- Konu Sahibi strawberrylips
-
♥gözyaşı♥;8438831 .!.:Oğullarının yuvalarına ortak çıkan. gelini ezmek için her adiliği yapan, fırsatçılık yapıp evladının eşiyle kavga etmesinden zevk duyan o cadılara bilmiyorum ne gibi bir beddua edilir. ALLAH'a havale etmekten başka bir çare yok sanırım. Yıkınca evlatlarının yuvalarını çok mu mutlu oluyorlar.. ALLAH sorsun böyle insanlara.. Dilerim kocanız sizden sonra hiç mutlu olamaz, dilerim kapınızda köpek olurda sizden yüz bulamaz..
Yazıklar olsun böyle bir aileye bir anne baba hiç evladının yuvasının yıkılmasını istermi ne kadar kötü insanlarmış.Canım evladının ve senin vebalin onların üstüne görürsün bak küçük bir çocuğun ahını aldılar yakaları bir araya gelmez emin ol
tatlım hiç şaşırmadım yaşadıklarına; aynısı benim başımda da var. sardunya arkadaşımın dediği gibi davrandığım, en iyi, en güzel günlerimizde, daha evleneli 1 yıl bile olmamışken, hiç bir sorun yokken ortada kayınvalidem oğlumu evlendirdiğim gibi boşatmayıda bilirim diyecek kadar ilginç bir kadın. yani öyle sen iyi ol onlarda iyi olurlar muhabbetinin sökmediği kişilerde var. senin eşinin aileside, benim eşimin aileside böyle insanlar malesef.
Ancak eşin seni ve oğlunu göze almışsa eğer bence bir dakika bile durma derim ben. evet ortada masum bir yavru var ancak sen o çocuğu tek başına dünyaya getirmedinki, senin kadar babasıda düşünmeli evladını. düşünmüyorsa ailesi için yuvasını yıkabiliyorsa bu insanla bir ömür geçmez kardeşim. dik dur, sağlam dur, rabbim onları senin kapına getirtmeyi bilir.
Eşin bence sana gözdağı vermek istiyor,blöf yapıyor.Anasının lafına bu kadar değer veren çocuk ruhlu bir adam boşanmak için ilk adımı atma cesaretinden de yoksundur sanırım
Brence seni ehlileştirdiğine emin olduktan sonra barışalım diyecek,eğme başını,inan o yalvaracak,görürsün :teselli:..
Okudukça deli oluyorum inan aklım almıyor eşinin tutumunu...sen niye bu kadar alttan alıyorsun onu anlamıyorum..bırak biraz burnu sürtsün...sen peşine düştükçe gel düzeltelim dedikçe o iyice havalara girip kendini bişey zannediyor bence....haklı olan sensin mağdur olan sensin...yazık ki bebişine öyle bir babası var...seni üzmek için söylemiyorum inan gerçekten çok üzüldüğüm için yazıyorum...bırak peşini biraz Allah aşkına kendine değer ver azıcık..dik dur ..kararlı ol...seni aldırmaz görürse o senin peşine düşer..şu anda o kendi haklı görüyor çünki sen öyle bir ortam yaratıyosun...hatalıyım pişmanım gel düzeltelim diyosun resmen...bir kaç gün arama o ararsa açma bak nasıl etekleri tutuşacak...kolaymı bir yuvanın yıkılması..bu kadarını göze alamaz sanmıyorum...inşallaah herşey gönlünce olur canım ..dualarım hep seninle...
sağolun kızlar merak etmişsiniz ama dün eşim bana bi mail atmış artık benden bu kadar elveda diye ben herşeye rağmen gel birlikte olalım dedim evladım için ama yanaşmamış biliyomusunuz ailesi izin vermedi diye evladını bile görmeye gelmiyor adam ben bi daha oraya ayak basmam dedi sildi attı bende eşyalarımı gönder ve davayı aç lütfen hemen bitirelim şu işi dedim Allah hakkımızda hayırlısını versin hep dua ediyorum ama o insanlar benim yuvamı yıktılar umarım Allah bildiği gibi yapar masum bi bebeği babasız koydular böyle insanlara lanet olsun(
Bir günaha sebeb olan o günahi isleyen gibidir arkadasim.....onlari sen affetsen bile Allah affetmeyecek....
Lakin ben yinede en büyük sucu kabahati esinde görüyorum....Ailem degil kim olursa olsun bana cocugumu görmemi yasaklayamaz.....Ne yani allah askina? Ailesi git camdan atla dese yapacakmi? Al bir tabak b....ye deseler yiyecekmi?
Hayir.....O dünden raziymis gülsahcim....istemeseydi ne yapar yapar gerekirse ailesi ile bile tüm baglarini koparir karsini cocugnu birakmazdi....
Esinin ailesi cok büyük bir vebal altina girdi...ama esin eger biran evvel kendine gelmezse sonu dahada beter olacak.
Bir Hic ugruna karsindan cocugundan olacak....
Hayret yani. Aileye bak, oğullarına izin vermiyorlar çocuğunu görmesi için.. O adam da peki annecim deyip bebeğini görmeye gelmiyor bile..!
Şu annesine çok bağlı, anakuzusu erkekler bu durumun sonucu olarak karaktersiz oluyorlar işte. Gıcık oluyorum şöyle annelere. Oğluşum oğluşum deyip ara bozuyorlar kıskançlık edip.
Gerçi eşinizde en büyük suç. O zaten dünden hazırmış demek ki boşanmaya bitirmeye..
Bebeğine çok üzüldüm kıyamam ben ona... Zor..
ahh arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki... bende kayınvalidemle aynı evde oturuyorum bide eşim beni yavrumla bırakıp işi dolayısıyla başka bi şehire gitti düşün... Allah sabırlık versin herkese canım...
canım çok sağol desteğin için gerçektende en büyük kabahat eşimin eşim 30 yaşına gelmiş ama hala kişiliği tam oturamamış malesef çünkü bi aile babası bunu yapmaz yıllarca en küçük şeyleri bile ailesine anlatmaması hususunda hep eğitmeye çalıştım kendisini, bi aile olduğumuzu ve her türlü kararı kendimizin alması gerektiğini anlatmaya çalıştım ama hiçbi yol katedememişim o kadar karakteri zayıfmışki bi annesine gidilmedi diye işi bu noktalara getirebildi ama şimdi daha iyi anlıyorum eşim beni sevmiyormuş çünkü seven insan karısı için herşeyi göze alır ben evlenmeden önce ailemi bile karşıma almıştım ama onda bunu yapacak yürek bile yokmuş adam sadece beni değil masum yavrusunuda boşuyor demekki, ondan daha iyi bişeyde beklemiyorum artık bizim arkamızda durmayan insan bundan sonrada duramaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?