- 24 Aralık 2014
- 5.267
- 7.055
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Kayınvalideli halalı saldırıyorlar konularımı biliyorsunuz.Yakınlığın iyi olduğu kadar kötü yanları var.Bazı hareketleri beni sinir etse de eşimin ailesinden sadece kayınvalidemi seviyorum..bazen sabrım taşıyor.Yeni sorunum eşimin babaannesi zorunlu kürtajımdan sonra yani 4 aydır her ay adet oldun mu bu ay tuttu mu diye soruyor doktor bekle dedi sorma babaanne diyorum yine soruyor korunuyor musun hap mı kullanıyorsun bak çocuğun olmaz diyor maydanoz buharına otur kesin tutar olmadı ebeye gideriz diyor.Kaç kere konuştum.anlamıyor hep aynı konu ben hal hatır sormaya diye gitsem konu çocuğa geliyor.Kızıyorum gitmiyorum bu sefer gitmedi oluyorum.Eşime şikayet amaçlı değil moralimi bozduğu için anlatıyorum kendi cesaret edemiyor annesine söylüyor babanneme söyle öyle demesin leyloşa diyor ben kendimi huzur bozan biri gibi hissetmeye başladım bunaldım artık.Bu gün trombofili paneli testi için doktora gittim, benim şapşal eşim bugün doktora gideceğimizi babannesine ağzından kaçırdı bugün babannesi arıyor beni noldu bebeğin olmuyor mu ondan mı gittin neden olmuyormuş baktırdın mı diye soruyor.Millet içinde hep bebek konusu açıyor iş dolayısıyla şehir değiştirme durumumuz var ben korkuyordum istemiyordum ailem de burada diye ama sırf eşimin ailesinden uzak olmak için her şeyi göze alıp gitmeli miyiz ? Ailesinden uzağa taşınınca daha huzurlu oldum diyen var mı aramızda ?