- 8 Ocak 2015
- 6.078
- 19.086
- 448
- Konu Sahibi beyazprensess
-
Yeni doğum yaptım canım analık iznindeyim şimdiSizde mi ucretsiz izjndesiniz
Aynı durumdayız çalışmak sorun değil ama 3 küçük çocuk ne olacak inşallah 3 hafta iyi giderse düzelecekmiş tablo.Ben de onu düşünüyorum bizim cocuklara bakacak kimse de yok kime bırakıcaz cocukları ? Aksam eve de gelemeyiz
Öyle bir durumda zaten bebekle aynı evde kalmamak lazım
Kesinlikle devletin bunları kronik hastalığı olan çalışana yasatmamasi gerekiyor. Sizlere birşey olursa korona ile savaşta öldüler çocuklarına sahip çıkalım demeyecekdevlet dese bile anne baba gittikten sonra dünyaları verseler kaç yazar ? Zaten 32 bin alim yapıyorsun bunun içine bile kronik hastalığı olmayan ibaresi koymalı devlet sağlık çalışanları da robot değil aileleri var bu nasıl bi vicdan aklım mantığım almıyorBende ücretsiz izindeyim diyabetim var geri çağırırlarsa ne yaparım bilmiyorum istifa hakkında yok olsa bile ne devlette ne özelde çalıştırmayacaklar edeni. Şimdi mesleğin kutsallığı bir tarafa minicik evladım ve canım bşr tarafa. Ben evladımı seçince mesleğin yüz karası mı olacağım? Sağlıklı olsam atlatabilirim diye ilk ben koşardım ama değilim. Çok üzücü zamanlar vicdanın ve canın arasındasın.
Koruyucu tulum yokmuş henüz ameliyathane önlüğü n95 maske ve gözlük varmış sanırım umarım sağ salim atlatırlar bu süreciİdare inisiyatifi biraz ve hastane pandemi hastanesiyse personel sıkıntısı olacağı için geri adım atıyorlardır. Ekipman ne durumda?
Izindemisiniz şu an ? 3 hafta içerisinde çağrılma olabilirmişEşimle ikimizde sağlıkcıyız prematüre ikizleri var 3 haftalık.suan ki derdim onları korumak bize bişi olursa onlar ne olur ikimizde calısırken kim bakıcak kara kara düşünüyorum
Ya insnain Icini rahatlatiyorsnzBu arada dayım 60 yaşında diyabet hastası. Yaklaşık iki hafta önce bu virüse yakalandı ve atlattı sayilir. Hatta hastaneye bile yatmadı. Kendi evinde atlattı. Her kronik hastalığı olan yenik düşmüyor bu salgına. Içinizi ferah tutun ❤
Kim.dedi ki ya demeyin soylentidie gunlerdir sokaga cikma gelecek dendiIzindemisiniz şu an ? 3 hafta içerisinde çağrılma olabilirmiş
Evet o alımalarda hamile olan bile başvurdu napsın insanlar işi olsun atanayım diye herşeyi göze alıyorlar Allah yüzümüze baksın ne diyeyim iki hafta sonra azalacakmış olumlu gelişmeler olacakmış bakalım bekliyoruzKesinlikle devletin bunları kronik hastalığı olan çalışana yasatmamasi gerekiyor. Sizlere birşey olursa korona ile savaşta öldüler çocuklarına sahip çıkalım demeyecekdevlet dese bile anne baba gittikten sonra dünyaları verseler kaç yazar ? Zaten 32 bin alim yapıyorsun bunun içine bile kronik hastalığı olmayan ibaresi koymalı devlet sağlık çalışanları da robot değil aileleri var bu nasıl bi vicdan aklım mantığım almıyor
Hamileler calistirilmiyor ki Suan zaten azalacakmi italyada neden azalmadi yaEvet o alımalarda hamile olan bile başvurdu napsın insanlar işi olsun atanayım diye herşeyi göze alıyorlar Allah yüzümüze baksın ne diyeyim iki hafta sonra azalacakmış olumlu gelişmeler olacakmış bakalım bekliyoruz
Kuzum sen panik olma söylenti dediğin gibi hani emekliler de çağrılabilir söylentisi gibi.. bende azalacağını düşünmüyorum izin yasağı 3 ay olduğuna göre daha 3 ay bi düşüş yaşanmayacak gibi geliyorKim.dedi ki ya demeyin soylentidie gunlerdir sokaga cikma gelecek dendi
Şehir hastaneleri açılmaya başladı eleman az şimdi yeni atananlardan da çalışamayacak olanlar olacak o manada demiştim ben. İtalyada gençler çoğunlukla yaşlılarla yaşıyormuş sanırım o süreçte herkese bulaştı bizde de durum farklı değil en hızlı yayılan 6. ÜlkeymişizHamileler calistirilmiyor ki Suan zaten azalacakmi italyada neden azalmadi ya
en cok sutten kesilecek olmasina uzuluyoruzCok da küçük ben de analık iznindeyim inşallah ücretsiz izine sıkınto yapmaz benim de kurum
Siz bi sağlıkçı olarak ne ön görüyorsunuz? Ben iki haftada yayilimin azalacağını düşünmüyorum çünkü 32 bin sağlık personeli atamasi yapıldı hasta başına 1 kişi desek kaba hesapla en az 32bin enfekte bekleniyor gibi geliyor yanılıyor muyum? Izinler de 3 ay kapalı olduğuna göre minimum 3 ay daha kritikŞehir hastaneleri açılmaya başladı eleman az şimdi yeni atananlardan da çalışamayacak olanlar olacak o manada demiştim ben. İtalyada gençler çoğunlukla yaşlılarla yaşıyormuş sanırım o süreçte herkese bulaştı bizde de durum farklı değil en hızlı yayılan 6. Ülkeymişiz
Hasta başına bir personel çok iyimser Bi tablo.Siz bi sağlıkçı olarak ne ön görüyorsunuz? Ben iki haftada yayilimin azalacağını düşünmüyorum çünkü 32 bin sağlık personeli atamasi yapıldı hasta başına 1 kişi desek kaba hesapla en az 32bin enfekte bekleniyor gibi geliyor yanılıyor muyum? Izinler de 3 ay kapalı olduğuna göre minimum 3 ay daha kritik
Gerçek rakamlar açıklansa keşke belki de ona göre tedbirler alınır artık çünkü yayilimin önüne asla geçilemez sokağa çıkma yasağı gelmedikçeHasta başına bir personel çok iyimser Bi tablo.
Insallah soylentidir cocugum kckKuzum sen panik olma söylenti dediğin gibi hani emekliler de çağrılabilir söylentisi gibi.. bende azalacağını düşünmüyorum izin yasağı 3 ay olduğuna göre daha 3 ay bi düşüş yaşanmayacak gibi geliyor
Yasak gelse şu dakika yine alamazlar artık. Yaşayıp görcez. Tespit edilenden çok daha fazla vaka. Herkese test yapılmıyor ve artık taşıyıcının taşıyıcısı bulaştırıyo şu durumda.Gerçek rakamlar açıklansa keşke belki de ona göre tedbirler alınır artık çünkü yayilimin önüne asla geçilemez sokağa çıkma yasağı gelmedikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?