- 26 Mart 2020
- 236
- 93
- 13
- 40
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
Bir sarılmasıyla bir öpmesiyle yanaktan bir canım demesiyle ben ona sımsıkı bağlanacakken hastalıkta sağlıkta en kötü günlerinde her zaman yanında olacakken o bana bunları yaptı.yemek yerken kaba yiyormuşum.ki evet hızlı yerim.yatarken de kaba yatıyormuşum evet bşraz deli yatarımYa kizacaksiniz belki ama.. ofkenize hakim olamamissiniz , tabak çanak kirdim, kavgalar ettik.. lohusaligimda toparlanamadim , Adam sinirden kafasini duvarlara vurdu demissiniz.. simdi de hakaretler yagdirdim demissiniz.
Asil ortada guzel bir evlilik yokmus ki? Kalmasi icin sebep mi var? Siz ; size tabak çanak firlatan , cinnet geciren ,kavga cikaran ,huzur vermeyen agresif biriyle ayni ortami solur musunuz?
Peki boyle birinden ayrilinca pisman olur musunuz?
Aksine, daha once niye boşanmadim diye pisman olursunuz!
Tamam, boşanmalar da tek tarafli olmaz.
Adam narsist, kendinden baskasini dusunmeyen, gezme tozma sevdasinda olan , üçün beşin hesabini soran , kimseye zerre deger vermeyen biri..
Yani nerden baksaniz bu iliski elimizde kalirmiş zaten.
Sizi onemsemeyen, size deger vermeyen, ilgisiz birakan, cocuguna babalik yapamayan biri icin hala 8aylik bebegimle ortada birakmamaliydi beni diyorsunuz ?
Sizin de hatalariniz var kabul edelim. Çatismaya girmissiniz ve ipler kopmus..
Barisma vaadiyle,araya girerler diye eski esinizin ailesiyle gorusuyorsunuz, evinize aliyorsunuz..
Kv iyi kalpli diyorsunuz ama siz bosanirken laf gecirememisler ogullarina? Keza kayniniz,gorumceleriniz de sizin yaninizda degil.. kv de laf taşiyor sana. Eski konular tekrar depreşiyor.
Bazen ,
35 yasinda olgunluk caginda olmasi gereken, ogretmen gibi egitimli bir kadına , bir anneye bu acizliginizi yakistiramiyorum. Suphe ediyorum bazen bilgilerinizden.
Bir de mağdurları oynamayin artik nolur.. ben de hatali idim, yapmamaliydim demeyi ogrenin. Hatanizi kabul edin.
Biz evet anlasamadik , boşandık, ayrildik, kismet boyleymis demeyi ogrenin. Kader e inanın
KABULLENİN ARTIK durumu, DİRENMEYİN... bosandınız, bitti o işin dönüsü yok..
Beni birakti , bebegime ragmen beni boşadi, ailesinin sozune bakti , benim suçum yoktu demeyi birakin. Evinizin icinde olmadigimiz icin konuyu sizin yazdiginiz kadariyla anlariz biz. Ama eski esine sorsak kim bilir neler neler söyler.. hic bir hata tek tarafli degildir.
OLAN OLMUS..
Nefret etmek yerine Allah a havale et. Ahirette zaten hesaplasacaksiniz... nefretle, küfurle, cirkeflikle bir yere varilmaz
Ben senin de saglikli bir birey olduguna inanmiyorum.
Cok ofkelesin.. bu , burda dinmez.. takılıp kalmissin, surekli kuruyorsun kafanda. Kac kere de yazdik, gorusme muhabbeti kes,dediklerine aldiris etme. Ailenin yanina taşın ,geri dön tayin iste dedik.. sen hala ayni yerde sayiyorsun. Niyetin dertlesmek de degil kendi bildigini okumak! Sana hak verilsin, eşin kotulensin diye konu aciyorsun bence
O ise naziktir incedir.bunlar da etkili olmuş boşanmasında.
Yavru bir kuş yaralı.en çok yalnızlıktan korkuyor yağmurda ıslanıyor tek başına üşüyor.en çok üşüyor.onu biri sahipleniyor ama bir süre sonra bir kanadını da kendisi kırıp bırakıypr bir de yavruyla çok arabesk gelecek çoğu dalga geçecek burda ama hislerim tam olarak budur.