ailesi yüzünden boşanıyoruz

Evi terk ettiğin güne kadar sen yorulmuşsun ve bugün eşinle konuşsan sana dese ki "tamam her şey senin istediğin gibi olacak" evet olur eğer sözünün eri bir adamsa senin yanında olur.
Ama inan bana bu defa da o yorulacak ve bir süre sonra her şey iyice çıkmaza girecek.
Hani yazmış ya bir arkadaş 17 yıllık bir evliliğin ardından hissettiklerini; işte bu benim yazdıklarım da 20 küsür yıllık bir evliliğin sürecinde yaşananlar.
Bir adam eğer ki evliliğin ilk günlerinde ayrı bir evi, yuvası olduğunun ayırdına varamıyorsa geçmiş olsun bir daha da olmuyor.

Ne kadar güzel anlatmışsınız..Evet olmuyor bir daha

Bende o kadar kovulmama ragmen gitmmedım direndim.2. evlilik dedim o kadar agladımn sızladım.ama nafile cok sükür cocugun yok bi işe gir kafanı dagıt yeni arkadaslar yeni cevre kendine gelirsin.bende senın gıbıydım zıkkım yesin kıyafetıne utusune kadar yapıp oyle gıderdim.simdi hic umrumda degil olursa olur olmasa herkes kendı yoluna. benım 2. evlılıgım senden daha vahım bı durum ama ben bunu takmıyorum bıle bu dunyaya bır kere gelıyoz.degmez cigeri 5 para etmez adamlara.

Ah canım benim kıyamam sana :5:
Bende sen gibi 2. evlilik dedim direndim canı cehenneme herkesin
İsterse 5. evlilik olsun yine ayrılırım ana kuzusu kişiliksiz karaktersiz erkeklerden :ssz:

Ah canım benim kıyamam sana :5:
Bende sen gibi 2. evlilik dedim direndim canı cehenneme herkesin
İsterse 5. evlilik olsun yine ayrılırım ana kuzusu kişiliksiz karaktersiz erkeklerden :ssz:

valla aynen öyle.takmıyorum keyfıme bakıyorum.kader deyıp oturmayı düşünmüyorum.analarıyla mutluluklar:1:

çok şey denemişsin olmamış olmamış..

ailesiyle anlaşamıyorsun olmuyor..

en önemlisi de kocan sana..ben aileme karşı senin yanında yer alamam,:26: arayı sen bul.., deyip seni bir karmaşanın ortasında yalnız bırakıyor..

son olarak da eline valizini verip yolluyor..

boşaaaaa gitsin.....kimse vazgeçilmez değil.. mahvolmuşsun daha da beter olacaksın belki..değer mi bir erkek için?..............

Kimi kimsesi olmayan insanlar bile şu aşamada ardına bakmazdı

Dağ gibi ailen var arkanda neden vazgeçemiyorsun ?

Giderken bile tatlısına kadar hazırlamak nedir yahu zıkkım yesin der insan

merhaba arkadaslar uzun zamandır giremedim yazdıklarınızı okudum.. suan kendisi benim bulundugum şehirde. bikaç gayrimenkulu vadı onları satmıs : ) gelirken de bana msj attı ''ben geliyorum istedigin bi eşya var mı '' die.. ben de ''zamanı gelince herşeyimi aldırtıcam senden bi eşya da istemiyorum yuzunu gormek de '' dedim.. ondan beridir ses seda yok.. ist'daymış.. malum arabasıyla gelemedi oradan, canı tatlı ben gibi otobüsle de gelmedi.. burada da arabası olmadıgı için benim tarafımdan bi aile dostumuzdan arabasını istemiş devamlı onunla göüşüyor falan.. o da sormuş ne olacak böyle hata yapıyosun vs vs die.. anlaşamıyoruz yapacak bişey yok, ailemi kabullenemedi demiş.. hala beni suçluyor yani.. o aile dostumuz da son kez konuşturmak istiyorum sizi falan dedi çünkü senelik izninin kalanını kullanmış bi süre daha burada. ne yapmalıyım bilmiyorum.. konuşsam da bi işe yaramayacak ki.. barışmak istemiyorum, annem de istemiyor.. ama o kendi ailesine söylememiş hala çünkü geçen gün görümcem aradı.. kesin onun tarafındakler bişilerden şüphelendi kendileri de arayamadıgı için görümceme aratıyolar.. bu sanırım kendince onu bi yola getireyim burnu sürtsün modunda.. böyle işte son gelişmeler bunlar..

