Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kötü fikir veriyorsunuz? Ailesine yazık değil mi ayrılmakla tehdit ederek, sizin başınıza gelse ne yaparsınız?Evden ayrilmakla tehdit et ama ayrılma. Kızların başına neler geliyor Allah korusun. . çok küçüksün. Ben yaptım başıma bişey gelmedi diyenler çıkmasın lütfen. Kötü örnek olmayalım. Bölümüne devam et bence. Aileni ikna et. Ailenden ayrılma. Zaten tek başına ev geçindirmek biraz zor. Ogrencisin zaten. Aile desteği olmadan mümkün değil. Herşey ateş pahası. Aileni ikna et okula devam et.
verdiginiz tembih çok ucu açık bir tembih.Evden ayrilmakla tehdit et ama ayrılma. Kızların başına neler geliyor Allah korusun. . çok küçüksün. Ben yaptım başıma bişey gelmedi diyenler çıkmasın lütfen. Kötü örnek olmayalım. Bölümüne devam et bence. Aileni ikna et. Ailenden ayrılma. Zaten tek başına ev geçindirmek biraz zor. Ogrencisin zaten. Aile desteği olmadan mümkün değil. Herşey ateş pahası. Aileni ikna et okula devam et.
Sakın aileni bırakma her ne nedenle olursa olsun. Aile dağ gibidir arkanda durur güvenirsin sırtını yaslarsın. Ailen olmadan çok güçsüz kalırsın, yapma. Fevri hareket etme, ailelerimiz çoğu şeyi bizden çok daha iyi biliyor ve bizim iyiliğimizi ve huzurumuzu bizden daha çok istiyorlar. Bir bildikleri vardır de, ara ver bi ortalık durulsun, okulun muhtemelen online olur okursun ilerlersin. İki günlük sevgili için snei doğurup büyüten ailene sırt çevirme sakın, çok pişman olursun.Konuya nerden başlayacağımı bilemiyorum ama öyle zor bir durumdayım ki dertleşmeye ve akıl almaya ihtiyacım var.
ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim ve 10 aylık bir ilişkim var. Birbirimizi çok seviyoruz çok bağlıyız ve 10 aydır tüm hayallerimizi birlikte bir yaşam geçirmek üzerine kurduk. O okumuyor ama çalışıyor kendi ayakları üzerinde duruyor. Şimdi ailem ilişkimizi öğrendi ve evde bir yıkım yaşandı resmen. Biz ne evleniyoruz dedik ne de evliliğin en ufak bir konusunu açtık aslında. Çünkü okulum var daha ve mezun olmadan evliliği düşünmüyordum asla. Fakat ailem öğrendiği an ilişkimi, telefonumu elimden aldılar ve okuduğum şehirdeki eğitim hayatımı bitirdiler. Sevgilim de o şehirde olduğu için. Beni asla vermeyeceklerini söylediler -biz zaten evlenelim demiyorduk sevgiliyiz daha- ve okul hayatım bitti. Sınava baştan hazırlanmamı istiyorlar ama zaten devlet üniversitesinde iyi bir bölüm kazandım ve okuyorken bölümü bırakmak zorunda olmak beni çok üzüyor. Ayrıca sevdiğim insandan ayrılmak zorundayım ve tek sorunları uzaktan akraba olması. Beni uzak tutmaya çalışmalarının sebebi bu. okulumu da sevdiğim insanı da bırakmak istemiyorum. tekrar mezuna kalma psikolojisine girmek istemiyorum çünkü zaten 2.senemde kazandım okulu. Tek seçeneğim ailemin yanından ayrılıp hem okuluma devam edebilmek ve mezun olabilmek hemde sevdiğim insanın yanında olmak gibi geliyor. İkna etmek için günlerdir dil döküyorum ama en ufak bir akrabalık bağı bile bizim gözümüzde net diyorlar. Üstelik erkek arkadaşımı tanımıyorlar bile, oturup tek kelime etmişlikleri dahi yoktur. Yaşımın erken olduğunu düşünüp evliliğin konusunu dahi açmamışken sevgililik durumunu öğrenip konuyu bu hale getirmeleri beni gerçekten çok üzüyor. siz ne düşünüyorsunuz?
