Ailesinde sağlık çalışanı olanlar gelin dertleşelim birbirimize destek olalim :(

Cevremde sağlık çalışanı yok ama eşim emniyet mensubu. Iki küçük çocuğum var. Oğlum 2.5 yaşında kızım henüz 3 aylık. Sağlık çalışanları kadar olmasada polislerde büyük risk altında. Eski düzende devam ediyorlar hatta işleri dahada yoğunlaştı bir yandan 65 yaş üstü vatandaşlara koşuyorlar bir yandan şehrin giriş çıkışlarını kontrol ediyorlar. Her gün bir sürü insanla muhatap oluyorlar. Hayat eve sigar slogani malesef butun meslek gruplari icin gecerli degil. Eşim enfekte olursa banada bulaşacak çocuklarım ne olacak diye düşünüp duruyorum bende. O kadar muhtaçlarki bana. Öte yandan eşimin mesleği bu yapacak birşey yok terör zamanında nasıl her gün ölümle burun burunaydık şimdide bu salgınla burun burunayız her gün. Teslim olmak lazim boyle durumlarda. Bir arkadaşın dediği gibi insanın mesleği insanın kaderini belirliyor. Kadere teslimiyet en guzeli. Ama iste insanin en zayif noktasi yavrulari. Evlatlarımı düşününce kolum kanadım kırılıyor. Insallah anneniz bu sureci sağlıkla atlatır. Insallah hepimiz bu sureci sağlıkla atlatırız allah bizi sevdiklerimize sevdiklerimizide bize bağışlasın.

Ben de onu düşünüyorum bizim cocuklara bakacak kimse de yok kime bırakıcaz cocukları ? Aksam eve de gelemeyiz

Öyle bir durumda zaten bebekle aynı evde kalmamak lazım
Aynı durumdayız çalışmak sorun değil ama 3 küçük çocuk ne olacak inşallah 3 hafta iyi giderse düzelecekmiş tablo.

Kesinlikle devletin bunları kronik hastalığı olan çalışana yasatmamasi gerekiyor. Sizlere birşey olursa korona ile savaşta öldüler çocuklarına sahip çıkalım demeyecekdevlet dese bile anne baba gittikten sonra dünyaları verseler kaç yazar ? Zaten 32 bin alim yapıyorsun bunun içine bile kronik hastalığı olmayan ibaresi koymalı devlet sağlık çalışanları da robot değil aileleri var bu nasıl bi vicdan aklım mantığım almıyor

Eşimle ikimizde sağlıkcıyız prematüre ikizleri var 3 haftalık.suan ki derdim onları korumak bize bişi olursa onlar ne olur ikimizde calısırken kim bakıcak kara kara düşünüyorum
Izindemisiniz şu an ? 3 hafta içerisinde çağrılma olabilirmiş

Ya insnain Icini rahatlatiyorsnz

Evet o alımalarda hamile olan bile başvurdu napsın insanlar işi olsun atanayım diye herşeyi göze alıyorlar Allah yüzümüze baksın ne diyeyim iki hafta sonra azalacakmış olumlu gelişmeler olacakmış bakalım bekliyoruz

Hamileler calistirilmiyor ki Suan zaten azalacakmi italyada neden azalmadi ya

Kim.dedi ki ya demeyin soylentidie gunlerdir sokaga cikma gelecek dendi
Kuzum sen panik olma söylenti dediğin gibi hani emekliler de çağrılabilir söylentisi gibi.. bende azalacağını düşünmüyorum izin yasağı 3 ay olduğuna göre daha 3 ay bi düşüş yaşanmayacak gibi geliyor

Hamileler calistirilmiyor ki Suan zaten azalacakmi italyada neden azalmadi ya
Şehir hastaneleri açılmaya başladı eleman az şimdi yeni atananlardan da çalışamayacak olanlar olacak o manada demiştim ben. İtalyada gençler çoğunlukla yaşlılarla yaşıyormuş sanırım o süreçte herkese bulaştı bizde de durum farklı değil en hızlı yayılan 6. Ülkeymişiz

Siz bi sağlıkçı olarak ne ön görüyorsunuz? Ben iki haftada yayilimin azalacağını düşünmüyorum çünkü 32 bin sağlık personeli atamasi yapıldı hasta başına 1 kişi desek kaba hesapla en az 32bin enfekte bekleniyor gibi geliyor yanılıyor muyum? Izinler de 3 ay kapalı olduğuna göre minimum 3 ay daha kritik

Hasta başına bir personel çok iyimser Bi tablo.

Gerçek rakamlar açıklansa keşke belki de ona göre tedbirler alınır artık çünkü yayilimin önüne asla geçilemez sokağa çıkma yasağı gelmedikçe
Yasak gelse şu dakika yine alamazlar artık. Yaşayıp görcez. Tespit edilenden çok daha fazla vaka. Herkese test yapılmıyor ve artık taşıyıcının taşıyıcısı bulaştırıyo şu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…