Ailesi ve cocuklariyla yaşayan bir adam Yeni bir ilişki

Bu adamla Evlenmelimiyim?

• Evet

OY: 2 0,9%
  • Hayır

OY: 216 93,5%
  • Bilmiyorum

OY: 13 5,6%

• Ankete Katılan
    231
Siz bosanali daha 1 hafta olmadı mi ?çok yeni ve anı bir karar bu bence . Sizin için yanlış bir karar gibi gözüküyor su an .niye bu acele?
boşanalı bir hafta oldu ama ben senelerdir yalnızım aslında senelerde boşanmayı istiyordum bana yeni gibi gelmiyor hep yalnızmışım da yeni yeni biriyle tanışıyor muşum gibi geliyor.
Duygusal bir insanım belki duygusal açlık değilim ama bu da beni yanlış yazıyor sürüklüyor haklısınız çok yeni.
Kararımı sorgulamaya başladım ve zaten görüşmeme konusunu iyice düşün diyorum yani bana cazip gelen bir tarafı kalmadı annesi ve çocuklarıyla çok mutlu ben sanki aralarında girecekmiş hissi olacak ben de
Ya evde bakıcı olarak kalacakmış hissi.
İster istemez bütün sorumluluklarını paylaşmak zorunda kalacağım Bu da yorucu bir şey ben istemiyorum.

Yaşım genç belki bir bebek sahibi olmak istedim.
Ve açıkçası aşka sevgiye doymadım evlilik mi yaşadın işkence mi çektim bilmedim.
Tecrübelisin kötü evlilikte fakat neden bu hata yapma ısrarı? Ben evliyim 10 yıllık çocuğum yok olmuyor? Şuan boşluktasın bence uçurumun kenarındasın gibi hissediyorsun. Bir çürük dal kestirmişsin gözüne ya tutarsa diyorsun. Sevgini hak edecek kişilere ver lütfen

Çok haklısın Teşekkür ederim zaten sizlerden yorumlarınızı ve değerli fikirlerinizi istememin nedeni bu tek başıma karar almak ve değerlendirmek
yapamıyorum yani değerlendiremiyor um doğru düşünemiyorum belki objektif davranamıyorum ve buradaki kızlar bana çok yardımcı oldular çok teşekkür ederim size ve bu adamın yanlış olduğunu anladım.

Dilerim Seni hak eden seni kaldıracak bir insan evladı girer... Rabbim ferahlık versin yüreğinize

Hayattaki tek amacınız evlilik ve evli olmak mı?1hafta önce boşanmışsınız acaba biraz bekar mı kalsanız? Merak etmeyin yemezler sizi hemen koca aramasanız mı? Yanlış evliliklerinizin sayısını 2-3-4 e mi çıkarmak istiyorsunuz?
Şu şartlara sahip bir adam dünyadaki son erkek olsa yine de ellerimi tercih ederim.
Şöyle bir adamın radarınıza takılabiliyor olması bile cinlerimi tepeme çıkarmaya yetti kendinize bunu reva görecek ne yaşadınız?

Çok haklısınız teşekkür ederim kendi degerimin farkına varmak gerek maalesef pek değerimi bilen bir kadın değilim

Kör kütük asik degilsiniz anladigim kadariyla.

O zaman mantiginizla hareket ediyorsunuz desek - bu adam mantiga da uymuyor ki.
Gercekten, ne düsünerek basladiniz bu iliskiye?

Cok gencsiniz, daha denk bir iliskiyi hakediyorsunuz bence. Sizden sadece 2 yas kücügüm, böyle bir adami opsiyon olarak bile görmem, aklimin ucundan gecmez.

Yeni bosanmissiniz sanirim. Bir süre yalniz kalin, kafanizi dinleyin. Gezin, tozun, yeni insanlar taniyin. Aralarinda sevipte mutlu olabileceginiz bir kisi eminim ki cikar - sadece biraz sabir

Ay ağzınız bal yesin
Evet bende aşık olmak istiyorum ve başbaşa bir hayat istiyorum eşimle

Koşarak uzaklasın dıyorum. Adam cocuklarına ve aılesıne bakıcı arıyor. Allah askına daha yenı bosanmıssınız bıraz hayatın tadını cıkarsanıza. Kafanızı bosaltın gezın tozun. Sankı 70 yasındasınız da yanınıza bır nefes arıyorsunuz. Yapmayın bunu kendınıze

Hemen evlen böyle adam kaçmaz. .... Elini çabuk tut

Hayır ilk evliliğim olmayacak ikinci evliliğim olacak.
Ben 33 yaşındayım adam 47 yaşında
Çocukların biri 12
Diğeri 10 yaşında
Siz genceciksiniz daha adam da tam orta yaş yapmayın lutfen. Eger ask gozunuzu kör etmediyse bu evliligi 1000 kez daha dusunun. Sizin daha kaniniz kayniyor ama ayni evde hem kayinvalide hem de ergenlik arefesindeki iki cocukla iletisimi dogru saglayabilek misiniz? Burasi cok kritik.

Evet bende sigarayı bırakacağını düşünmüyorum...
bu benim kırmızı cizgilerimden biri onu reddedince sigara kullanımı istemiyorum deyince söz verdi bırakacakmis

30 yıllık tiryakiyim, yalan söylüyor orası net
Yaş farkınız çok fazla
Adam aile ile yaşıyor
Ergenliğe yakın 2 çocuğu var, aklını kaçırmış olman lazım bunu düşünmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…