Her akşam görüşür muyuz acaba ya? Tabi annesine saygım sonsuz ama her şeyin bi sınırı var. Sanırım önümüzdeki zamanda bunu benim anlamam lazimBence kv.yle baya görüşürsün. Akşamları iş çıkışı napmayı düşünüyosun ki?
TeşekkürlerDaha evlenmeye çok var şimdiden düşünme bence
Ama yinede oldu da evlendiniz zorluklara hazır olmalısın
Umarim nisanliligimiz minimum sıkıntıyla geçer. SagolunNişanlıyken belli olur bu işler. Ortak işlerinize karışıldığında tepkini gösterirsen, sevgilin senin yanında olursa ne ala, anacığım mutlu olsun yeter diyorsa sıkıntı bence.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Bir seyleri fark ettim ve buna göre davranmam gerektiğini düşündüm ben de ama aile mevzuları yüzünden ondan ayrılmak fikri beni uzuyorÇok sanslisin ki birşeyleri gormussun ve akıllısin
Bu aklı kullanmaya devam et sadecr duygusal davranma bu adam anası için seni de elestirecek annesi yön verecek evliliginize o yüzden bir kere daha hatta on kere daha düşün
Ben de bir şey istesem yapabileceği bir şeye ikiletmez. Ben de aynı şekilde. Ama ileride ailesiyle bir fikir ayrılığı yasarsak orta yolu bulmak yerine direkt beni gomerse diye de dusunmedim değil. Tabi daha erken ama ne bileyimDur bakalım ayrılmayı falan düşünme daha şimdiden,sana karşı ilgisi sevgisi saygısı nasıl anlayışlımı bugün anacığını böyle düşünen yarında karısını düşünür bence
Bence bunları düşünmek için daha erken başka sorunlarınız varsa bilemem ama şimdi ayrılırsan ilerde çok pişmanlık yaşarsın acaba sorun olmazmıydı mutlumu olurduk diye düşünmekten kendi kendini yersinBen de bir şey istesem yapabileceği bir şeye ikiletmez. Ben de aynı şekilde. Ama ileride ailesiyle bir fikir ayrılığı yasarsak orta yolu bulmak yerine direkt beni gomerse diye de dusunmedim değil. Tabi daha erken ama ne bileyim
Dogru söylüyorsunuz. Teşekkür ederim.Bence bunları düşünmek için daha erken başka sorunlarınız varsa bilemem ama şimdi ayrılırsan ilerde çok pişmanlık yaşarsın acaba sorun olmazmıydı mutlumu olurduk diye düşünmekten kendi kendini yersin
O kadar anneciyse götürür tabi. Yemekten yırtarsınHer akşam görüşür muyuz acaba ya? Tabi annesine saygım sonsuz ama her şeyin bi sınırı var. Sanırım önümüzdeki zamanda bunu benim anlamam lazim
AArkana bakmadan kaç.. Annem,babam, ailem diyen biriyle bir ömür geçirmek çok zor.. Sürekli mücadele vermek zorunda olacaksın.. Geçer düzelir deme, Evlendikten sonra daha da bi kıymetli yapıyolar ailelerini.. Bilmiyorum ama eğer evin en küçüğüyse yada tek çocuk falansa hele.. Sözün bittiği yer. Düşünme bile öyle birisini derim...
Kardeşlerin en küçüğüArkana bakmadan kaç.. Annem,babam, ailem diyen biriyle bir ömür geçirmek çok zor.. Sürekli mücadele vermek zorunda olacaksın.. Geçer düzelir deme, Evlendikten sonra daha da bi kıymetli yapıyolar ailelerini.. Bilmiyorum ama eğer evin en küçüğüyse yada tek çocuk falansa hele.. Sözün bittiği yer. Düşünme bile öyle birisini derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?