Ailesi yüzünden bitti :(

Karma08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
21
8
36
Merhaba kızlar,
desteğinize ihtiyacim var, mümkün olduğu kadar kısa kesmeye calisicam. 1 bucuk sene önce basladi hersey onunla tanistim ayni is yerinin farkli subelerinde calisiyorduk, is arkadaslarima sormus beni numarami aldi benim iznimle, konusmaya basladik. Ikimizinde yaslarimiz cokta kücük olmamasina ragmen ilk iliskisiydi. Duygularimiz o kadar yogundu ki cok kisa bir süre icinde sevgili olduk hersey cok güzel gidiyordu, taa ki onun ailesi ögrenene kadar. Kendisi anlatmis ve ailesi karsi cikmis benim ailem onlara uygun degilmis bana bir laflari yokmus, onlar baska sehirdenmis biz baska sehirden, maddi durum vs. olaylari var isin icinde tabi ben bunlari o bana ayrilalim bu sekilde olmaz elim kolum bagli böyle olmasini istemiyorum ama... diyip beni terk ettikten sonra duydum. O korkak gercek nedenleri yüzüme söyleyemedi tabi, sadece farkli sehirler yüzünden dedi bana. Ama bana yaziklar olsun ki hala onu özlüyorum yada ne bileyim belkide birlikte yasadiklarimizi. Hazmedemiyorum bana yapilani böyle yargilanmayi, insanlarin bu kadar ön yargili olmasini, güvendigin insanin karakteri oturmamis bir korkak olmasini hazmedemiyorum iste. Hala bekliyorum bunu söylemeye bile utaniyorum ama yeni bir iliskiye baslarsam ya o gelirse diyorum hala neredeyse bir bucuk sene gecmesine ragmen. Her gün aklimda, atamiyorum onu aklimdan fikrimden cikmiyor. Artik gercekten kurtulmak istiyorum cünkü cok yoruldum bende yoluma bakmak istiyorum. Pisman olsun istiyorum hemde cok pisman... lütfen bana birseyler söyleyin, ayni seyleri yasayan varmi aranizda?

Ailesi yüzünden senden ayrılan adam hayat boyu ailesinin ağzının içine bakacak.
Dönse de nasıl mutlu olacaksınız ki?

Ailesi yüzünden senden ayrılan adam hayat boyu ailesinin ağzının içine bakacak.
Dönse de nasıl mutlu olacaksınız ki?
Haklisin bende farkindayim bunun, cevremdeki insanlarda bunu söylüyor, cok sanslisin fazla uzamadan bittigi icin diyorlar ama yinede icimde hep bir umut var... nasil kurtulucam bilmiyorum, hirsimi alamadigimdandir belkide.

severken ayrılmışsınız ondan bence.bir gün geliyor.bir bakıyorsunuz unutmuşsunuz.daha öncede yazmıştım.gene yazıyım.bir sevgilimi yıllarca unutamadım.dedim ne oluyoz kızım.kendine gel.ertesi günden aklımdan çıkmıştı.sanırım beyinde bitirmek dedikleri bu.başka ifadeyle gerçeklerle yüzleşmek.

o sevgiline de bravo.bu kadar ailesine bakan biri.baştan sana yaklaşmayacaktı madem.böylelerini duyunca deli oluyorum.

