- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi strawberrylips
-
öyle bir boşluktayım ki, tüm gücümün yok olduğunu hissediyorum.
hersey 6 ay önce başladı. esimin annesi oğluna sırılsıklsm asık ve esimde malesef ona karsı gelemeyen birisi ve hatta bizim hayatımızla ilgili kararlarıda onlar alıyorlar ve esim uyguluyor ben tamamen etkisiz elemanım. ya uyacağım ya da kapı orada...
su an 4.5aylık bebegim kucagımda. esim 3 ay önce evi terk etti ve ailesinin yanına gitti. beni hiç aramadığı gibikızınıda bu süre içinde bir kere dahi olsa aramadı.bu nasıl vicdan ki baba ben bu çocuğakarşı herhangi bir babalık hissi tasımıyorum senin onu en iyi şekilde büyüteceğine inanıyorum diyebiliyor.kendisi kariyer yapacakmış. onları allaha havale ettim, dilerim cocugumun günahi onlardan çıkar. bana yaptığı duygusal ve fiziksel şiddet yetmiyormuş gibi birde çalıştığım yere gidip 3. sahislara benim onu artık ilgilendirmediğimi ve benimle bir alakası kalmadığını söylemiş.ben de bunun üzerine ona boşanma ve manevi tazminat davası açtım. fakat minicik bir bebekle bundan sonra ne yapacağım bilemiyorum.kaynanamda mutlu olsun oğlu ona kaldı....
arkadaşlar geçen cmt.si eşimden bi msj.geldi ben boşanma davası falan açmıyorum sen istiyosan buyur aç çocuğumu boynu bükük bırakamam diye bende hiçbi cvp.yazmadım 2 kerede ikiyüzlü görümcem aradı onada açmadım telefonu o gün bugündür eşimden haber yok tek bir mesaj yine yok ortalarda kesin ailesinin yanına gitti gelmedi yine buraya bu adam ne yapmaya çalışıyor artık usandım gelecek ay oğlumun doğum günü o zamana kadar bekleme kararı aldım eğer oğlumun doğum günüde zdahil olmak üzere arayıp sormazsa yada gelmezse ertesi gün ben gidip açıcam davayı moralim çok bozuk neyin peşinde olduğunuda anlamıyorum umarım ailecek yine bi oyun peşinde değillerdir(
zaten üzülmüyorum artık canım inan dün yaptığımız en son kavganın ardından günlerdir döktüğüm gözyaşlarıma değmeyeceğini anladım eşim tam bir bencil içimde kalmasın diye herşeyi söyledim adam annesinden korkusuna buraya bile gelemedi hep bi bahane aradı bi kaç gün ama boşuna bana illede sen geleceksin diyor onun inadındanda ailesindende bıktım usandım artık bana ben bi daha yuva kurmam sevgili yaparım kendime dedi evdede resimlerinin hepsini kaldırdım senle geçen günlerimi hatırlamak istemiyorum dedi o kadar şaşırdımki adi adam lanet olsun senle evlendiğime diyor ama dediklerine pişman ettim en son artık hiçbişey söyleyemedi bu saatten sonra benim için oğlumun babasından başka bişey değil şu mübarek günde Allah bildiği gibi yapsın hepsinide inşallah..aynı şey benim başıma gelmiş olsaydı asla kendimden taviz vermezdim zaten vermişsin vereceğin kadar.ayrıca tek sebebinde annesine gitmediğin için olduğunu sanmıyorum normal biri böyle bi sebeple boşanmaya kalkmaz başka bi sebep vardır muytlaka oda bahanesidr.onu tanımadan öncede yaşıyordun onu tanıyıncada yaşadın hayatından çıkarıncada yaşayabilirsin.güçlü olmalısın madem annenlerle aranız iyi annen çocuğuna bakar sende bi iş bulursun çalışırsın.boşanırkende alırsın nafakanı keyfine bakarsın.belkide çok basit yazıyorum demesi kolay diyorsunuz ama inanın teker teker yapmaya başladıkça ne kadar kolaymış sizde görürsünüz.çocuğum babasız kalacak diye üzülürsün belkide boynu bükülecek die düşünürsün.ama zaten ha varlığı ha yokluğu.kusura bakma nolur çok kızdım olmasada olur.düşünsene barışanız bitmeyecek bu kavgalar bitecekmi sanki ailesi var oldukça devam edecek bebek büyüyecek aklı erecek o kavganın içinde neler hissedecek ne kadar sağlıklı mutlu olabilecek.şimdi henüz aklı ermezken bişileri anlamazken boşanmak en iyisi bence çocukta ona göre büyür en azından kavga bilmez.genede sen bilirsin herşeyin hayırlısı tabikide ama kendine bu eziyeti yapma sende insansın.sende cansın.huzur istemek hakkın.o kaynana sende olduktan sonra mutlu olmazsın.senin o ocada ailesinin p..yedikten sonra mutluluğu unut zaten .aklını başına al arkadaşım bu gençlik bi daha gelmiyor inan bana .aynı şeyleri yaşasam yazdıklarımın aynını yapardım emin ol
