Ailesi yüzünden boşanıyoruz...

madem bu kadar kıymetli oğulları vardı da ne demeye çıkarttılar dünyaya. tutsalarsı karınlarında. hayret ya... madem çıkarttılar ne demeye evlendirirler anlamıyorum. heleki 30' una gelip anasının dibinden ayrılamayan erkeklere kıl oluyorum. ya siz ne demeye gidip elin kızını seviyosunuzki, ne demeye evleniyosunuzki.

canım, oğlun herşeyin bundan sonra, arkadaşların dediği gibi eşin ve ailesi senin burnunu sürttürecek, çocuğun var boşanamayacaksın el mecbur onların istediği gelin olacaksın diye bekliyolar. Sakın olaki onların isteklerine boyun eğme, onlar senin istediğin kişi olana dek savaşmaktan vazgeçme. şükür ailen arkanda, bir işin var, herşeyden önce savaş vermen gereken bir yavrun var.

Gülşahcım canım az çok biliyordum eşinin ailesi ile yaşadıklarını..ama olayların bu noktaya gelmesine çok üzüldüm inan..umarım eşin hatasının farkına varır ve yavrusuna, sana gelir.. biraz zaman geçsin özlem duygusu ağır basacaktır..
Allah annesine de insaf merhamet versin..onun da yavruları küçüktü bir zamanlar, aynı şeyleri yaşamayı ister miydi acaba küçük bi bebeğin yuvasını dağıtılmayı nasıl vicdanı el veriyor ? Allah ıslah eylesin..
inşAllah hayırlısı ne ise onu yaşarsınız ve umarım hiç bir kararınızda pişman olmazsınız canım ..

çok haklısın canım ya ne güzel anlatmışsın bu evliliğine oyun gözüyle bakan ana kuzularına verilecek en güzel ders,aramıyorumda sormuyorumda oda beni aramıyor zaten en son pzt.si günü bi mailleştik işte sonra ne arayan oldu ne soran adam çocuğunu bile merak etmiyor umurumdada değil onlardan akıl alsın alsın otursun eğer yakında o açmazsa davayı ben açıcam avukata gidip konuşucam detayları o zamana kadarda ararmı bilemiyorum ben gerçekten eşime çok değer verdim olanda oldu şuan karalıyım zaten içimde ona karşı çok büyük bir öfke var umarım burnu sürtülür,çok sağol canım inanki sizin yazılarınızı okuyunca hem rahatlıyorum hemde kendime güvenim dahada bir geliyor elindekinin kıymetini bilemediyse bu benim suçum değil Allah herkesede akıl veriyor önemli olan bu aklı kullanabilmek

haklısın canım geçen hafta eşim aradığında hem umutlanmıştım hemde içime bi kurt düşmüştü geçen hafta aradı çok iyi konuştu özür falan diledi ama o kadar ısrar ettiki ailesine gitme hususunda sürekli gidelim ne olur bak onlar çok pişman oldular utandılar falan hep beni kandırmaya çalıştı bende bayrama falan giderim hatrın için dedim ertesi günde kayınpederim babamla kavgaya açmıştı işte bunların derdi beni oğullarıyla ayaklarına getirtip sanırım çocuğumu almaktı belkide beni kapı dışarı edeceklerdi gitmeyince çok sinirlendiler ben artık bu insanlardan herşeyi bekliyorum ozamanda hayırlısı diye dua etmiştim ardından bu olaylar oldu benim kayınvalidem tam bir şeytan bundan sonra eşimle barışsam bile asla evine ayak basmam,bundan sonra herşey yavrum için onun için güçlü olmam şart eşim olsada olmasada..

