Ailesi yüzünden beni terketti hemde 3.defa :((((

unutulmayan24

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
48
7
8
35
Çok mutsuzum huzursuzum 2 buçuk yıl çıktık 2 yıl ayrı kaldık sevdiğim adamla sonra 2 yılın sonunda askere gitti kısa dönem ve son 2 ayı beni aramaya başladı bi sebeplerle ben seviyorum ciddiyim dedi bin kere emin misin gerçekten düşündün mü dedim evet ailemi ikna edeceğim dedi asla bırakmayacağım dedi 3 aydır da yeniden görüşmeye başlamıştık askerden geldi annesine konuyu açtığında topu babasına atmış baba zaten tamamen karşıydı bana tutucu bir aile bu aile. Ve akrabalardan kız almak istiyorlar kapalı vs. Baba direk evlenmeni kabul etmiyorum o kızla kesinlikle gibi birşeyler demiş o da savaşmamış kılımı kıpırdatamam olacaksa bu ilişki kendiliğinden olur ben tıkandım gibi bir cümle etti bunca yıl sonra madem öyle niye döndün geldin demezler mi adama? Kanıma dokunuyor üstelik askerdeyken ben yokken henüz sosyal ağ sitelerinden kızlarla da konuşuyormuş vakit geçirecek binlerce buna hazır kız varken neden ben! Düşündükçe kanım donuyor 1 yıla yakın süre içerisinde evlilik istiyorum diyordu bir de bu kadar da mı acımadı bana yeniden sevgimi heyecanımı körüklerken.! Ayrıldık ve yeniden o sosyal ağdan bir sürü kız eklemiş tiksiniyorum bu olanlardan bana güvenmeyeceksin de kime güveneceksin diyordu bir de bu vicdansızlık değildir de nedir?!

Sevmiyor diyordum seviyorum istiyorum diye kendisi geri döndü bu yüzden iyice işin içinden çıkamıyorum bin kere emin misin kendinden diye sordum bininde de evet dedi değilsen bırak dedim yoluna bak ikna edeceğim bırakmayacağım dedi ben ayrılık lafı etmesem zaten ayrılmayacaktı da ama öyle ailesi bi ara ikna olursa bırakalım kendiliğinden olsun gibi konuştu bende bunu kabullenemedim.

Çok mutsuzum huzursuzum 2 buçuk yıl çıktık 2 yıl ayrı kaldık sevdiğim adamla sonra 2 yılın sonunda askere gitti kısa dönem ve son 2 ayı beni aramaya başladı bi sebeplerle ben seviyorum ciddiyim dedi bin kere emin misin gerçekten düşündün mü dedim evet ailemi ikna edeceğim dedi asla bırakmayacağım dedi 3 aydır da yeniden görüşmeye başlamıştık askerden geldi annesine konuyu açtığında topu babasına atmış baba zaten tamamen karşıydı bana tutucu bir aile bu aile. Ve akrabalardan kız almak istiyorlar kapalı vs. Baba direk evlenmeni kabul etmiyorum o kızla kesinlikle gibi birşeyler demiş o da savaşmamış kılımı kıpırdatamam olacaksa bu ilişki kendiliğinden olur ben tıkandım gibi bir cümle etti bunca yıl sonra madem öyle niye döndün geldin demezler mi adama? Kanıma dokunuyor üstelik askerdeyken ben yokken henüz sosyal ağ sitelerinden kızlarla da konuşuyormuş vakit geçirecek binlerce buna hazır kız varken neden ben! Düşündükçe kanım donuyor 1 yıla yakın süre içerisinde evlilik istiyorum diyordu bir de bu kadar da mı acımadı bana yeniden sevgimi heyecanımı körüklerken.! Ayrıldık ve yeniden o sosyal ağdan bir sürü kız eklemiş tiksiniyorum bu olanlardan bana güvenmeyeceksin de kime güveneceksin diyordu bir de bu vicdansızlık değildir de nedir?!
Seni yarı yolda bırakan adam için neden üzülüyorsun hayırlısı bu demekki benim eşimi ailesi reddetti evlenemesin diye benimle 3 yıl boyunca yapmadıklar kalmadi zorla kız istemeye götürmeye kalktilar ama eşim asla benden vazgecmedi yani istese o sözleri söyleyemez di

Kanıma dokunuyor üstelik askerdeyken ben yokken henüz sosyal ağ sitelerinden kızlarla da konuşuyormuş vakit geçirecek binlerce buna hazır kız varken neden ben!

