Ailesi öğrendi durumu

zar önemsiz demiyoruzki kesinlikle yapılanlar doğruda demiyorum ben en azından kendi adıma konuşayım ama öyle bi yazılmışki yazı yazıklar olsun falan kız burda bişey yapmış (yada yapmamış) akıl vericek olanlar yazsın neden bukadar acımasız yazılar yazıp böyle ağır yorumlar yazılıyor anlamıyorum herkes eleştrilerini içine atıp önerilerini paylaşsın yaşamış zaten yaşıcanı bide bukadar ağır yazılar yazmanın ne anlamı varki

sonucun ne olacağı belliyse o yola gitmenin ne anlamı var peki.madem bu kadar modern yaşam istiyoruz,neden yaptığımızın arkasında durmuyoruz.elbette kabul edecek kişilerde vardır

Anlaşılmaz canım korkma. Sadece ilişkiye girdiğinde doktora gidersin aradan 3-5 gün geçmediyse ilişkiyi girdiğin anlaşılır sadece.
Onun haricinde bişy anlaşılmaz.
Ama güven yok anlaşılsa ne olur anlaşılmasa ne olur?

Sen hamilemisin!!!!
ee napıcaksın pekala şimdi ?
Aldırcakmısın bebeği? Kızlık zarını kabul etmeyen adam bebeğin babasımı oluyor?
Hey allahım ne karışık durum anlatasana deliricem burada akıl verelim ya

Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ki.. Kızcağız bi hata yapmış ve buraya derdini paylaşmak için yazdı..Allah korusun ama yarın öbür gün başımıza nelerin geleceği hiiiç belli değil; o yüzden böyle yaklaşmamak gerek..

sadece şu cümlenize muhalif olcağım, diğerleri sizin yaşantınız, sizin değerleriniz, kimseyi ilgilendirmediği gibi beni de ilgilendirmez...

inançlara ve değer yargılarına saygı göstermek gerekir, sizin için bekaret önemli değilken, bir başkası için fevkalade önemli olabilir... hiç kimseyi de taşıdığı değer yargılarından dolayı suçlayamayız ya da bu zamanda bu görüş diye küçümseyemeyiz... çünkü inançların zamanı, mekanı olmaz... saygı istiyorsak, saygı göstermeliyiz...

dolayısıyla bekareti önemseyen birine yalan söylemek, bir yuvayı yalan üzerine kurmak birkere karşı tarafa yapılan en büyük saygısızlıktır... ben seni kaale almıyorum, seni ve düşünce yapını hiç önemsemiyorum demek bu... evleneceğiniz kişinin size bu şekilde davranmasını ister miydiniz..

ha sizin için önemli değildir, o zaman bunu önemsemeyen birileriyle evlenirsiniz olur, biter...

bu arada bekareti sadece kadın için düşünmek de çok saçma erkek yahut kadın hepimiz insan olduğumuza göre, kadın için bekareti önemsiyorsak erkek içinde önemsememiz lazım... yoksa erkek ben herşeyi yaparım, evleneceğim kız bekar olmalı düşüncesindeyse, ondan adam olmaz zaten... tutarlı olmak gerek...

bekaret olayı kımı ıcın onemlı kımı ıcın onemsız olabılır.ama yok dıktırmek falan gercekten ters ya.bunu haklı gorenlerı de anlamıs degılım.ewet belkı ınsanın basına cok kotu seyler gelmıs olabılır veya bılerek kaybetmıs olabılır bekaretını.ama ne olursa olsun bır ınsan evlenecegı ınsana nasıl yalan soylerkı ıste ben bu noktayı anlamıyorum.dıktırdıgın zaman sen dogru mu oluyorsun???madem yaptıgında haklıydın,o zaman neden dıktırme ıhtıyacı duyuyorsun.arkadasım ıstedıgınız kadar tartısın bu konuyu unutmayın yalan soyleyen sadece kendını aldatır....

ben size geri görüşlü, geri kafalı falan demedim, öyle anladıysanız da özür dilerim.
size de iyi geceler.