mervecim içinde birazcık Allah korkusu olan insan bunu yapmazdı zaten umarım dediğin gibi olur Allah ıslah etisin bunca yıldır kızlarının bile kaynanaları yüzünden başlarına gelmeyen kalmamış şimdi oturup oğlum geçiniyor diye şükredeceğine oğlunun utanmadan yuvasını hemde ortada masum bi yavru varken dağıtabilecek kadar kötü kalpli bi insan ben artık o insanlarda vicdan filan aramıyorum canım Allah bildiği gibi yapsın hepsinide,eşimede arkamızda bi kere bile duramamasından ötürü yazıklar olsun diyorum,umarım hakkımızda hayırlısı olur çok sağol canım..

arkadaşlar geçen cmt.si eşimden bi msj.geldi ben boşanma davası falan açmıyorum sen istiyosan buyur aç çocuğumu boynu bükük bırakamam diye bende hiçbi cvp.yazmadım 2 kerede ikiyüzlü görümcem aradı onada açmadım telefonu o gün bugündür eşimden haber yok tek bir mesaj yine yok ortalarda kesin ailesinin yanına gitti gelmedi yine buraya bu adam ne yapmaya çalışıyor artık usandım gelecek ay oğlumun doğum günü o zamana kadar bekleme kararı aldım eğer oğlumun doğum günüde zdahil olmak üzere arayıp sormazsa yada gelmezse ertesi gün ben gidip açıcam davayı moralim çok bozuk neyin peşinde olduğunuda anlamıyorum umarım ailecek yine bi oyun peşinde değillerdir(

cnm bence oyunlara gerek yok ortada bi çocuk var, duygularını bi sorgula devam etmek istiosan adam gibi konuş sınırlarını belirle taviz verme boşanmayı da asla kumar gibi kullanma sen kaybedersin bence, bi de eğer avukata kadar gidiosa bi ilişki bugün vazgeçsen de yarın boşanırsın yazık olmaz mı

eş ayrı aile ayrı..yeri geldiğinde haklıysa eşini savunacak ailesine karşı...haksızsada düzeltmeye çalışacak ama eşiniz ailesini öyle kenetlenmişki ortada bişeyde yokken onların savunucusu olmuş hemde eşine,çocuğunun annesine karşı..madem eş olarak yanınızda olmdı zor olacak belki ama sizde onun yanında olmayıverin bundan sonra

Bir programda seyretmiştim. Nişan yüzükleri takılırken neden arada kurdale olur diye? Kurdale kesilmeden önce birbirinize hep bağlı olun ama (kesildikten sonra) bağımlı olmayın diye bir hikayesi vardı. Eşlerinde kendi aileleri ile aralarında bacaklarından bağlı çok kuvvetli bir ip vardı. Psikolog işte bu aileler arasındaki bağı zamanında koparamazsanız her iki tarafta ailelerine bağlı olur diyordu. İşte nedense kadınlar bu bağı koparmayı çok iyi başarıyorda erkekler nedense evlendikten sonra anneleri bir kıymete biniyor. bende bunu anlayamıyorum. Artık yuvanız var çocuğunuz var. Acaba annesine gitmek istemediğinizi söylerken kötü bir dil mi kullandınız. Maledesf kadınlar hep alttan almak zorunda kalıyor ya iş kayınnvalidenizde bitiyor. Eğer oğlunun mutululuğunu istiyorsa bir adım atmalı. Sizde öyle hemen ani kararlar vermeyin ne olur. Allttan almaya çalısın. Oturup konusun. Karşılıklı susukunlukla hiş bir şey hallollmaz...