Canim uzilme bir nucuk yil gecmis kendi kafani oyalamazsan onu unutamiuorsun bemim iki.yillik.iliskim bitti benm yuzumdem tbi guvenemiuotdum daha once soyledigi yalanlar yuznden o zamnlar ben deli hibi asiktim yaalanini anlamazdm aradan xamn gecince o gun yalan soyledigni ogrenirim cildirir ayrilirdim geri ozur dolerdi falan cabalrdi barisirdik oyle.oyle iki yil oldu son aylarimzda artik o bana herseyiyle gelmisti evlenmeye bile isinmisti ikma olmustu ki ben basta soyledigi yalanlar yuzu den bunu hep islettim hala baskasini gorunce zipliyormu diue akillanmisti ama en son benim.oynadigimi ogrenince bitirdi oda seviyordu bende engelledi simdi iki ay oldu en uzun ayriligimiz geceleri huzunleniyorim o geliyor aklima gunduz cok.gelmiyor baska islerle ugrastigim.icim ayrica cevremse beni mutlu etmek icn ugrasan adamlari gordukce ne diye bu adamin yalanlarina goz yummusum ne kadar salak misim iyikide bitmis diyorum ama gece olnca ozliyosun iste. Unutamiyorum dedin dihe tabsiye vercem ben biseylerle ugras ona ait ne varsa kaldir.gozunun onunden mesajlar.esyalar aramalar cunku onlari kaldirmadign surece hep aklina gelecek hic unutamiycakmissin o yuzden kaldir takip ediyosan etme ben dune kadr yapiyodim hepsini ama baskasiyla.konusunca ya da isime.odaklamimca hemen gidiyo aklimdan tam takip etcem sonra aman banane istiyo olsaydi napar eder engellimi kaldirrdi kendisine ulasmami isterdi ama istemiyormus demek ki diyorum her sabh iyanir uyanmaz akkima.gelen ilk sy oydu ama.baska islerle ugrasmaktan artik is.guc dusunuyosun. Uzulme benimki som telefom konusmamizda.soylemisti onca yasanmis bitmis seyden ssdece anilar kalir yara kalir yarada zamanla iyilesir.izi kalir aci hissetmezsin evlilikler bitiyo.iki yillik iliski nye zor olsn dedj. Beni kendisi kabullemdirmeye cslisuordu simdi.kabullenmisim git.gide acim kalmadi su am mutluyum aslimda bi zamn somra tekrar gelse konusrmuyum ki diye nasil reddederek cecap vercgni dusnuyosun .

Evet haklisin severken ayrildik galiba birseyler yarim kaldi hissi beni bu kadar yoran. Insallah bende en yakin zamanda unutmayi basaririm.

Tşk ederim güzel yorumlarin icin canim, insallah hepimizin bize deger veren ve kiymetimizi bilen kisiyi bulmasini diliyorum ki, iyikide olmamis diyebilelim gecmiste yasadiklarimiza :)

Tşk ederim güzel yorumlarin icin canim, insallah hepimizin bize deger veren ve kiymetimizi bilen kisiyi bulmasini diliyorum ki, iyikide olmamis diyebilelim gecmiste yasadiklarimiza :)
Amin canim ailesi icin bitirmemistir belkide sevdi seni ama oda ailesi yuzunden cok seyi imkansiz gormeye baslamis belliki ya da seni alsa bilr ilrrde ailsiyle problem yasayacagini dusuniuordir o yuzden kacmayi secmistir.ki gercekten send olimsuz bak evlencek olsaydin onnla ailesi gelip gidip seni asagilardi kim.ister o hayati bosver iyi olmis iste. Oda isteseydi ailesinn karsisna gecerdi seni ailesine kabul ettirmeye calisirdi ama hic cabalamadan birakmis. Ben hakkimi asla helal rtmiyorim bu benim icin en buyuk luks en buyuk ic huzur... Beddua etmedim ama hak var okadr sey yasadim yaptim hicbiri helal olmasin omru boyunca ayak bagi olsun ona. Sende havale et yoluna bak kac yillik iliskiler evlilikler bitiyor hakkaten yenisiyle daha mutlu oluyorlar biten iliski seni daha da tecrubelendirr guclendirir

Evet haklisin arkadasim bu yasima kadar bu olaydan cikardigim dersleri hic bi yerden cikarmadim. Evet sevdi sevmedi degil ona sonuna kadar inaniyordum ama benim kadar sevmemis demek ki. Herseyin hayirlisi zaten beddua fln etmiyorum sadece Allaha havale ederim, bizim vicdanimiz rahat hic olmasa.