Yok bacım ben bu konularda gerçekten çok tutucu düşünüyorum da gece gece kalp kırmadan çıkayım ortadan dedim :))

Ama hiçbir genç cahil kızın böyle yanlış şeyler yaşayıp da sonuçta mutsuz olmasını istemem.. Sonucunu düşünerek keşke adımlarını atsalar.. Kız öğretncilerime de hep bunu öğütlüyorum sakın diyorum canınızı sıkacak, insanların sizin hakkında ileri geri konuşmalarına sebep olacak bir harekette bulunmayın diye..
Neyse hakkınızı helal edin iyi geceler :))

Endişelenme muhtemelen hayal ürünü bir konu çünkü söyledikleri çok tutarsız birbiriyle

erkeklere güvenmeyin diye bi konu açmış arkadaş. konunun sonunda Kazen ip bilgilerinin polise verileceğini falan yazmış verilmemişmi acaba bu kız neden hala burda :26:

eleştiri alma konusunda da konu sahibiyle yarıştım yalnız.

yorumunuzu okuyunca size hak verdim zira ben eksik yazmışım. kast ettiğim şey kızlar için önüne gelenle sevişsin ya da reşit oldum allaaaah diye karşındakine atlasın kesinlikle değil.

demek istediğim benim önceden cinsel ilişkim varsa, ya da kafamda bunu sorun etmiyorsam bu konuya önem veren biriyle ne işim olur?

normal şartlarda bu düşünce yapısı farkı daha sevgili evresinde ortaya çıkar zaten, tanıyorsun karşındakini.

Tatlım yeteri kadar yara almışsın zaten, bir de muayene, rapor, kendini bir adama ve ailesine kabul ettirme çabalarıyla uğraşarak daha fazla yaralama bence.
Yaptığın hatadan ders alarak, bir kabustu uyandım bitti diye düşünerek, bundan böyle insanlara daha temkinli yaklaşarak, durumunu avantaja çevirebilirsin.
Gebe olmadığına göre, onunla evlenmek zorunda değilsin. Ailenin de öğrenmesi gerekmiyor. Bu insana sırtını dönme cesaretini göster ve bir süre gönül
ilişkilerinden uzak durarak kendini toparla. Duygularına yenildiği için hiç kimse O..... olmaz canım. Duygularımızla bulutların üzerine çıkabiliriz. Lakin çoğu
zaman yere çakılmamız da kaçınılmazdır. Bundan böyle bir bakire gibi, mantığını ve duygularını dengeli kullanarak dimdik hayatına devam edebilirsin.
Herkes canavar değildir tatlım. Eminim seni anlayacak, değer verecek kaliteli insanlarla karşılaşacaksın.

bu ne rezillikya..

son zamanlarda da artti bu hayal urunu konular. milleti inandirip da ne geciyosa ellerine...

bu nasil bi fantazi dunyasidirya...

eski kinulari okuyun bayanlar diger arkadaslar da yazmis zaten sacmaligini yalanini..

suraya gelip de soyle oldu boyle oldu diye milleti kandiranlar dedikoeriniz cidden basiniza gelsin diycem de... neyse..

anlamıyorum ne geçıyor ellerine ne oluyor böyle söyleyince... Bizde akıl veriyoruz sabahtan beri..

Fazlamı dizi izliyor ne ? Hiç üşenmedim konularına tek tek baktım sanırım arkadaş hayal dünyasında yaşıyor kendi söylediğine kendisi inanıyor, yada burda bizi kekleyip yaptığımız yorumları okuyup gülüyor tuhaf insalar ve ne diyim.

safcagmeva kullanıcısından alıntı
Fake değil ..
Tam 18 yaşındayım.
Korunamazdım kusura bakmayın biranda zorla olan birşeydi korkudan yataktan çıkmadım ben 2 gün.

Merhaba
Yarin tum IP bilgileriniz, diger uyeliginize ait bilgiler emniyet teskilatinda kadina siddet ve tecavuz konusuna hangi departman bakiyor ise orasi ile paylasilip sizin bir merkeze yerlestirilmenizi saglayacagiz. Yasinizin 18 altinda olmasi sebebi ile yasadiklarizi size yasatan ciddi suc islemis durumda.

Bu vesile ile konuyu da kapatalim... (KAZENİN CEVABI)

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/512974-genc-kizlar-erkeklere-guvenmeyin-nolur-18.html bu da linki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…