canım çok güzel anlatmışsın sağol ama iş inan bende bitmiyor ben kendimden çok taviz verdim kayınvalidem bizi birleştirmek istemiyorki bizi ayırmak istiyor zaten eşimde hep susuyor bugün dr.a gittik oğluma acil sünnet dedi babasız olmasın diye babasına haber vermek istedim sabahtan beri arıyorum sürekli telefonu kapalı evi aradım yok, söylermisin çocuklu bi adamın böyle bişey yapması ne kadar doğru 2 aydır görmemiş çocuğunu 11 gündür oğlum nasıl diye aradığıda yok ben daha ne yapabilirim onsuz olmasın diye yine aradım ama beni aradan çıkartmaya çalışan onlar insan sadece annesine gitmedi diye karısını boşamaz kardeşim ben çok alttan aldım evliliği çocuk oyuncağına çeviren ben değilim sürekli her kavgada bi insan boşanma kelimesi kullanıyorsa bu evliliği ne kadar basite indirgediğini gösterir bilmiyorum ben hep hakkımızda hayırlısı diye dua ediyorum umarımda öyle olur annesinin lafıyla bu kadar oturup kalkan erkek inan çok zor ne yapsanızda bi süre sonra çok boş olduğunu anlıyorsunuz malesef..

Ah gülüm bitek bende yarım akıllı uzaktan kumandalı koca var sanıyodum bende. Boşan demek kolay ah biliyorum ben çok zor ama 2 aydır ayrısınız alışmışsındır canım aç davayı bide o zaman bak bakalım neler oluyor.Ondan sonra zaten seni çocuğunu istiyorsa gelecektir. Gözden çıkardıysa sende kendini güçlü yalnız bi anne olmaya alıştırmaya bak.Hayırlısı olsun Rabbim hayırlısını afiyetlisini versin senin ve kuzucuğun için

offf ne kadar zor bir durum.. ama karşılıklı hiçbirşey yapmadan beklemek de çok sinir bozucu.. bence siz resmi bir adın açınca eşinizin kafasına dank edecek olanlar. Bence bir avukata arasın dava açacağınızı ve bundan sonra bu konularla ilgili kendisiyle görüşmesi gerektiğini söylesin.

senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım yaşıyorum. 4,5 aylık kızım kucağımda ve eşim 3 ay önce evi terketti gitti. boşanma davası açtım çünkü çalıştığım yere gidip mesai arkadaşlarıma abuk sabuk konuşmuş. erkekelere bir şeyler oldu bence karakterlerinde bir problem var. çok üzgün, kırgın ve aldatılmış hissediyorum kendimi. benim düşündüğüm kucagımdaki minicik dünyadan habersiz melek kızım. onun hayatı ne olacak...

öyle bir boşluktayım ki, tüm gücümün yok olduğunu hissediyorum.
hersey 6 ay önce başladı. esimin annesi oğluna sırılsıklsm asık ve esimde malesef ona karsı gelemeyen birisi ve hatta bizim hayatımızla ilgili kararlarıda onlar alıyorlar ve esim uyguluyor ben tamamen etkisiz elemanım. ya uyacağım ya da kapı orada...
su an 4.5aylık bebegim kucagımda. esim 3 ay önce evi terk etti ve ailesinin yanına gitti. beni hiç aramadığı gibikızınıda bu süre içinde bir kere dahi olsa aramadı.bu nasıl vicdan ki baba ben bu çocuğakarşı herhangi bir babalık hissi tasımıyorum senin onu en iyi şekilde büyüteceğine inanıyorum diyebiliyor.kendisi kariyer yapacakmış. onları allaha havale ettim, dilerim cocugumun günahi onlardan çıkar. bana yaptığı duygusal ve fiziksel şiddet yetmiyormuş gibi birde çalıştığım yere gidip 3. sahislara benim onu artık ilgilendirmediğimi ve benimle bir alakası kalmadığını söylemiş.ben de bunun üzerine ona boşanma ve manevi tazminat davası açtım. fakat minicik bir bebekle bundan sonra ne yapacağım bilemiyorum.kaynanamda mutlu olsun oğlu ona kaldı....

