- 20 Kasım 2019
- 391
- 397
- 23
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
-
boşanalı bir hafta oldu ama ben senelerdir yalnızım aslında senelerde boşanmayı istiyordum bana yeni gibi gelmiyor hep yalnızmışım da yeni yeni biriyle tanışıyor muşum gibi geliyor.Siz bosanali daha 1 hafta olmadı mi ?çok yeni ve anı bir karar bu bence . Sizin için yanlış bir karar gibi gözüküyor su an .niye bu acele?
Tecrübelisin kötü evlilikte fakat neden bu hata yapma ısrarı? Ben evliyim 10 yıllık çocuğum yok olmuyor? Şuan boşluktasın bence uçurumun kenarındasın gibi hissediyorsun. Bir çürük dal kestirmişsin gözüne ya tutarsa diyorsun. Sevgini hak edecek kişilere ver lütfenYaşım genç belki bir bebek sahibi olmak istedim.
Ve açıkçası aşka sevgiye doymadım evlilik mi yaşadın işkence mi çektim bilmedim.
Çok haklısın Teşekkür ederim zaten sizlerden yorumlarınızı ve değerli fikirlerinizi istememin nedeni bu tek başıma karar almak ve değerlendirmekTecrübelisin kötü evlilikte fakat neden bu hata yapma ısrarı? Ben evliyim 10 yıllık çocuğum yok olmuyor? Şuan boşluktasın bence uçurumun kenarındasın gibi hissediyorsun. Bir çürük dal kestirmişsin gözüne ya tutarsa diyorsun. Sevgini hak edecek kişilere ver lütfen
Dilerim Seni hak eden seni kaldıracak bir insan evladı girer... Rabbim ferahlık versin yüreğinizeÇok haklısın Teşekkür ederim zaten sizlerden yorumlarınızı ve değerli fikirlerinizi istememin nedeni bu tek başıma karar almak ve değerlendirmek
yapamıyorum yani değerlendiremiyor um doğru düşünemiyorum belki objektif davranamıyorum ve buradaki kızlar bana çok yardımcı oldular çok teşekkür ederim size ve bu adamın yanlış olduğunu anladım.
Çok teşekkür ederimDilerim Seni hak eden seni kaldıracak bir insan evladı girer... Rabbim ferahlık versin yüreğinize
Çok haklısınız teşekkür ederim kendi degerimin farkına varmak gerek maalesef pek değerimi bilen bir kadın değilimHayattaki tek amacınız evlilik ve evli olmak mı?1hafta önce boşanmışsınız acaba biraz bekar mı kalsanız? Merak etmeyin yemezler sizi hemen koca aramasanız mı? Yanlış evliliklerinizin sayısını 2-3-4 e mi çıkarmak istiyorsunuz?
Şu şartlara sahip bir adam dünyadaki son erkek olsa yine de ellerimi tercih ederim.
Şöyle bir adamın radarınıza takılabiliyor olması bile cinlerimi tepeme çıkarmaya yetti kendinize bunu reva görecek ne yaşadınız?
Bacım evdemi kaldın gözünü seveyim. Kaççç! Yaşayacağın dertleri şimdiden gördüm. Allahım yüreğim daraldı.
Ay ağzınız bal yesinKör kütük asik degilsiniz anladigim kadariyla.
O zaman mantiginizla hareket ediyorsunuz desek - bu adam mantiga da uymuyor ki.
Gercekten, ne düsünerek basladiniz bu iliskiye?
Cok gencsiniz, daha denk bir iliskiyi hakediyorsunuz bence. Sizden sadece 2 yas kücügüm, böyle bir adami opsiyon olarak bile görmem, aklimin ucundan gecmez.
Yeni bosanmissiniz sanirim. Bir süre yalniz kalin, kafanizi dinleyin. Gezin, tozun, yeni insanlar taniyin. Aralarinda sevipte mutlu olabileceginiz bir kisi eminim ki cikar - sadece biraz sabir
kim bu ankete evet demiş ben onu merak ettim.
Hemen evlen böyle adam kaçmaz. .... Elini çabuk tutKızlar ben yeni boşandım ve şuan bir talibim var.
Adam benden 14 yaş büyük.
18 yıllık bir evlilik yaşamış boşanmış.
2 cocugu var eşi adama yıkmış tüm sorumluluğu
genelde adamda kalıyor çocuklar ve çocuklarına çok düşkün bir baba.
Genel olarak özellikleri şunlar
İyi bir baba
Evine düşkün
Sorumluluk sahibi
Sıcak kanlı
Çocukları seven
Cömert
İnatçı
Emrivaki yapabilen
Israrcı
Gezmeyi seven
Aile bağları güçlü
Çalışkan
Sigara kullanımı var bırakacağını söyledi.
Kendini öven
Annesi ve çocukları ile birlikte yaşamak istiyor evlenirsek.
evi var emekli olmuş ama evlenirsek çalışacak çünkü yetmez geliri.
ben zaten çalışacağım evlide olsam bekarda olsam...
ne düşünüyorsunuz?
Siz genceciksiniz daha adam da tam orta yaş yapmayın lutfen. Eger ask gozunuzu kör etmediyse bu evliligi 1000 kez daha dusunun. Sizin daha kaniniz kayniyor ama ayni evde hem kayinvalide hem de ergenlik arefesindeki iki cocukla iletisimi dogru saglayabilek misiniz? Burasi cok kritik.Hayır ilk evliliğim olmayacak ikinci evliliğim olacak.
Ben 33 yaşındayım adam 47 yaşında
Çocukların biri 12
Diğeri 10 yaşında
Evet bende sigarayı bırakacağını düşünmüyorum...
bu benim kırmızı cizgilerimden biri onu reddedince sigara kullanımı istemiyorum deyince söz verdi bırakacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?