- 15 Şubat 2018
- 2.703
- 8.817
- 158
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
-
Kıskanç bir kadınım.Zor olur.Eger kendine ve vicdanina guveniyorsan evlen.Mesela kiskanc yapin varsa evlenme
Hayır ilk evliliğim olmayacak ikinci evliliğim olacak.Senin ilk evliliğin mi ? Yaş farkı demissin sen kaç yaşındasın çocukların yaşı kaç bu soruların cevabına göre durum değişir.
Yok pek sevmiyorum.Valla canım öyle uzaktan sorun değil gibi gözükebilir ama ilerde sana sorunolabilir
Birde senin karekterinin bağlı durum kalabalık ortamı seviyorsan kısmet diyelimn
Amanin tam da ergenliğe yaklaşmışlar. Çok zor gerçekten çelik gibi bir sabır ve sarsılmaz psikolojik olgunluğunuz olması lazım.Hayır ilk evliliğim olmayacak ikinci evliliğim olacak.
Ben 33 yaşındayım adam 47 yaşında
Çocukların biri 12
Diğeri 10 yaşında
Boğa BurcuAdam aslan burcu galiba
Çocuklar babalarının evlenme durumuna nasıl bakıyorlar acaba? Sizi sevecekler mi bu önemli. Kayınvalide ile yaşamak da zor olsa gerek. O evde nasıl düzen sağlayıp ortama nasıl hükmedeceksiniz? Kurulu düzenin üzerine kendinizi misafir gibi hissedip rahatsız olabilirsiniz.
Evet bende sigarayı bırakacağını düşünmüyorum...Sigarayi birakmayacak. Birakmak istese simdiye kadar birakirdi. O isi gecin. Evlenince birakacagim diyen yalan soyluyor.
Iki cocuk ve anne ile ayni evde yasamayi ben istemezdim. Evliligi yasayamaz ki insan. Ben o sorumluluga giremezdim. Ev ev ustunde mutlu olunmaz bence. Iyi baba olmasi iyi es olacagini da gostermez. Benim eski esim de ogluna duskundu ama iyi bir es degildi.
Sigara sizin konumuzda küçük bir ayrıntı gibi kalıyor farkında mısınız?Evet bende sigarayı bırakacağını düşünmüyorum...
bu benim kırmızı cizgilerimden biri onu reddedince sigara kullanımı istemiyorum deyince söz verdi bırakacakmis
Onlarca sorunun içinde sigaraya mı takıldın cidden?Evet bende sigarayı bırakacağını düşünmüyorum...
bu benim kırmızı cizgilerimden biri onu reddedince sigara kullanımı istemiyorum deyince söz verdi bırakacakmis
hayır daha önce çocukları annelerde kalıyor biliyordum meğerse adam da kalıyormuş hep baktım her konuştuğumuzda oğlan yanımda uyuyor kız odasında bilmem ne ben dedim ki anneleri de kalmıyor lan Yok ben de ver şu an anneleri çalışıyor falan öyle geçiyor işte böyle öğrendim yani baktım ki velayet annede ama çocuklar babada aslında.Onlarca sorunun içinde sigaraya mı takıldın cidden?
benim için çok önemli ben sigaraya katlanamayan bir insanım en başta o yüzden zaten reddettim.Sigara sizin konumuzda küçük bir ayrıntı gibi kalıyor farkında mısınız?
Erkeklerin her dediğine ben olsam inanmamhayır daha önce çocukları annelerde kalıyor biliyordum meğerse adam da kalıyormuş hep baktım her konuştuğumuzda oğlan yanımda uyuyor kız odasında bilmem ne ben dedim ki anneleri de kalmıyor lan Yok ben de ver şu an anneleri çalışıyor falan öyle geçiyor işte böyle öğrendim yani baktım ki velayet annede ama çocuklar babada aslında.
işin başında farklıydı durum annem ablam da bir bizde bir kardeşimde kalırdı yani bak şimdi annem kardesimde kalamaz burası kendinin evi deyip duruyor
Peki bize niye soruyorsunuz? Yani bu adami sizde cazip gosteren bir sey olmali ki bize sorma geregi hissedesiniz. Oysa ki adam ve sartlari her anlamda cok kotubenim için çok önemli ben sigaraya katlanamayan bir insanım en başta o yüzden zaten reddettim.
fakat kendisi çok ısrarcı ve canayakın davranıp beni ikna etti sigarayı bırakacağına dair sözler verdi ve onu tanımam mı istedi 1-2 hafta tanıdıktan sonra sigarayı aslında bırakmayacağına ve ilk başta tanıttığı gibi olmadığını yavaş yavaş anlamaya başladım.
Yaşım genç belki bir bebek sahibi olmak istedim.Erkeklerin her dediğine ben olsam inanmam
Yarın öteki gün seni hizmetli yerine koymayacağı ne malum? Annesine baktırır cocuklarına baktırır birde yatakta kendi işini görmeyeceği ne malum?
Çok riskli ve temelsiz bir ilişki. Bence sakın evlenme bu adamla Yaşında daha çok genç eminimki daha iyi hayat arkadaşı bulursun. Birde yeni boşanmışsın neden hemen evlilik özel değil ise?
Size sordum çünkü �üphelenmeye başladım pek hoşuma gitmeyen davranışlarını gördüm yani İlk başta anlattığı kişi olmayabilir ve bazı şeyler öğrendim sonradan söyledi zaten çoğu şeyi danışmak istedim işte iyi ki yapmışım ben de yanlış olduğunun farkına vardım yanlış yaptığımı bilmiyordum demek ki.Peki bize niye soruyorsunuz? Yani bu adami sizde cazip gosteren bir sey olmali ki bize sorma geregi hissedesiniz. Oysa ki adam ve sartlari her anlamda cok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?