ailesi yüzünden eşimi evden kovdum :((

eşinin gurur yaptığı bir konuda bu kadar üstüne gitmen büyük hata,bırak para onların ister verirler ister vermezler sanane,böyle eşini para konusunda zor durumda bırakan bayanlara çok kızıyorum ya,madem böyle bir durum yaşamışsınız kendinizi eşinizin yerine koysanıza kimbilir ne kadar üzülmüştür ailesi tarafından resmen ayrımcılık yapılmış siz ona destek olacağınıza üstüne gitmişsiniz..birde para istemeyeceksen eve gelme diyede tehdit ediyorsunuz ben olsam sizin yanınıza bir daha asla gelmezdim..

büyük hata yaptığın...
eşin para istemeyebilir bu onun ailesiyle olan muhabbeti SANANE....
adamı evden kovmak ne demek...
ki yine sabırlı bi adammış....
5000 lira için bu yapılırmı..
ham babası mecburmu size para vermeye...
para onun ister tek oğluna verir ister paylaştırır isterse çöpe atar kimene yani...

Bence haklı.

eşini evden kovmakla hata etmişsiniz. . insan yapılan haksızlık karşısında gerçekten dayanamıyo.ama onun ailesi sizi ezmiş sizde eşinizi.inş eşiniz pısırık değildir. annesi babası da olsa neyin ne olduğunu görür ona göre davranır. karşıdan ne saygı görülüyorsa o kadar verilmeli. aranızı inş düzeltirsiniz. Ve yapılan haksızlığıda Allaha havale edin. Allah nasılsa görüyo biliyo.

hayır tamam parayı istediklerine verirler de. anne ve babalarda dikkat etmeli bence. şimdi o fedakarlığı diğer oğullarına yapıp, kendilerine bakım yardım gerektiğindede eşitlik istiyorlar o da sinir bozucu oluyor. bence adaletli olmalıydılar

canım tamam haksızlığa dayanamıyor olabilirsin, benim eşimin aileside bize çok haksızlık yaptı abisine en alasından düğün eşya altın yapmışlar ben yabancıyım diyemi artık nedense bana düğün bile yapmadılar kendi babam yaptı, ama eşimi bu yüzden üzememki bak ben evleneli 2 yıl oldu hala borç ödüyoruz ve eşimin ailesinden asla para istemiyoruz.. neden onlara minnet edelimki isteyipte sonra konuşup canımızı sıkacaklarına borçlar biraz geç biter daha iyi. Asla eşinle ayrı yatma asla onunla küs kalma Allah korusun eşine bişi olsa bu yaptıklarına pişman olursun bırak ailesi ne yaparsa yapsın sen eşinle mutluysan uzatma, parada istemeyin bence borçlar biraz geç biter sağlık olsun önce, bunlarla kendini üzme ve eşinle acilen barış 5000 tl için onu üzdüğüne değmez..

Son düzenleme:
k.pederımin kendi işi var iyi de kazanıyo sayılr diger ogullarının kira fatura vs. Ödüyor. Biz evlendıgmde 1 ay kıramızı ödedi. Bu arada bilezikler hariç dügün takılarımıda almslardı borcları vardı.ama Mobilyaların taksitlerını bız ödedık. Esımin aldıgı maaş sadece kıra ve taksıte yetiyordu. Bana takılan bılezıklerı bekarken aldıgm kolye künye vs. Bozdurarak mutfagmızı dolduruyorduk.sonra çalışmaya başladm kaynanamın kıymetlı gelinı oldum ama sadece sözde. Cünkü 4 yıllık gelınym ıstanbula her geldıgnde memlekettekı gelınlerıne kıyafet çanta ayakkabı alır benden de gızler bana almıyo ya ayıp olmasın diye heralde söylemez bana.ama toplumda gelınlerm kızlarımdır der ama nedense onlara alır bana almaz bigün neden ayrım yapıyosun dıye sorsam mı bılmyrm. Bu arada biz annemın yanınd oturuyoruz annem yalnızdı bızde kırada sıkıntı cekıyoduk. Annemınde maası var annemde ev masrafına harcıyo. Ama her aksm annesi babasıyla telde hoş bes konuşuruz onlara göre baba ayrımcılık asla yapmaz. Neyse onlarn gôzünde maddı olarak cok iyiymışız. İste benim sorunum bu anlattıklarımdan kaynaklı. Her zaman geri planda oldu eşim. Bu sefer onlar vermiyosa sen istekı kafalarına dank etsin istedım. E tabı biz hıc düsünmüyoruz ama onunda istemeye hakkı var diye düşünsünler istedm. Dùn gece eşim geldı konustuk bı daha bunları söyleme senı sevmesem gelmezdım dedi bariştık sayılır ama bunlar hala içimde

en azından barısmıssınz ıcınızde neden hala esınısımı kaybetmek ıstyosunuz ne para ne pul hıc bısey esınızden onemlı degıl o sızı sevsın yeter benceee cunku bend eılgısız bı aıleye gelınımm ama kocamın sevgısı herseye yetıyorr cnm kafana takma

haksızlığa tahammül edemiyorum eskidende böyleydim bi insanın mecbur kalıp söylediği yalanı bile affedebilirim ama yaptığı haksızlığı hiç affedemem elimde değil bide kaynanam çevreye karşı eşit davranıyomuş gibi görünüyor herkeste öyle sanıyor. onun hırsını eşmden çıkardım ben (

herkez sanane sanane demıs ,nedemek sanane!! Tamam esıne bole bı baskı9 yapmamalıydı ,evden kovmamalıydı burda ayıp etmıs!! Ne bu bole sanane demek,dıger evletlara gelınlere ne yapılıyorsa bu arkadasada yapılmalı!! ıstemesı gayet normal sadece hıtapta sorun var..arkadasım yavas yavas tatlı dılle soleseydın baktın olmuyo esınle aran bozuluyo bosver bıdaha deme.mutlulugunuz bozulmasın...allaha emanetsınızz..