sağol canım avukatla görüştüm zaten iyi bi sebep öne sür dedi bende kendi savunmamı kafamda tasarlıyorum masraflarıda davayı ben açsam bile haksız olan taraf ödemek zorunda kalıyormuş zaten,ayrıca nafakada kesilecek dedi tabiki maddi olarakta düşünüyorum bu çocuk oyuncağı değil elbette bunlardan kortktuğu içinde açmamış olabilir yoksa o çocuğunu falan düşünen bi adam olsaydı 2 aydır görmeye gelir hemde yanımızda olurdu..canım tum yorumları okuyamadım,ama umarım gec kalmamışımdır.eşin tabiki dava açmak istemiyor.cunki kendisi zararlı cıkacak.bu işin sonunun bosanmayla sonuclanacağını düşünürsek eğer mahkeme çocuğunu sana verecektir.Ve babasıda sana ve bebeğine nafaka ödeyecek.sanırım avukatla konusmus,ve aklına yatmamış uyanık herifin.kusura bakma kızgın olduğum için bunları yazıyorum.Kadın olarak avantajın cok.yerinde olsam dava acmam,biraz daha beklerim.Medeni hukuku mutlaka okumanı tavsiye ediyorum bosanma işine kalkısmadan.kadından yana haklar cok.Heleki ailesinin yaptıklarınıda öne sürersen,bu işten o zararlı cıkar.Çok üzüldüğünü biliyorum ama maneviyatı bir yana bırakarak,maddi yöndende değerlendir.Ve avukatın cok iyi avukat olmalı.tum haklarını almalı o adamdan..
kaynanala da eşinle de yüz yüze konuş ayrılık bu kadar basit degil
bir sans daha neden olmasın?
zamanında severek evlenmediniz mi?
kesinlikle yuvanıza bebeginizin de babasız kalmaması adına bir şans diyorum!
canım benim bende inanmazdım ama böylelerinin elinden herşey geliyor malesef sonuçta ortada bi masum varken gözünü bile kırpmadan oğlunun yuvasını dağıtabilen bi kadın bu işleri rahatça yapar,ama dedim ya el kadar evladımında benimde ahımız var üzerinde Allah o kadının cezasını inanıyorumki en iyi şekilde verecektir,asla gurur yapmıyorum beyefendi bana kimseye muhtaç olmadığını söyledi kendinede çok güveniyor herşeyini alıcam en azından o evin %90 nını ben getirdim evlenirken, kendinin madem ihtiyacı yok hepsini ben alıcam bu saatten sonra oda benim umurumda değil zaten..tatlım evet okudum gelişmeleri... tıp doktoruyum ama artık bende inanmaya başladım sanırım yazdıklarını okuduktan sonra büyüye falan. evli, barklı, çocuğu olmuş bir kazık kadar bir adam annesinin söylediklerini tartıp, değerlendiremiyorsa, anlayıp, düşünemiyorsa artık
yapacak pek bişi kalmamış ortada. kendine ve çocuğuna yazık etme tatlım...
mübarek günlerde utanmadan oğlumu boşatıyorum diyen sevgili kayınvalide gerçek dünyada öbür tarafta da aynı şekilde göbek atabilecekmi? sorgusunu nasıl verecek? verirkende göbet atacakmı? tövbe tövbe...
canım sen hiç üzülme sana mecburen nafaka vereck, sana vermese bebeğine vermek zorunda... donuna kadar al kocanın sakın istemem diye gurur yapma... görsünler o zaman ev almayı ...
bir adam hersey biryana 2 aydır çocuğunu nasıl görmez ya.Valla anamı babamı tanımam yinede çocuğumu görürüm ben kadın halimle.Canım inan bana,bu adamın düzeleceği falan yok.Sen eve gelmediğini tespit ettir,bırakıp cekip gittiğini,2 aydır çocuğunu görmediğini,seni maddi manevi yanlız bıraktığını,vb seylerle hukuki sürecini baslat.Sakın ama kendi ailene sırt çevirme.zaten yapmazsın biliyorum ama olurya yalan vs söyleyip seni kandırırlar diye söyluyorum canım.allah sana kolaylık versin ve herseyin senin lehinde gelişmesini sağlasın insallah.
bu....diye bi sey var..ama cozumude var ..onuda bi arastirmak laizm..cok yakinim basina geldi bizzat sait oldum ..dualarla gecti sukur ..suan eskisindede mutlu onada uvey annesi yapmis...yuvasi dagilsin diye ..nerdeyse dagiliyo du ..oyle durulkarda insanlarin beyni gidiyo resmen ...hakkinda da hayirlisi olsun cnm ....bebegin bereket getirecektir hayatina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?