Ailesi yüzünden boşanıyoruz...

aynı şey benim başıma gelmiş olsaydı asla kendimden taviz vermezdim zaten vermişsin vereceğin kadar.ayrıca tek sebebinde annesine gitmediğin için olduğunu sanmıyorum normal biri böyle bi sebeple boşanmaya kalkmaz başka bi sebep vardır muytlaka oda bahanesidr.onu tanımadan öncede yaşıyordun onu tanıyıncada yaşadın hayatından çıkarıncada yaşayabilirsin.güçlü olmalısın madem annenlerle aranız iyi annen çocuğuna bakar sende bi iş bulursun çalışırsın.boşanırkende alırsın nafakanı keyfine bakarsın.belkide çok basit yazıyorum demesi kolay diyorsunuz ama inanın teker teker yapmaya başladıkça ne kadar kolaymış sizde görürsünüz.çocuğum babasız kalacak diye üzülürsün belkide boynu bükülecek die düşünürsün.ama zaten ha varlığı ha yokluğu.kusura bakma nolur çok kızdım olmasada olur.düşünsene barışanız bitmeyecek bu kavgalar bitecekmi sanki ailesi var oldukça devam edecek bebek büyüyecek aklı erecek o kavganın içinde neler hissedecek ne kadar sağlıklı mutlu olabilecek.şimdi henüz aklı ermezken bişileri anlamazken boşanmak en iyisi bence çocukta ona göre büyür en azından kavga bilmez.genede sen bilirsin herşeyin hayırlısı tabikide ama kendine bu eziyeti yapma sende insansın.sende cansın.huzur istemek hakkın.o kaynana sende olduktan sonra mutlu olmazsın.senin o ocada ailesinin p..yedikten sonra mutluluğu unut zaten .aklını başına al arkadaşım bu gençlik bi daha gelmiyor inan bana .aynı şeyleri yaşasam yazdıklarımın aynını yapardım emin ol

Nefret ediyorum boyle annelerden!!!

Benim annemde, abimlere yapsa kendi anneme bile kizarim!

Birak oglun mutlu olsun esiyle cocuguyla yahu!

Allah bir kapiyi kapatir diger kapiyi acar canim, sen umudunu yitirme, dua et ve cabala.

Hersey yoluna girer inschallah a.s.

canım tum yorumları okuyamadım,ama umarım gec kalmamışımdır.eşin tabiki dava açmak istemiyor.cunki kendisi zararlı cıkacak.bu işin sonunun bosanmayla sonuclanacağını düşünürsek eğer mahkeme çocuğunu sana verecektir.Ve babasıda sana ve bebeğine nafaka ödeyecek.sanırım avukatla konusmus,ve aklına yatmamış uyanık herifin.kusura bakma kızgın olduğum için bunları yazıyorum.Kadın olarak avantajın cok.yerinde olsam dava acmam,biraz daha beklerim.Medeni hukuku mutlaka okumanı tavsiye ediyorum bosanma işine kalkısmadan.kadından yana haklar cok.Heleki ailesinin yaptıklarınıda öne sürersen,bu işten o zararlı cıkar.Çok üzüldüğünü biliyorum ama maneviyatı bir yana bırakarak,maddi yöndende değerlendir.Ve avukatın cok iyi avukat olmalı.tum haklarını almalı o adamdan..

kaynanala da eşinle de yüz yüze konuş ayrılık bu kadar basit degil
bir sans daha neden olmasın?
zamanında severek evlenmediniz mi?
kesinlikle yuvanıza bebeginizin de babasız kalmaması adına bir şans diyorum!