Ne saçma bir yorum ya. Kızıni kazandığı okuldan alan aile mı doğruyu biliyor?? Cahil cuhela bir aile. Bu şehirden üni kazansan,begenmedikleri başka birini bulsan eve kitleyecekler demek ki.Pişman olursun yaşadım söylüyorum sevgili vs bulunur ama aile asla bekle çok seviyorsan zaman herşeyim ilacı ben yaptım sen yapma
Sakın aileni bırakma her ne nedenle olursa olsun. Aile dağ gibidir arkanda durur güvenirsin sırtını yaslarsın. Ailen olmadan çok güçsüz kalırsın, yapma. Fevri hareket etme, ailelerimiz çoğu şeyi bizden çok daha iyi biliyor ve bizim iyiliğimizi ve huzurumuzu bizden daha çok istiyorlar. Bir bildikleri vardır de, ara ver bi ortalık durulsun, okulun muhtemelen online olur okursun ilerlersin. İki günlük sevgili için snei doğurup büyüten ailene sırt çevirme sakın, çok pişman olursun.
Kimsenin egosu yüzünden okulunu bırakma ilerde anlarlar seni ama okulunu bitir gerekirse sevgilinle de bitir ama önce okul bi mezun ol sonra tekrar hazırlan tekrar oku kolay şey mi bunu kendine yapma . Tamam ailen senin iyiliğini istiyor olabilir ama okuldan almak hiçbir şekilde iyilik değildir . Bende mezunum ama işsizim hiç olmasa bir ümidim var . Ki sen ne kadar zorluklarla kazandığını ne kadar emek verdiğini en iyi bilensin sonradan pişman olmaKonuya nerden başlayacağımı bilemiyorum ama öyle zor bir durumdayım ki dertleşmeye ve akıl almaya ihtiyacım var.
ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim ve 10 aylık bir ilişkim var. Birbirimizi çok seviyoruz çok bağlıyız ve 10 aydır tüm hayallerimizi birlikte bir yaşam geçirmek üzerine kurduk. O okumuyor ama çalışıyor kendi ayakları üzerinde duruyor. Şimdi ailem ilişkimizi öğrendi ve evde bir yıkım yaşandı resmen. Biz ne evleniyoruz dedik ne de evliliğin en ufak bir konusunu açtık aslında. Çünkü okulum var daha ve mezun olmadan evliliği düşünmüyordum asla. Fakat ailem öğrendiği an ilişkimi, telefonumu elimden aldılar ve okuduğum şehirdeki eğitim hayatımı bitirdiler. Sevgilim de o şehirde olduğu için. Beni asla vermeyeceklerini söylediler -biz zaten evlenelim demiyorduk sevgiliyiz daha- ve okul hayatım bitti. Sınava baştan hazırlanmamı istiyorlar ama zaten devlet üniversitesinde iyi bir bölüm kazandım ve okuyorken bölümü bırakmak zorunda olmak beni çok üzüyor. Ayrıca sevdiğim insandan ayrılmak zorundayım ve tek sorunları uzaktan akraba olması. Beni uzak tutmaya çalışmalarının sebebi bu. okulumu da sevdiğim insanı da bırakmak istemiyorum. tekrar mezuna kalma psikolojisine girmek istemiyorum çünkü zaten 2.senemde kazandım okulu. Tek seçeneğim ailemin yanından ayrılıp hem okuluma devam edebilmek ve mezun olabilmek hemde sevdiğim insanın yanında olmak gibi geliyor. İkna etmek için günlerdir dil döküyorum ama en ufak bir akrabalık bağı bile bizim gözümüzde net diyorlar. Üstelik erkek arkadaşımı tanımıyorlar bile, oturup tek kelime etmişlikleri dahi yoktur. Yaşımın erken olduğunu düşünüp evliliğin konusunu dahi açmamışken sevgililik durumunu öğrenip konuyu bu hale getirmeleri beni gerçekten çok üzüyor. siz ne düşünüyorsunuz?
Ayrılacagına ikna et okuluna bölümüne devam et madem güzel bir bölüm ... çünkü bir daha kazanamayabilirsn...erkek arkadaşına gelince suan gelecek için cok erken zamanla belki fikirlerin degişirKonuya nerden başlayacağımı bilemiyorum ama öyle zor bir durumdayım ki dertleşmeye ve akıl almaya ihtiyacım var.
