Ailesi ve cocuklariyla yaşayan bir adam Yeni bir ilişki

Bu adamla Evlenmelimiyim?

• Evet

OY: 2 0,9%
  • Hayır

OY: 216 93,5%
  • Bilmiyorum

OY: 13 5,6%

• Ankete Katılan
    231

BugsBunnyyy

Bile bile lades...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
391
397
23
Merhaba kızlar hepinize teşekkür ediyorum.
Ben sizinde yorum ve yardimlariniz ile olmayacağını anladım ve bitirdim çok sağolun.

Kızlar ben yeni boşandım ve şuan bir talibim var.
Adam benden 14 yaş büyük.
18 yıllık bir evlilik yaşamış boşanmış.
2 cocugu var eşi adama yıkmış tüm sorumluluğu
genelde adamda kalıyor çocuklar ve çocuklarına çok düşkün bir baba.

Genel olarak özellikleri şunlar
İyi bir baba
Evine düşkün
Sorumluluk sahibi
Sıcak kanlı
Çocukları seven
Cömert
İnatçı
Emrivaki yapabilen
Israrcı
Gezmeyi seven
Aile bağları güçlü
Çalışkan
Sigara kullanımı var bırakacağını söyledi.
Kendini öven

Annesi ve çocukları ile birlikte yaşamak istiyor evlenirsek.

evi var emekli olmuş ama evlenirsek çalışacak çünkü yetmez geliri.

ben zaten çalışacağım evlide olsam bekarda olsam...
ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Zor olur.Eger kendine ve vicdanina guveniyorsan evlen.Mesela kiskanc yapin varsa evlenme

Senin ilk evliliğin mi ? Yaş farkı demissin sen kaç yaşındasın çocukların yaşı kaç bu soruların cevabına göre durum değişir.

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak oluyor bu malesef insanlar evlatları yetşlin olunca onlarla aynı evde zor yaşıyor (çoçuklarım küçük etrafdan izlenimim) kayınvalidr zor bu durumda daha zor çünkü hep totunlarınn avukatı olucak.Türk filimlrindeki gibi olsa kalbalık ve güzel olurdu sadece filmlerde öyle olur

Bu adamı neden değerlendirmeye aldınız hiç anlamadım. Hiç olumlu yanını göremedim. Yaşasın gitsin kendi ailesiyle. Annesiyle çocuklarıyla aynı evde yaşamak bile bile ateşe yürümek bence. Bakıcılık yapmaya gidersiniz sadece. Emrivaki yapacak kendi gibi birini bulsun bence

Genel olarak özellikleri evlenilecek adamda aranan özellikler, lakin evlenmeniz olasılığında oluşcak şartlar olmadı ya.. içimi afakanlar bastı. Aileyle yaşama olucakmış sanırım. Bu zorlayıcı bir durum olabilir sizin açınızdan. Yaşın kafalar uyuştuğu sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Ama çocukları da varmış. Onların tepkileri nolucak, anlaşabilecek misiniz bir kere? Bunlar mühim konular; üstünde çook düşünmelisiniz. Umarım hakkınızda en hayırlı kararı alırsınız.

Adam aslan burcu galiba

Çocuklar babalarının evlenme durumuna nasıl bakıyorlar acaba? Sizi sevecekler mi bu önemli. Kayınvalide ile yaşamak da zor olsa gerek. O evde nasıl düzen sağlayıp ortama nasıl hükmedeceksiniz? Kurulu düzenin üzerine kendinizi misafir gibi hissedip rahatsız olabilirsiniz.

Sigarayi birakmayacak. Birakmak istese simdiye kadar birakirdi. O isi gecin. Evlenince birakacagim diyen yalan soyluyor.
Iki cocuk ve anne ile ayni evde yasamayi ben istemezdim. Evliligi yasayamaz ki insan. Ben o sorumluluga giremezdim. Ev ev ustunde mutlu olunmaz bence. Iyi baba olmasi iyi es olacagini da gostermez. Benim eski esim de ogluna duskundu ama iyi bir es degildi.

evi dubleks ise ok..
ama bir evde 2 aile olacak..muhtemelen cocuklar büyük geçim cok kolay olmaz özel hayat hic..
cocuklarina anne annesine bakici ariyor gibi geldi.

Sebep? Diye dusunuyorum. Kendinizle ne zorunuz var?

Tum hücrelerimle hayir diyorum.
Buyuk bir maddi imkan varsa, ayni bahce icinde iki müstakil ev olabilir belki. Çocuklar istedigi zaman hem size, hem babanneye girip çıkar falan. Aksi halde bir sürü cocuk ve kayınvalide ile 3+1 gibi bir apartman dairesinde yasamak nereden bakarsan bak akıl kârı değil.
Ustelik 14 yaş cok fazla. Adam 50 olsa siz 36 mi? Uçurum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…