Siz yıllarca birlikte olup yıllarca da ayrı kaldıktan sonra adamı yine kabule ederseniz size gitmeyecek de kime gidecek?

Hiç kimse karşılıksız fedakarlığı hak etmez ilişkide...

Bir yerden sonra görevinizmiş gibi algılanır hırpalanıp çile çekmek.

Öyle de olmuş.

Bundan böyle ikinci şans vereceğiniz insanları iyice ölçüp tartın.

Bu iyi niyetle ikinci şans vermemenizi daha da şiddetle tavsiye ederim..

it herif.bosver demekki sana layik degil.uzme kendini.oyle bir karaktere sahip oldugu icin kendi kaybeder.senin duygularin yapboz degil bir yapip bir bozamaz

Siz yıllarca birlikte olup yıllarca da ayrı kaldıktan sonra adamı yine kabule ederseniz size gitmeyecek de kime gidecek?

Hiç kimse karşılıksız fedakarlığı hak etmez ilişkide...

Bir yerden sonra görevinizmiş gibi algılanır hırpalanıp çile çekmek.

Öyle de olmuş.

Bundan böyle ikinci şans vereceğiniz insanları iyice ölçüp tartın.

Bu iyi niyetle ikinci şans vermemenizi daha da şiddetle tavsiye ederim..

ne de güzel söylemişsiniz.ama çok sevdim işte evlilik lafları edince de belki dedimmm belkiiii...

3-5-7 sene sevgili olanlara da saygim var da ben hayatta beklemem...
Hem adam zaten başka sulara yelken açmış hemencecik. Iyi ki olmamış.
Ayrica isteyen adam oyle de güzel evleniyor ki ailesinin istemedigi kizla..

Keşke en başta kabul etmeseydiniz o kadar zaman geçmiş hemde üstünden ama olan olmuş üzmeyin kendinizi bir hiç için..

kabul etmemin sebebi bunca yılımızdı zaten seviyor ki hala uğraşıyor kıskanıyor gibi düşündüm aileyle konuşup ters tepki aldığı gibi vazgeçti çabalamaktan bir erkek güçlü olmalı yaa :'(

3-5-7 sene sevgili olanlara da saygim var da ben hayatta beklemem...
Hem adam zaten başka sulara yelken açmış hemencecik. Iyi ki olmamış.
Ayrica isteyen adam oyle de güzel evleniyor ki ailesinin istemedigi kizla..
bilmiyorum da bunun kız kardeşini severdim o derdi babamı bilmiyorsun asla ikna edilebilecek gibi biri değil falan ailemi karşıma alamıyorum dedi görüştüğüm kişide bunca zaman onlar vardı sen yoktun diyor.

kabul etmemin sebebi bunca yılımızdı zaten seviyor ki hala uğraşıyor kıskanıyor gibi düşündüm aileyle konuşup ters tepki aldığı gibi vazgeçti çabalamaktan bir erkek güçlü olmalı yaa :'(
Gerçekten sevse çabalardı.. Adam gibi adam elbette güçlü olurdu ama demekki daha o olgunlukta değilmiş. Bence askerden gelmiş artık kurulu bir düzen istemiş yeni birinden ziyade tanıdığı bildiği sizi uygun görmüş sadece bu sebeple bana göre..

Tepeden tirnaga haklisiniz erkekler ne yaziki sonunu dusunemeden böyle umut veriyor sonuc hüsran umarim hersey sizin icin iyi olur

Bu çocuğun seni sevdiğini sanmıyorum. Askerde kendini yalnız hissetmiş ve seni aramış.
Askerlik psikolojisinden dolayı bir boşluk doldurmuşsun sadece.
Yoksa ailesini ikna ederdi. Her tutucu ailenin gelini hacı hoca olmuyor ki.

Bu çocuğun seni sevdiğini sanmıyorum. Askerde kendini yalnız hissetmiş ve seni aramış.
Askerlik psikolojisinden dolayı bir boşluk doldurmuşsun sadece.
Yoksa ailesini ikna ederdi. Her tutucu ailenin gelini hacı hoca olmuyor ki.

ben en başta zaten öyledir diye istemedim onu bi sürü orda burda sohbet ettiği kızlar vardı vakit geçirmekse onlarla yeteri kadar geçirebilirdi evlilik adı altında neden gelsin ki bu nasıl bir iş :((

Back
X