Canım senle yaşadıklarımız çok benziyor. Konuma yorum yapmistin orada çok detaylı yazmissin ama şimdi konunu okuyunca anladım ki çok benzerlik var. Bizde de beyefendi ve ailesi baskın bi yöreden, onalr ile biz çok farklıyiz. O da.ailesinin ağzına bakiyomus da senin gibi bir buçuk yıl haberim yoktu. Ayrılınca anladım. Dort aydan fazla oldu ayrılalı, takip etmiyorum onu ama duydum ki Ailesi onun altına markali oyuncağını koymuş okulu bitince. Yani yağlı kapıda, benim bi kuru sevgim için bu mali serveti elinin tersi ile iter mi ? İtmedi zaten. Ama ben onu cebinde beş kuruş parasi olmasa da severdim bunu ona da belli etttim hep vurguladım.diger kızlar gibi onu somurmeye calismadim hiç. Ama kaybettim..şuan kendimi gerçeğe alıştırmaya çalışıyorum. Ben her şeyi yaptım, sen de yapmışsın okuduğum kadarıyla. Elimizden artık birşey gelmez. Sabır ve tevekkül...sokakta o kadar paraya tapan, ruhsuz kız var ki dilerim onlara kazığın daniskasinj atarlar da bizim gibi saf temiz sevgiye hasret kalırlar..ve umarım biz de ummadigimiz bir sevgi buluruz...

ıkı gundur bu hıkayelerı okuyorum, benımkıde dahil. Aynı dertten muzdaribiz. Ben soyle dusunuyorum kendım ıcın. Seven adam korkmaz, kaçmaz, sabreder, dik durur. Yapmıyorsa yeterınce sevmemiş demektir. Kalıbının adamı değilmiş diyorum benımkısı. İçimden gelen herseyı yazdım ona ve gonderdım. Heeee içim kan aglamıyormu ağlıyor. Köpek gibi acı cekiyorum ama degmezmiş. Bu yuzden guclu durmaya ve dusunmemeye calışıyorum. Canımı acıtıosa gonderıyorum. Zaman herseyın ılacı. Kafanı mesgul et, aklına geldıkce ya sabır de gonder dusunceyı. Ben bunları yapıorum. Iyı gidiyorum sanki şimdiye kadar. Arada basıolar ama normal.

Ben de senin lafinin arkasındayım pikacuu gibi elektrik şok verip tepelerinden kıvılcım çıkarsak anca keser bizi bu sabah anası danasi kendisi aklıma geldi bi sinir bi ofke ama allahin adaletine teslim ettim onları..içim çok rahat çünkü hep savastim

ya benımde ıcım cok rahat ama su anda bi kötü oldum yıne. içim acıo. aglayasım geldi yine.

İçine atma ne kadar oldu ayrılalı? Acını da yaşa, hepsi bi süreç...ağlamak diye bi şey olmasaydı hepimizin içi cururdu acıdan

Bence kendini kisitlamamalisin..ben evde ailemin yanında gurur budalası olurum asla ondan ve üzüntümden bahsetmem..ama ayrıldığım ilk zamanlar hep kendimi deniz kenarına attım ağladım aglayabildigim kadar..hatta arkadaşlarla pikniğe gitmiştik fazla kalabalık olmayan bi yerde gölün kenarında karşı kıyıya doğru aaaaaaaaaaaaa diye bagirmistim kaç kez..bana tuhaf tuhaf bakanlar oldu..evde de tekken minderleri dizip yumruklamistim dusun bendeki öfkeyi..uğruna ne fedakarlıklar yaptığım kişinin beni yüz ustu bırakmasi, gururumu yerle bir.etmeleri..etrafa laf konusu olmak..ama bu öfkeyi atman lazım bak cidden rahatmlaman adina yap.bunlari...

Ya ole ama korkuorum ınan aklıma getırmekten korkuorum onu. Yenılmekten korkuorum. Hıc mı hıc haketmedım. Bu kadar korkak olmasını, babasına egılmesini ilk seferde, babasının tavrını yedıremıorum. Canım acıyor. Herseye canım acıyor. Bılmıorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…