- 30 Kasım 2019
- 1.154
- 2.527
- 48
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
Hadi cocuklar neyse.. atacak hali yok tabi onlarla yasayacak ama annesi?
Yok olmaz.
Yok olmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E daha neyi soruyorsunuz adam bir de yalancıbenim için çok önemli ben sigaraya katlanamayan bir insanım en başta o yüzden zaten reddettim.
fakat kendisi çok ısrarcı ve canayakın davranıp beni ikna etti sigarayı bırakacağına dair sözler verdi ve onu tanımam mı istedi 1-2 hafta tanıdıktan sonra sigarayı aslında bırakmayacağına ve ilk başta tanıttığı gibi olmadığını yavaş yavaş anlamaya başladım.
Tebrikler.... Şu andan itibaren kendi değerinizin farkına varmadan karşı cinsten uzak durun bence yoksa bu konuda olduğu gibi olumsuz olacağı bu kadar bariz olmayan ama asla olmaması gereken erkek canlılar tarafından kafanız karıştırılabilir.Merhaba kızlar hepinize teşekkür ediyorum.
Ben sizinde yardiminizla olmayacağını anladım ve bitirdim çok sağolun.![]()
Tebrikler.... Şu andan itibaren kendi değerinizin farkına varmadan karşı cinsten uzak durun bence yoksa bu konuda olduğu gibi olumsuz olacağı bu kadar bariz olmayan ama asla olmaması gereken erkek canlılar tarafından kafanız karıştırılabilir.
Yani şu tip adamlar yerine Havuçla beraber olsan senin için daha faydalı ve güzel olur BugsBunnyy cim![]()
Kaç bacım kaç. Biz anasız danasız düz adamla zor yapıyoz, bu ne cesaret sendeki.Boğa Burcu
Annesi baskın ve zorbbir kadın cevval.
Çocukları biri tuhaf biri aşırı cana yakın babasıyla birlikte uyuyor
Evet ben kendi düzenim olsun istiyorum banada dert oldu zaten bu çok canım sıkılıyor![]()
Ama Tahsin güzel adamdı bee:))yaprak dökümü tahsin gibi çocuklarına bakacak yemek yapacak ev işi yapacak annesine bakacak birilerini arıyor herhalde
Sonradan cozutmasa mis gibi adamdı. Hehe.Ama Tahsin güzel adamdı bee:))
Güzel bakıyordu,gönül alıyordu,bastan tanımadan evlenmişler ama adamda can kan vardı yani:)
Yine şükretsin Fikret,romanın orjinalinde 55lik dedeyle evlenmişti,acımıslar da Tahsini seçmişler dizide![]()
İsabet buyurmuş. Sevindim.Kız ayrıldım tamam diyor hala burda deliriyorsunuz yaw