zaten üzülmüyorum artık canım inan dün yaptığımız en son kavganın ardından günlerdir döktüğüm gözyaşlarıma değmeyeceğini anladım eşim tam bir bencil içimde kalmasın diye herşeyi söyledim adam annesinden korkusuna buraya bile gelemedi hep bi bahane aradı bi kaç gün ama boşuna bana illede sen geleceksin diyor onun inadındanda ailesindende bıktım usandım artık bana ben bi daha yuva kurmam sevgili yaparım kendime dedi evdede resimlerinin hepsini kaldırdım senle geçen günlerimi hatırlamak istemiyorum dedi o kadar şaşırdımki adi adam lanet olsun senle evlendiğime diyor ama dediklerine pişman ettim en son artık hiçbişey söyleyemedi bu saatten sonra benim için oğlumun babasından başka bişey değil şu mübarek günde Allah bildiği gibi yapsın hepsinide inşallah..
sağol canım avukatla görüştüm zaten iyi bi sebep öne sür dedi bende kendi savunmamı kafamda tasarlıyorum masraflarıda davayı ben açsam bile haksız olan taraf ödemek zorunda kalıyormuş zaten,ayrıca nafakada kesilecek dedi tabiki maddi olarakta düşünüyorum bu çocuk oyuncağı değil elbette bunlardan kortktuğu içinde açmamış olabilir yoksa o çocuğunu falan düşünen bi adam olsaydı 2 aydır görmeye gelir hemde yanımızda olurdu..
kaynanala da eşinle de yüz yüze konuş ayrılık bu kadar basit degil
bir sans daha neden olmasın?
zamanında severek evlenmediniz mi?
kesinlikle yuvanıza bebeginizin de babasız kalmaması adına bir şans diyorum!

yok canım artık bi dönüşü yok çok defalar denedik olmuyor olmuyor yok yani yapacak hiçbişey yok şans verdikçe tepeme çıktı bende istemedim hemde hiç bebeğimin babasız kalmasını ama o bizi babasız bıraktı hemde annesinin lafıyla(

böyle yuva yıkıp ellerine ne gecekki böyle ana bababının başları göye mi erecek böylerine acayip sinir oluyorum aynısı onun kızının başına gelse ne yapar acaba

Canım Allah'a olan güvenini kaybetme dua et bol bol. Bazıları bu kelimeyi çok kolay sanıyor ama maden eşinde istiyor boşan o zaman 2 ay hiç az zaman değilki. Herşey bi yana çocuğu var. Onun sevgisini nasıl bitiriyor kalbinde. Allah onun kalbine sevgi koymamış. Allah'a havale et. Bir gün oda bunları en devdiğinden güvendiğinden görür inşallah.Üzülme canım. Rabbim haksızın yanındadır.

evi açıp eve gel çağrısı yapın mahkeme eşliğinde belli bir sürede gelmezse boşanıyorsunuz bildiğim kadarıyla, annesinden korkusundan gelemez heralde :ecrin_bebek:

canım çok üzüldüm, Allah hayırlısını versin hakkında..

bu tarz anne kuzusu erkekler evliliğe göre değil, annesi ile eşi arasında dengeyi sağlayamıyor. bazen eşi tarafına kayıyor (bu tarz olan kocaları da okuyoruz) bazen de ne yazık ki annesine...

inşallah hayırlısıyla kurtulursun canım...

tatlım evet okudum gelişmeleri... tıp doktoruyum ama artık bende inanmaya başladım sanırım yazdıklarını okuduktan sonra büyüye falan. evli, barklı, çocuğu olmuş bir kazık kadar bir adam annesinin söylediklerini tartıp, değerlendiremiyorsa, anlayıp, düşünemiyorsa artık
yapacak pek bişi kalmamış ortada. kendine ve çocuğuna yazık etme tatlım...

mübarek günlerde utanmadan oğlumu boşatıyorum diyen sevgili kayınvalide gerçek dünyada öbür tarafta da aynı şekilde göbek atabilecekmi? sorgusunu nasıl verecek? verirkende göbet atacakmı? tövbe tövbe...

canım sen hiç üzülme sana mecburen nafaka vereck, sana vermese bebeğine vermek zorunda... donuna kadar al kocanın sakın istemem diye gurur yapma... görsünler o zaman ev almayı ...

bir adam hersey biryana 2 aydır çocuğunu nasıl görmez ya.Valla anamı babamı tanımam yinede çocuğumu görürüm ben kadın halimle.Canım inan bana,bu adamın düzeleceği falan yok.Sen eve gelmediğini tespit ettir,bırakıp cekip gittiğini,2 aydır çocuğunu görmediğini,seni maddi manevi yanlız bıraktığını,vb seylerle hukuki sürecini baslat.Sakın ama kendi ailene sırt çevirme.zaten yapmazsın biliyorum ama olurya yalan vs söyleyip seni kandırırlar diye söyluyorum canım.allah sana kolaylık versin ve herseyin senin lehinde gelişmesini sağlasın insallah.

