Ailesi öğrendi durumu

safcagmeva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
73
0
36
Elazığ
Selam arkadaşlar
ailesi öğrendi durumu o şeref.. bana dönüp seni pazartesi doktora götürcem benden başkasıyla olmadıysan evlenirim dedi yani şoktayım.
Kızlar bu anlaşılır mı nolur yardım edin.

anlaşılır mı dediğiniz ne?
sanırım çocuğun babasından emin değilsiniz.

bu kadar hatanın üzerine birde sizinle bu şekilde konuşan adamla evlenmiyeceksiniz umarım

Bakireliğimi o bozdu kanamam akşam oldu inanmıyor şuanda dediği doktora götürcem ben emin değilim benden başkasıyla olabilirsin ?
Napabilirim kimseyle olmadımki.

Daha önce biriyle beraber olduysan elbette belli olur canım...

Bakireliğimi o bozdu kanamam akşam oldu inanmıyor şuanda dediği doktora götürcem ben emin değilim benden başkasıyla olabilirsin ?
nasıl inanmaz ya.. yazıklar olsun... ben olsam birdaha suratına bakmazdım inan ki canım sana güvenmeyen biriyle nasıl evleneceksin yaa ? ilerde kim bilir neler yapar..

Ya kızlar onunla beraber oldum 2 3 ay oldu başka kimseyle olmadım ki ben yahu şoktayım ispat etmezsem hayatım bietecek

kaç aylık hamilesin ? dier konulardan hatırladım seni...

bu aynı kişi mi yoksa başkasımı ?

çok karışık yani ben bişiy anlamadım...

aileme sölücem diodun naptın ?

Sana bu soruyu soran, seni doktora götüren adamla evlenecek misin? Bekaretini noterde tastiklemek isteyen adamı sen ne yapacaksın arkadaşım?

Ya kızlar onunla beraber oldum 2 3 ay oldu başka kimseyle olmadım ki ben yahu şoktayım ispat etmezsem hayatım bietecek

ispat edersen hayatın kurtulacak mı zannediyorsun,
yaşın çok küçük,
seni beraber olmaya kandırmış ama senin başkalarıyla da yattığını düşünen bir adamla evlenirsen bütün hayatını karartırsın.

Çocugu düşürdümde o şuanda evlenmemek için başkasıyla oldun diyip duruyor.
Bunu anlamanın hiçmi yolu yok kimseyle olmadım ben.

giriste sayac mi var nerden bilicek doktor.. olsa olsa anca ne zaman bekaretini kaybettigin konusunda tahminde bulunabilir sanirim..

aksam kanamam oldu demissin bi de 2-3 ay once demissin anlayamadim orayi ben.. bi de sen neden panik yaptinki "anlasilir mi" diye...

anlayamadim..

canım benım .. eger sozlerımle haddımı aşarsam kusura bakma .nede olsa senın hayatın ve evlenecegın ınsan hakkında konusuyorumm
evlenmeden bekaretını bozan bı adam namus bekcısı mı kesılmıs kı gelmıs sana benden baskasıyla olduysan evlenmem senle dıyor .
ama sana da uzuluyorum kızlık zarının erkegın gozunde namus abidesi goruldugu bu ülkede yasıyoruz .
sana evlı bı arkadasın olarak soyleyecegım 2 sey var ,
1. boyle hadsız bı adamla evlenme kuzum hymenplasty olur hıc bısey olmamıs gıbı hayatına devam edersınn !
2. eger sen ılk ve son kez onunla bır olduysan bu bellı olur

canım benım .. eger sozlerımle haddımı aşarsam kusura bakma .nede olsa senın hayatın ve evlenecegın ınsan hakkında konusuyorumm
evlenmeden bekaretını bozan bı adam namus bekcısı mı kesılmıs kı gelmıs sana benden baskasıyla olduysan evlenmem senle dıyor .
ama sana da uzuluyorum kızlık zarının erkegın gozunde namus abidesi goruldugu bu ülkede yasıyoruz .
1. boyle hadsız bı adamla evlenme kuzum hymenplasty olur hıc bısey olmamıs gıbı hayatına devam edersınn !

Evlenmezsem ailem öldürcek ama o yokuşa sürüklüo kimseyle bişe yaşamadım ben arkdşım .

yazık be kardeşim ,
bir adamla zorla evlenip,neler bekliyorsun bu hayattan.
3 ay sonra dayak yedim,ailem arkamda değil,eziyet görüyorum diye konular açacaksın burda.

ailenden bu kadar korkuyorsan bulunduğun ilin valiliğinegit,seni bir kadın sığınma evine yerleştirsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…