Yanlış anlamadıysam aile başka bir bölüm okumasını istiyor, okuldan komple alınmıyor hanım kızımız. O da sevgilisinden dolayı. Bu vakada el ne düşünürlük bi mevzu yok, uzaktan akrabalık bağları varmış ondan istememişler. Tamam her kadın ayaklarının üzerinde dursun kendisine iyi gelen şeyi yapsın, ama bu kadar ben her şeyi bilirim size ne havası da olamaz yani. Tavsiye verdiğiniz kişi genç ve henüz küçük bir kız. Sizin tecrübeniz, şansınız, cesaretiniz veya imkanlarınız bu hanımefendide olmayabilir.Kizin arkasinda dag gibi durmak, egitimine ket vurmakmidir? Okuldan almakmidir? Yetiskin olmanin ne anlami var o zaman? Yetiskin ve kadin olmak nari, birsey bilmemek degildir! Bu düsüncelerden dolayi ülkenin durumu malum, burdaki konular malum. Kimse yetiskin olamiyor, erkekler ana kuzusu, kadinlar evlendiklerinde aylardir aglayan var.
Her ailede cocugun iyiligini düsünmüyor ayrica. Yiginla bencil, yiginla cahil aileler var "el ne düsünür" diyen.
Yanlış anlamadıysam aile başka bir bölüm okumasını istiyor, okuldan komple alınmıyor hanım kızımız. O da sevgilisinden dolayı. Bu vakada el ne düşünürlük bi mevzu yok, uzaktan akrabalık bağları varmış ondan istememişler. Tamam her kadın ayaklarının üzerinde dursun kendisine iyi gelen şeyi yapsın, ama bu kadar ben her şeyi bilirim size ne havası da olamaz yani. Tavsiye verdiğiniz kişi genç ve henüz küçük bir kız. Sizin tecrübeniz, şansınız, cesaretiniz veya imkanlarınız bu hanımefendide olmayabilir.
Ailemin benim kötülüğümü düşündüğünü düşünmüyorum bende zaten. İyiliğimi istediklerini biliyorum. Aile kültürümüze göre en ufak bir akrabalık dahi olsa bizim için kabul edilemez diyorlar. Ama bu ayrımda kalmayı ya da ailem erkek arkadaşım okulumla ilgili bir seçim yapmayı ben istemedim, böyle olsun istemezdim. Ben zaten okulumu okuyordum ve bir ilişki yaşıyordum daha ortada ciddi bir durum da yoktu. Bir anda eğitimimi bitirip burda kazanacaksın dediler. Geleceğimle ilgili tüm düşüncelerimi yıktılar ve benden bir seçim yapmamı bekleyen onlar. Yoksa akışına bıraksalardı durumu zaten okulum da devam ediyor olacaktı erkek arkadaşımla da devam ediyor olacaktım iş ciddileşiyor olduğunda rızasızlarsa bu konu konuşulurdu. Ki iş ciddileşene kadar ben zaten mezun olacaktım okulu bitirmeden evliliği asla düşünmedim.Sakın aileni bırakma her ne nedenle olursa olsun. Aile dağ gibidir arkanda durur güvenirsin sırtını yaslarsın. Ailen olmadan çok güçsüz kalırsın, yapma. Fevri hareket etme, ailelerimiz çoğu şeyi bizden çok daha iyi biliyor ve bizim iyiliğimizi ve huzurumuzu bizden daha çok istiyorlar. Bir bildikleri vardır de, ara ver bi ortalık durulsun, okulun muhtemelen online olur okursun ilerlersin. İki günlük sevgili için snei doğurup büyüten ailene sırt çevirme sakın, çok pişman olursun.
Aileme gerekirse benimle okuduğum şehre gelmelerini de söyledim. Bunu yapamayacaklarını kurulu düzenleri olduğunu benim onların yanında bir yer kazanmamın daha uygun olduğunu söylüyorlar. Onlar eğitimim için sunduğum çareleri göz ardı ediyorken, erkek arkadaşım "gel buraya okulunu bitir hem ayaklarının üzerinde durup mesleğini eline aldığını hemde benimle mutlu olduğunu gördüklerinde bu ısrarlarından ve inatlarından pişman olacaklar" diyor.