Ailesi yüzünden bosanmak istiyor

Bynrottenmeier

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
61
33
3
Öncelikle herkese merhaba araniza yeni katıldım bir derdim var ve sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var şimdiden allah razı olsun ben bir evlilik yaptım 2013 yılında bir kızım oldu eşimle ayrıldık sonra karşıma şimdi ki eşim cıktı ailesi beni hıc istemedi 9 ay sonra ayrıldık askerde bana geri döndü nikah yapacağız dedi kimsenin haberi olmadan çalışıyorum da zaten yaşar gideriz dedi askerden geldi 29 mayısta evlendik daha sonra ailesi duydu annesi intihar ederim onu bırakmazsan dedi bütünailesi ayılıp bayıldı o da bana ben artık yapamıyorum hakkını helal et dedi boşanmak istediğini söyledi beni yarı yolda bıraktı panik atağa yakalandım hergun acile götürüyor beni ailem psikiyatrik tedaviye başladı doktor bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim tek suçum boşanmış bir kadın olmak mi bir kenara çöp gibi atılmak çok zoruma gidiyor lütfen bana yardim edin

Suçun boşanmis olmak degil ama gizli sakli nikah yaparsan boyle olur, kimsenin suçu yok şu geldigin durumun sorumlusu sensin.

O kişi senin arkanda durabilecek bir adam olsaydi gizli yapalim demezdi. "Anne, baba ben evleniyorum haberiniz olsun, gelmek isteyen buyursun nikahima" derdi. Bunu da dusunmeliydiniz.

Öncelikle herkese merhaba araniza yeni katıldım bir derdim var ve sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var şimdiden allah razı olsun ben bir evlilik yaptım 2013 yılında bir kızım oldu eşimle ayrıldık sonra karşıma şimdi ki eşim cıktı ailesi beni hıc istemedi 9 ay sonra ayrıldık askerde bana geri döndü nikah yapacağız dedi kimsenin haberi olmadan çalışıyorum da zaten yaşar gideriz dedi askerden geldi 29 mayısta evlendik daha sonra ailesi duydu annesi intihar ederim onu bırakmazsan dedi bütünailesi ayılıp bayıldı o da bana ben artık yapamıyorum hakkını helal et dedi boşanmak istediğini söyledi beni yarı yolda bıraktı panik atağa yakalandım hergun acile götürüyor beni ailem psikiyatrik tedaviye başladı doktor bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim tek suçum boşanmış bir kadın olmak mi bir kenara çöp gibi atılmak çok zoruma gidiyor lütfen bana yardim edin
Çocuğunuz için direnmeye devam edeceksiniz. Bir de büyümeye çalışın. Yetişkinlere ve bir anneye yakışan süreçler içerisinde karar alın. Aileden falan habersiz evlenmeler nedir yani.

Gizli nikah yapmasından belliymiş aslında ailesine direnemeyeceği. Kendinizi toparlamak, tedavinize devam etmek zorundasınız, bir çocuğunuz var çünkü. Her gün acile giden bir annesinin olması zordur onun için.

23 yaşında bu ne hız yahuu!
En güzel yıllarınızı 2 tane b.k herif uğruna heba etmeye gerek var mı?
Yazık gerçekten çok üzüldüm ya.
O kadar haklisin ki annemi çok küçük yaşta kaybettim ve bazı kötü olaylar yaşadım hep sevgiyi dışarda aradım bundan sonra hayatımı guzellestirebilir miyim diye düşünüyorum

Durumunuz uzucu evet ama benim anladigim zaten basindan beri istememisler sizi ve siz cok sonra nikah kiyilacak deyince o sevincle evlenmissiniz.

Zaten 2.evliliginizmis keske biraz daha saglam bir karar verseydiniz.

Ya olursa diye yola cikmissiniz olmamis biraz kendinizi de sorgulayin derim.

seni zaten haketmemiş . tabiki üzücü bir durum fakat öncelikle sen bir annesin ve hayata daha sıkı tutunman için okadar büyük ve güzel bir sebebin varki önce bunu düşün lütfen sen dünyanın en güzel şeyine sahipsin bir evlada , hayat bu karşımıza hep iyi insanlar çıkmıyorki

Suçun boşanmis olmak degil ama gizli sakli nikah yaparsan boyle olur, kimsenin suçu yok şu geldigin durumun sorumlusu sensin.

O kişi senin arkanda durabilecek bir adam olsaydi gizli yapalim demezdi. "Anne, baba ben evleniyorum haberiniz olsun, gelmek isteyen buyursun nikahima" derdi. Bunu da dusunmeliydiniz.
Peki onun hıc mi sucu yok bu durumda evet ben suçluyum ama o suçsuz mu

seni zaten haketmemiş . tabiki üzücü bir durum fakat öncelikle sen bir annesin ve hayata daha sıkı tutunman için okadar büyük ve güzel bir sebebin varki önce bunu düşün lütfen sen dünyanın en güzel şeyine sahipsin bir evlada , hayat bu karşımıza hep iyi insanlar çıkmıyorki
Annesi fare zehiri almış içeceğim demiş mal mülk hicbir şey yok git kendi başının çaresine bak demiş diye boşanmak istiyor açmışlar davayı zaten bu kibar yorumun için çok teşekkür ederim bu arada

Yapıcak bısey yok.
Ben 19 yasında ılk evlılıgımı yaptım.4.senemde eskı esımle ayrıldım. Yenı esımlede kısa sure sonra tanıstım amacım sadece takılmaktı, aılesıne soyledı ıslerı ılerlettı hıc hosuma gıtmedı. Aılesı karsı cıktı , aılemı sılecegım dedı. Aılenı sılme dedım, benım acelem yok yapabılıyorsan ıkna et, yapamıyorsan bende yokum dedım.

Erkekler bu kadar net duramıyorlar kararlarının arkasında.

Back
X