kayinvalidenizin diger eltilerine aldigini sizden sakladigini söylüyorsunuz ama söyle düsünün

5bin lira icin esini evden kovan biri,kayinvalidesine karsi nasil davraniyordur acaba?

nasil diliniz vardi da adama öyle dediniz...anlayamiyorum...

ben olsam bosanirdim esin bana böyle birsey söylese

Son düzenleme:

ben normalde böyle biri değilim ama eşim istediği yapsın diye bile bile söylediğim kelirmelrdi onlar . kayınvalideme gelince anneme nasılsam öyleyimdir hiç kavgamız tartışmamız kalbini kırmışlığım yoktur hatta diğer gelinlerinin tartışmazsı çok kez olmuştur benim hiç olmadı şimdiye kadar

kayınbabanın eşine yaptığa haksızlığa kızabilirsin kırılabilirsin diğer çocuklarına yapıyorsa bize de yapsın diyebilirsin bunu anlarım eşine bu konuda fikrini kırıcı olmadan da söyleyebilirsin ama evden kovmanı anlayamam canım:26:bu tepki çok aşırı olmuş bence eşin bu duruma yeterince içerliyordur sen ona destek olacağına böyle yaparak daha çok üzüyorsun bu konuyu üsteleme eşinle kötü olmapara pul hepsi gelip geçici evdeki huzur bir gitti mi bir daha gelmeyebilir eşinle aranızın soğumasına izin verme

ne güzel eşinizin işi de maaşı da varmış boşverin siz kendi yağınızda kavrulun ne yapacaksınız başkasının parasını hem almazsınız almazsınız öbürleri daha çok para alır kayınpederinizden siz ufak bi mebla alınca ömür boyu laf olur belki..boşverin kimseye muhtaç etmeyin eşinizi babası olsa bile

Kimse kimseye babası da olsa annesi de olsa para vermek zorunda değil...ben bu mantığı anlayamıyorum...benim anneminde eline küçük bir miktar para geçti bizde zor geçiniyoruz abine vermek istiyorum araba alsın dedi tabiki ver anne dedim....yada eşimin ailesi eşimin kardeşine daha fazla mal verse aa neden öyle demem şahsen....ayrıca desemde beni ilgilendirmez eşime bunu söyleyemem...söylesemde merak ettim der söylerim git iste diyemem....bence eşinize haksızlık etmişsiniz... şahsen benim eşimde asla istemezdi...ne güzel şey annesine babasına yapışıp para istemeyen erkek,onlara ezilmek himayesi altına girmek istememiş...bence en kısa zamanda özür dilemelisiniz.

yaptiğnizin hata oldugunu bilmeniz ii olms yapmayin eşinizi uzmeyin eger annesi babasi oglunu dusunseydi şimdiye kadar dusunurdu zaten demekki saymiyolar sizin eşinize destek olmasi lazim .birde eşyalari biz aldik demişsiniz ben neler aliyorsunuz merak ettim yani alti ustu evin eşyasi tabi on kere degil 1 kere evleniyorsunuz ama durum yoksa ucuzunu al daha sonra değiştirisin ben bu sitede evini odasini ne guzel yillar sonra değiştirenleri gordum ne gerek var 15 milyarlik ev malzemesine benim evimdedki esya beyaz esym hariç 3 milyarlik bu yuzden yok biz odedikte yok onlar ödemedide eşinizle huzurunu bozmayin eşiniz en azindan ailesi yuzunden size tepkili değil barişmaniza sevi,ndim umarim duzelir durumunuz

ben eşime defalarca söyledim mesela bu ay yine sıkıştık 2 tane kredi kartı borcumuzu ödeyemedik ve eşim dişçiye gitmesi gerekiyor gidemedi paramız yok diye. eşime tatlı dille kaç defa söyledim ''-bak hayatım şu an ihtiyacımız var sen demezmisin aile olmak birbirine destek olmadktır herkesin ihtiyacı varken sen destek oluyosun senin ihtiyacın varken babandan destek alman neden tuhaf yada ayıp olsun ki-'' diye. ben istemem para falan dedi. bide kaynıma 2 ay önce borç vermişti onu istese dişçiye gidebilecek onu bile istemiyo ne zaman verirse diyor. yahu eline para geçmiş kendi paranı iste bari yok onuda yapmıyor. ben konuşmaya başlayıncada ailesini tutuyor off ya yine sinirlendim

eşyalrın parasını biz ödedik derken şunu demek istedim. düğünde takılan takıları aldılar borçları ödemek için ama eşyalrın parasını biz ödedik ne değişti hem paraları alıyolar hem borcumuzu ödemiyolar bunu demek istedim valla ben eşyalarımı seçerken modeline değil fiyatına bakarak seçmiştim şu anda dökülüyolar :/

anladim boşveer degiştiremessin insani yapmazlar bekleme onlardan onlar yuzunden de eşinnle huzurunu bozma yasayan sensin tabikide sıkıntılarını ama vermiyolar eşin belkide istedi vermediler sana diyemiyo onu dusun ben gördum evlat ayrimi yapanlari parasi varsa oglu var yoksa yok oglu para ister param yok diye ogluna para vermeyip evine eşya alnalari gordm

o zaman eşin fazla pasif.zor durumdayken verdiği borcu bile isteyemiyorsa bende olsam kızarımsonuçta yardım istemiyor parasını isteyecek
yinede daha soğukkanlı ol tartışmayı evden kovam boyutuna getirme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…