- Konu Sahibi safcagmeva
-
Selam arkadaşlar
ailesi öğrendi durumu o şeref.. bana dönüp seni pazartesi doktora götürcem benden başkasıyla olmadıysan evlenirim dedi yani şoktayım.
Kızlar bu anlaşılır mı nolur yardım edin.
Daha önce biriyle beraber olduysan elbette belli olur canım...Selam arkadaşlar
ailesi öğrendi durumu o şeref.. bana dönüp seni pazartesi doktora götürcem benden başkasıyla olmadıysan evlenirim dedi yani şoktayım.
Kızlar bu anlaşılır mı nolur yardım edin.
Bakireliğimi o bozdu kanamam akşam oldu inanmıyor şuanda dediği doktora götürcem ben emin değilim benden başkasıyla olabilirsin ?
Napabilirim kimseyle olmadımki.
nasıl inanmaz ya.. yazıklar olsun... ben olsam birdaha suratına bakmazdım inan ki canım sana güvenmeyen biriyle nasıl evleneceksin yaa ? ilerde kim bilir neler yapar..Bakireliğimi o bozdu kanamam akşam oldu inanmıyor şuanda dediği doktora götürcem ben emin değilim benden başkasıyla olabilirsin ?
Ya kızlar onunla beraber oldum 2 3 ay oldu başka kimseyle olmadım ki ben yahu şoktayım ispat etmezsem hayatım bietecek
Bakireliğimi o bozdu kanamam akşam oldu inanmıyor şuanda dediği doktora götürcem ben emin değilim benden başkasıyla olabilirsin ?
Ya kızlar onunla beraber oldum 2 3 ay oldu başka kimseyle olmadım ki ben yahu şoktayım ispat etmezsem hayatım bietecek
Evlenmezsem ailem öldürcek ama o yokuşa sürüklüo kimseyle bişe yaşamadım ben arkdşım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?