Ailesi ve cocuklariyla yaşayan bir adam Yeni bir ilişki

Bu adamla Evlenmelimiyim?

• Evet

OY: 2 0,9%
  • Hayır

OY: 216 93,5%
  • Bilmiyorum

OY: 13 5,6%

• Ankete Katılan
    231
Bir insanın böyle bir evlilik yapması için karşısındaki insana inanılmaz derecede aşık olması filan gerekiyor. Çok büyük artıları olmalı. Ama buraya yazacak kadar kafada soru işareti varsa macera aramayın. Muhtemelen çocukların yaşı da büyük KV de var evde o da yaşlıdır. Eve temizlik yemek yapacak biri mi lazım ki ayrı ev açmıyor bu adam? Gerçekten bende o intiba uyanıyor. İlk evliliği neden bitmiş mesela bu da önemli. Neden önemli bazen böyle annesiyle ayrışamayan adamların evliliği de er geç bu sebepten bitiyor

33 yaşında kendinize layık gördüğünüz hayat bu olamaz, olmamalı.
Gencecik , çocuksuz kadınsınız.
Gidip evlilikte her şeyini yaşamış, heyecanı ölmüş birinin annesine ve iki çocuğuna bakıcılık yaparak mı mutlu olmayı hayal ediyorsunuz? Üstelik her biriyle aynı evin içinde? Gerçekten çıldırmış olmalısınız bunun güzel olabileceğini düşünerek.

benim için çok önemli ben sigaraya katlanamayan bir insanım en başta o yüzden zaten reddettim.
fakat kendisi çok ısrarcı ve canayakın davranıp beni ikna etti sigarayı bırakacağına dair sözler verdi ve onu tanımam mı istedi 1-2 hafta tanıdıktan sonra sigarayı aslında bırakmayacağına ve ilk başta tanıttığı gibi olmadığını yavaş yavaş anlamaya başladım.
E daha neyi soruyorsunuz adam bir de yalancı

Merhaba kızlar hepinize teşekkür ediyorum.
Ben sizinde yardiminizla olmayacağını anladım ve bitirdim çok sağolun.🙏☺️
Tebrikler.... Şu andan itibaren kendi değerinizin farkına varmadan karşı cinsten uzak durun bence yoksa bu konuda olduğu gibi olumsuz olacağı bu kadar bariz olmayan ama asla olmaması gereken erkek canlılar tarafından kafanız karıştırılabilir.
Yani şu tip adamlar yerine Havuçla beraber olsan senin için daha faydalı ve güzel olur BugsBunnyy cim 😂😂😂😘😘😘

Tebrikler.... Şu andan itibaren kendi değerinizin farkına varmadan karşı cinsten uzak durun bence yoksa bu konuda olduğu gibi olumsuz olacağı bu kadar bariz olmayan ama asla olmaması gereken erkek canlılar tarafından kafanız karıştırılabilir.
Yani şu tip adamlar yerine Havuçla beraber olsan senin için daha faydalı ve güzel olur BugsBunnyy cim 😂😂😂😘😘😘
🤭😂😘🥰

Boğa Burcu
Annesi baskın ve zorbbir kadın cevval.
Çocukları biri tuhaf biri aşırı cana yakın babasıyla birlikte uyuyor
Evet ben kendi düzenim olsun istiyorum banada dert oldu zaten bu çok canım sıkılıyor😔
Kaç bacım kaç. Biz anasız danasız düz adamla zor yapıyoz, bu ne cesaret sendeki.

IMG_20201106_223115.webp

Kendin de yazmışsın ya Bugs Bunny, bile bile lades
Hiçbir artısı yok. İnanılmaz derecede zor durumdaysan, ya da betüş peri gibi sevgi pötürcüğü bir insansan iki çocuğuyla yaşayan adamı belki düşün ama senin durumunda hiç gerek yok böyle bir maceraya.
Oyalanip zamanını harcama bile

yaprak dökümü tahsin gibi çocuklarına bakacak yemek yapacak ev işi yapacak annesine bakacak birilerini arıyor herhalde
Ama Tahsin güzel adamdı bee:))
Güzel bakıyordu,gönül alıyordu,bastan tanımadan evlenmişler ama adamda can kan vardı yani:)
Yine şükretsin Fikret,romanın orjinalinde 55lik dedeyle evlenmişti,acımıslar da Tahsini seçmişler dizide👌

Ama Tahsin güzel adamdı bee:))
Güzel bakıyordu,gönül alıyordu,bastan tanımadan evlenmişler ama adamda can kan vardı yani:)
Yine şükretsin Fikret,romanın orjinalinde 55lik dedeyle evlenmişti,acımıslar da Tahsini seçmişler dizide👌
Sonradan cozutmasa mis gibi adamdı. Hehe.

Back
X