bence seninle boşanmayı kafasına koymuş baksana gayrimenkul satıyor boşanma olursa ortak çıkmasın diye....

cnm ben de yeni boşandım taze hem de bir günlük...ölmüyorsun o anda ama bir ömür ölmek var bir kere ölmek var.bence bu eşin değişmez benim de eski eşimi arkadan gazlayan ailesiydi emin oldum artık...kendini daha çok bilen çocuk yokken yeniden hayat kurabilirsin...durum hiç güzel olmamış çok ayıp tekrarlanacaktır cnm yanındayım..

mutluluklar dilerim cnm. en kötü günün böyle olsun. bitti geçti herşey çok şükür.

Kadının fendi erkeği yendi:) sevgiler

merhaba arkadaslar uzun zamandır giremedim yazdıklarınızı okudum.. suan kendisi benim bulundugum şehirde. bikaç gayrimenkulu vadı onları satmıs : ) gelirken de bana msj attı ''ben geliyorum istedigin bi eşya var mı '' die.. ben de ''zamanı gelince herşeyimi aldırtıcam senden bi eşya da istemiyorum yuzunu gormek de '' dedim.. ondan beridir ses seda yok.. ist'daymış.. malum arabasıyla gelemedi oradan, canı tatlı ben gibi otobüsle de gelmedi.. burada da arabası olmadıgı için benim tarafımdan bi aile dostumuzdan arabasını istemiş devamlı onunla göüşüyor falan.. o da sormuş ne olacak böyle hata yapıyosun vs vs die.. anlaşamıyoruz yapacak bişey yok, ailemi kabullenemedi demiş.. hala beni suçluyor yani.. o aile dostumuz da son kez konuşturmak istiyorum sizi falan dedi çünkü senelik izninin kalanını kullanmış bi süre daha burada. ne yapmalıyım bilmiyorum.. konuşsam da bi işe yaramayacak ki.. barışmak istemiyorum, annem de istemiyor.. ama o kendi ailesine söylememiş hala çünkü geçen gün görümcem aradı.. kesin onun tarafındakler bişilerden şüphelendi kendileri de arayamadıgı için görümceme aratıyolar.. bu sanırım kendince onu bi yola getireyim burnu sürtsün modunda.. böyle işte son gelişmeler bunlar..

görüşmeye gitme cnm. istiyosa o gelsin evine görüşmeye. kapına dayansın.

canım benim seni çok iyi anlıyorum.bende aynı durumdayım.ailesi konusun da o daha evliliğimizin ilk ayından itibaren kavga ediyoruz.ama o bir türlü çözemiyo.kaynanamın evinde aynanın önünde eltimin eşinin kızının olduğu bi fotograf ve eşimin fotosu var benim yok.bende herkesin var benim yok bak diye gösterdim.vay efendim onumu sorun yapıyormuşum.istenmediğimin açıkça resmi işte.bana ailesini savunuyo.dedimki hala onlarımı savunuyosun.bana diyoki ailem tabiki savunacağım.aptal ben neyinim senin.ki bekarken ailesiyle hiç anlaşamayan adam şimdi ana baba kuzusu oldu.zaten kaynanam beni çok kıskanır.oda annesine öyle bi ilgi gösteriyoki yanımda sinir oluyorum.kaynanamın da nasıl hoşuna gidiyo.ben söyleyince kavga çıkıyo.valla güzelim ben ayrılmaya karar verdim ama eşim kabul etmiyo.zorluk çıkarıyo.huyluda huyundan vazgeçmiyo.ya anası babasının ölmesini bekliyecez mutlu olmak için.yada boşanacağız.

aynen cnm yaaa anlamıyorum bu erkekleri. evlenmeden ailesini hiç tınmazdı. hatta bana ailesini sevmediğini bile söyledi. annesiymiş babasıymış umursamazdı. evlendik bulunmaz hint kumaşı oldular. ailemde ailem diyo başka bişi demiyo

Back
X