Ailesi yüzünden bitti :(

Senin aynı yaşadığın hisleri yaşayan biri olarak dibine kadar içimde yaşadım o hisleri ve anlıyorum seni..kabul edilmemek, hayallerinin yıkılması, sen ölümüne savaşmayı göze alırken onun çabasının saman alevi gibi olması..babasını niye karşısına alsın? Bak o saftirik kafalınin babası altına son model oyuncağını koymuş. Yani aşk meşk bunların pek önemi yokmuş, ben bunu tecrübe ettim..ve unutma ki hatirlaya hatirlaya unutucaz belki.. bi yanim öyle kırık öyle darmadağın ki, bi yanim ise yine de umutlu..çünkü bu kabus gibi günleri geride bırakmak istiyorum..yüzleşmekten korkma,.hatırla ağla bagit çağır..seni rahatlatan şeyler yap..ve daha çok yeni..benim dort ay geçmesine rağmen hala ofkem var dusun..

cok yenı ıste. yanı bır hafta oncesını dusunuyorum. hersey ne guzeldı. bızım ole kavgalarımızda olmazdı hersey 4/4 luktu. ne zaman babasına anlattı ki getirip benı tanıstırsın film koptu orda. sen nasıl pes edebılırsın bu kadar kolay. neymıs efendım benı dusunmus, babası fıkrınden vazgecmezmiş. Ay bak dellendım yıneeeee

aynı hisleri bende yaşıyorum bizde ayrılıyoruz eşimle sanırım bende ailesi yüzünden benden soğuduğunu düşünüyorum herşeyi onlara göre yaşamak zorunda kalıyoruz Allah kahretsin bu erkekleri ne istiyorlar anlamamki bu devirde o...olmak lazımmış onlar daha kıymetli el üstünde tutuyorlar bizde salak gibi hem çalışıp hem evle ilgilenip birde kocayla ilgilenip sonrada üstüne surat beş karış görüyoruz böyle adaletin ben

vallahi konu başlığını gorunce bile sinirlerim zıpladı. pokemon gibi atlamak istyiorum su an o korkağın tepesine
Ya cok tatlisin ya pokemon diyor :) ay valla sorma iyi olurdu aslinda hepsinin hakkindan geliriz biz de, değmez arkadasim degmez, hirsimizi alsak iyidi ama bosver onlar hak ettiklerini bulur benimki benden sonra birini bulmustu ama kisa sürede ayrildi galiba, vicdanlari sizim sizim sizlasin insallahhh

Saol cnm benım. Beter olsunlar ne dıyım. Haketmıolarmış

vallahi konu başlığını gorunce bile sinirlerim zıpladı. pokemon gibi atlamak istyiorum su an o korkağın tepesine

ikinizde çok tatlısınız.böyle espiriyle yaklaştığınıza göre yaralar iyileişyor bence.

1 hafta oldu. Aglamak ıstemıorum cunku arkası gelmıyor. Daha beter oluorum

sana uzman önerisi söyleyeğim.hatırlamak istediğimizde daha çok hatırlıyoruz.geldiği zaman aklına gelsin. sıkma.sıkmazsan geldiğinde gelir.sıkarsan hep aklında olur.

bende başka türlü rahatlıyamıyorum.korku filmlerinde öldürülenler onlarmış gibi düşünüyorum bazen.sadistlik veya canilik yok.ama öfkemi atmam lazım.yoksa aklıma takılıyor.yolda yürürken bile düşünüyorum.sonra kendi kendime düşünüyorum.kısacası acım olduğunda dibine kadar o acıyı yaşayıp tüketiyorum.

yemişim babasının tavrını de.bu aileler sizi istemedi diye önemsiz mi oluyorsunuz.kendi kendinize telkin yapın.sakinleşmeye çalışın.

yuva yıkıyorlar yani.yuva yıkanın yuvası olmazmış.bunun acısı çıkar.

Vallahi benımde vicdanım cok rahat. O yuzden hakkımı helal etmıorum. Yaralarım daha cok taze ama napım yapcak bişe yok. Burda sizlerle toparlanmaya calışıorum

Espriye vuruyorum napimm canım dombili dombili sobalı da değil kombili ne de kara bahtim var alamadım ben seni diye türkü tutturuyorum hatta bugünlerde ardından içimdeki boşluk hissizlik nolucak bilmiyorum ama..güvensiz ve kirginim herkese

Ahahaaa. En iyisini yapıon. Bendede delı gıbı boşluk var ama deliliğe wuruorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…