçüksün değmez namus temizlemek için evlilik yapılmaz...ailenin haberi yoksa kimseye bişey söylemeden kapat bu konuyu...dikkat et bundan sonra kimseye güvenme ve bu olaydan kimseye bahsetme...eğer annen biliyorsa oturup konuşun...ben çok korkak bir kız olduğunu düşünmüyorum...yaptığın cahil cesareti...umarım ağır bir bedel ödemeden halledersiniz...

sanırım burdaki herkes size hariçten gazel okuyormuş gibi geliyor.

şuan hayatındaki tek problem o ş........ ve ailesinin seni alması(bir mal gibi) zannediyorsun.

keşke tek sorunun bu olsa,

inan en büyük sorunun bu evlilik olacak ilerde,

sana saygı duymayan bir eş ve ailesi,arkanda durmayan ailen,

senin asıl problemlerin o zaman başlıyacak.

burda hepimiz senin ablan ,belki annen yaşındayız,işimiz gücümüz bize saygı duyan eşlerimiz olduğu halde evliliğin sorumlulukları bizleri bile bunaltıyor çoğu zaman.

bu küçücük yaşında boyundan büyük işlere kalkışmışsın,bundan sonra akıllı ol ve bütün hayatını mahvetme.

ben yapılana cahillik diyemicem.18 yaşındaysan aklı basındasın herseyden önce kadınsın.kendini koruyup kollaman lazım.
ailenin yapısını düşünce tarzını biliyosun, olacaklarını öncedende görebilirmişsin demekki isteseydin.eğer dediğin gibi tek bu adam olduysa, ki 'adam' demek ne derece doğru bilemiyorum, senden ailecek rapor isteyecek kadarda yüzsüz! ve sen senden rapor bekleyen aileye gelin gideceksin.eğer evlenirsen çekeceğin var senin bu aileden arkadaşım.
kimse benden böyle bi durumda rapor isteyemez heleki ailesi ! bu bana yapılan en büyük saygısızlıktır.
o nasıl bi insanki bu işi kendi yapıp sıyrılmaya calısıyor.
çocuğu düşürdüm derkenki rahatlığından bahsetmek istemiyorum bile.bebeği olsunda yeterki olsun diye herşeyi göze alabilcek insanları gördüm ben sen çocuğu düşürdüm derken nasıl bu kadar rahat olabiliyosun anlamıyorum, üzerinden yük kalkmış gibi.
benim bildiğim aile en yakın, her koşulda yanında olandır.senin ailen böyle bi durumda eğer seni öldürmeyi düşünüyorsa o aileyede yuh çekiyorum! hala böyle zihniyette insanların olması çok kötü, evladının yaşamına son verebilcek kadar gözleri kör olmuş demekki.

sen bu kafayla gidersen çok güzel gidersin doktoruna alırsın raporu, gümüş tepside sunarsın o adamlıktan yoksun şahısa ve ailesine, sonra evlenirsin bi güzel köle hayatı yaşarsın canım.aklını başına al kendini ezdirme !

Back
X