Ailesi öğrendi durumu

yorumunuza sonuna kadar katılıyorum.

ben taa bu üyenin ilk konusunda konunun fake olduğuna değinmiştim.
ama yine bi fake konula daha gündeme yerleşmiş.

konuyu açan arkadaş bizle eğlenmek istiyor sanırım ilkten yazmış edep sınırları içinde madem edep sınırları içinde o çocuk hangi ara oldu,hadi oldu yazmış aldırmıcam diye nasıl karar vermiş düşmesine ve böyle saçma bi şekilde nasıl düşüyor o çocuk,hadi çocukta düştüde daha senin derdin ne sen zaten kendinden emin olduktan sonra düşmüşsün bi rapor peşine bu ne saçmalaıkkk

Konu sahibi nerelerde acaba?
Daha fazla zamanınızı ayırmayın bence.
Dediğiniz gibi sorunları var sanırım. 18 yaşında da değil üyemiz, daha fazla...

böyle bişey olabilir mi
konu sahibi ya kendini çok akıllı sanıyo ya da diğer insanları aptal
hangi doktor düşük iğnesini eline verip hastayı eve gönderir
hele ki sağlık ocağında çalışan pratisyen kadın hastalıkları dalında uzmanlaşmamış bi doktor
insanları aptal yerine koymayın
ne olduğunuzu çok belli ediyosunuz

..........................................

ayrıca
bi kere korunma iğnelerinden sağlık ocağından almak için
gebelik testi sonucunuza bakarlar
gebe olana o iğneyi vermezler

Son düzenleme:
kızlıgın ne zamn bozuldugu bile çıkıyor ortaya benim eşim hastanede çalışıyorr bi yakınımın başına böle bi olay geldii ve gerçektenn herşey ortaya çıktı vay yavrum nie anneni dinlemedinki gerçi olan olmuş yazık olmşş belki bu işin sonunda kan akacakk ama o seni kirleten şerefsz blöf yapıyo yok ölümden korkmuyom yok öle yok bölee zaten bundan sana koca olmaz eninde sonunda ailesi sana koca etmez boşatırlar bir çözüm yolu ara çok ta küçük yaşın dikkat et allah yardımcın olsun

Ya kızlar onunla beraber oldum 2 3 ay oldu başka kimseyle olmadım ki ben yahu şoktayım ispat etmezsem hayatım bietecek

ne demek hayatın bitecek hemen onun kıcına tekmeyi basıp yeni bir sayfa ac kendine ileride mutsuz olmaktansa bu adam senin tum hayatını kısıtlar bence, sana da asla guvenmez güven ne basta olur, en basta ne mal oldugunu belli ettiği için şükredip ayrıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…