böyle şeyleri duydukça erkeklere O kadar çok kızyor ve çocuk yapma fikrinden çok soğuyorum açıkçası. nasıl bir eş olmasını geçtim artık. . nasıl bir baba.bi insan küçücük bebeğini nasıl arayp sormaz . ya o ailesine ne demeli . Allah bildiği gibi yapsın onları . .bu insanlarda hiçmi vicdan yok. akıllarını başlarına devşirip hiçmi düşünmüyorlar bir çocuğun babasız nasıl büyüyeceğini . . .okurken benm içim sızladı merak ediorum kayınvaliden nasıl bi anne. . .annelik sıfatını bile yakıştırmıyorum o kadına.ana olan böyle yapmaz .
Kararlılığını göster eşine . .madem bu kadar çok istiyor düşsün avukat peşlerine . gitsin mahkeme kapılarına ve açsın davasını adam gibi. . .

sen nediyorsun arkadaşım benim eşim marmariste ben başka bir şehirdeyim yinede kavga etirmeyi başarıyorlar hellal böle insanlara vala helal buda bi yetenektir dimi!!! herhafta bi kavga ne güzel içleri rahat buhaftaki kavgamızıda yaptırdık oh oh diyolardır.allah yukarda ne diyeyim...

canım benim inan çok üzgünüm bende kendimi çok kötü hissediyorum aynı şeyler birazcık farkla benim başıma geldi eşim herşeyi ailesine anlatan bi insandı onlardan ayrı hiçbi kararımızı uygulayamadık kaynanamın elinde olsa afedersin donumuza kadar alacaktı hani hep istediği sırtını bize dayayıp çocuğumada sahip çıkmaktı izin vermedim vermeyince oğlunu bana karşı kışkırtmaya başladı benim aptal kocamda hep onlara inandı bi kere bile arkamda durmadı inan son zamanlarda evde bile tek konumuz onlardı lohusalığımı burnumdan getirdiler tüm evliliğimi aslında umarım onlarında bundan sonra geçen her günleri zehir olur bu arada dün oğlumun sünneti bahanesine konuştum kocam olacak adamla hala geri adım atmıyor bana benim annem çok kötü diyor ama bi lafıda öbürünü tutmuyor bi daha ailenle görüşmezsen birleşelim diyor bana sanki ailemden iyilikten başka ne gördüyse sonrada davayı sen aç diyor iyice garip olmuş truh sağlığından şüpheliyim ayrıca o şeytan annesi her yerde gülüp eğlenip oğlanı boşatıyorum diyormuş bide demişki sakın oğlunu falan görmeye gitmesin yumuşamasın asla diyip bundan sonra ev alıcaz bütün parasını bize versin diyormuş bunları bana o aptal eşim anlatıyor ama buna rağmen hala daha geri adım atmıyor ben senle karşılıklı gelsem ne olacak dedi bide ben karar verdim davayı en kısa sürede açıyorum böyle ne dediği belli olmayan bu kötü insanlarla uğraşacak ne halim nede mecalim kalmadı lanet olsun hepsinede..
kardeşim sende üzülürsün elbet ama böylesi bi insandan kurtulduğun için şükret bu adam ne sana nede çocuğuna hayır eder benim eşimde aynı çünkü karakteri bozuk olan adam şimdi boşanmasan 10 sene sonrada ortada bırakıp gidebilir şimdi gençliğimiz var en azından kendimi alıştırdım onsuzluğpa artık dingin ve evladımla sağlıklı bi hayat diliyorum Allah ım öylelerine muhtaç ettirmesin hiçbi zaman umarım her ikimizde böyle daha mutlu oluruz..

yaşadiklarina o kadar üzüldümki canim anlatamam
ne kadar karektersiz bir adammiş ya

o salak kocana inanip sakin aileni dişlama hayatim
o kendi cadi anasindan vazgeçmiyorsa sen hiç geçme
ana kuzusu erkekle nereye kadar gidebilirsinizki kizlar
kişilikleri karekterleri oturmamiş kalkmiş evlenmişler hanim evlatlari
hayir madem anana bu kadar düşkünsün ne evlenirsin ananla yat kalk işte
töbestağfirillah haspinallah el kadar masumlarin günahi ne
:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…