canım bütün yazdıklarını okudum allah sana sabır versinnn allah kocana da akılversin ne güzel bir eşi ve çocuğu var,boşver sen bişey kaybetmiyorsun kaybeden o olacak kafasını taşlara vuracak ama işişten geçmiş olucak umarım geç olmadan yuvasının değerini anlar ve sana dönüş yaparrr sana bu mubarek günde dua ediyorum canım, allah yardımcın olsunnn..

cok üzüldüm canim ama sen canini skma bir kapi kapanir öbür kapi acilir
ins yavrunla beraber yeni hayatinizda cook ama cok mutlu olursunuz bunu cani gönülden diliyorum canim bu mübarek günlerde belki böylesi sizin icin daha hayirlisidir ogluna ski ski saril bütün skintilari geride birakacaksiniz emin ol:teselli:
Allah yardimciniz olsun:Saruboceq:

çok çok sağolun kızlar inanın sizin sayenizde artık daha güçlüyüm ben sadece hasta olan annemi ve babamıda bu denli üzdüğüm için daha kötüyüm ama şükürler olsunki bi evladım var arkamda beni yalnız bırakmayanda bi ailem var,bence o vursun kafasını taşlara o insanlar yüzünden yansın yuvamızı dağıttığına biliyorum pişman olacak ama iş iştende geçmiş olacak söylediği sözler canımı acıttı ama iyikide acıttı çünkü o sözler sayesinde ondan dahada bi soğudum,bi annenin şu mübarek günlerde bunları yapabilmesi için gerçekten Allah korkusunun olmaması gerekir zaten içinde birazcık o korkuyu barındıran insan bunları yapamazdı ne diyeyim inşallah cezalarını bulurlar en kısa zamanda zaten kendinin bi kızı daha var,eşimse oturup derdine yansın kendine sevgilimi yapacak ne yapacaksa en kısa zamanda araştırıp başlatıcam hukuki süreci üzülmüyorum aksine daha güçlüyüm evladım içinde ayaktayım dediğiniz gibide bol bol dua ediyorum herşeyin hayırlısı hepinizede destekleriniz için sonsuz teşekkürler iyiki varsınız..

canım benim bende inanmazdım ama böylelerinin elinden herşey geliyor malesef sonuçta ortada bi masum varken gözünü bile kırpmadan oğlunun yuvasını dağıtabilen bi kadın bu işleri rahatça yapar,ama dedim ya el kadar evladımında benimde ahımız var üzerinde Allah o kadının cezasını inanıyorumki en iyi şekilde verecektir,asla gurur yapmıyorum beyefendi bana kimseye muhtaç olmadığını söyledi kendinede çok güveniyor herşeyini alıcam en azından o evin %90 nını ben getirdim evlenirken, kendinin madem ihtiyacı yok hepsini ben alıcam bu saatten sonra oda benim umurumda değil zaten..

bende anlayamadım o işi tatlım Allah korusun ben evladımı bi gün görmesem çatlarım ölürüm ya nasıl bi adam 2 ay dayanabiliyo,özellikle çalışmaya başka şehre gitmiş onuda sonradan öğrendim adam 10 dk.bile uğrayıp göreyim demiyor kaldıki benle geçen günlerini unutmak istiyormuş ne hali varsa görsün..tatlım ailem benim hep arkamda oldu şükürler olsun asla sırt çevirmem öyle insanlara çok sağol güzel dileklerin için..

bu....diye bi sey var..ama cozumude var ..onuda bi arastirmak laizm..cok yakinim basina geldi bizzat sait oldum ..dualarla gecti sukur ..suan eskisindede mutlu onada uvey annesi yapmis...yuvasi dagilsin diye ..nerdeyse dagiliyo du ..oyle durulkarda insanlarin beyni gidiyo resmen ...hakkinda da hayirlisi olsun cnm ....bebegin bereket getirecektir hayatina

sağol canım aynı şeyi bende düşünüyorum çünkü eşim bana karşı acaip iyiydi sürekli herşeyim derdi sımsıkı sarılırdı ama kayınvalidem doğuma gelip gittikten sonra çok değişti bilmiyorum Allah büyük bende hep dua ediyorum zaten eğer öyle bişey varsa şu mübarek günlerde yaptıkları yanlarına kalmasın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…