eşinizin ailesınden allah razı olsun :sinifsinif:
cok uzucu gercekten yasadıklarınız ınsan unutamaz kı:
babanızın kusmesı ıyı olmus ne yuzle kusuyo onuda anlamadımya yasakkelimesinifsinif:
dusunmemeye calısın hayat sıze eşiniz ve ailenızle gulumsemıs tadını cıkarın ve dusunmemeye calısın o vıcdansız adamı:sinifsinif:
bu tip babalar genelde hep yemeye geldimi ortaya çıkarlar ..
üzüldüm ..
ama siz en iyisini yapmışsınız ..
hatta üvey anneninkilerin yanında az bile ..
canım ya inan içim parçalandı resmen kül kedisi hikayesi gibi.hikaye diyorum çünkü böyle bişey gerçek olamaz inanamıyorum ya Allah sana sabır vermiş bitanem iyi 8 yaşında kafayı yememişsin.Allah'ım korusun ya.birde eşin iyi çıkmış Allahtan bundan sonra senin yanında o var hiçbirşeyden korkmazsın
Yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum ama ne mutlu ki allah sana güzel bi kapı açmış bundan sonra mutlu ve huzurlu olursun inşallah
ne güzel bunca olayın içinden ne kadar vicdanlı bir kız çocuğu büyümüş ve hala babasına karşı davranışını sorguluyor bende yerinizde olsam mutlaka sorgulardım
ama siz daha sonra vicdan azabı çekmemek için saygınızda kusur etmeyin ve herşeyinizi kendi ailenize göre programlayın babanıza göre değil o kendisi baştan kaybetmiş bir kere bundanda huzursuzluk duymayın
geçen gün bi konusu oldu eşime dedim ölürsem napacaksın bi çocukla kesinlikle evlenmem kızımı üvey annenin yetiştirmesine asla izin vermem gerçi benim ailemde buna izin vermez olay çıkarırlarda bunu duymak benimde çok içimi rahatlattı
bu demek değilki her üvey anne böyle kimbilir ne kadar iyileri var kendi annesinden bile iyi bakabilirler ama o kişiler büyük şans
Allah sizi mutlu etsin çok etkilendim
o babayla görüşme bile. her türlü iletişini kes. yüzüne bile bakma bence...
baban bi derece babadır atadır ama üvey kadının (anne demeyi herkes haketmez ) yüzüne bakmaz eve almazdım
ki sen anahtarı bırakmayı teklif ediyosun
üvey anem gelmiyormuş zaten hamileliğimde hizmetimden memnun kalmamış bir daha gitmem demiş. çok üzüldüm gelmemesine :sm_cool: babamda gelmekten vazgeçmiş ben tatile gitcem diyince küsmüş benim nikahıma gelmediğinde bende küsmüştüm ama onun umrunda olmamıştı.klava:[/QUOTE]
Boşver,şimdi de umurda olmama sırası sende,üvey annenin küsmesine de pek bi üzüldüm delikafadulden
Atiye'nin bir şarkısı varya SALLA...gideni salla..
Sende salla gitsin..Eşin ve çocuğunla çok mutlu ol..
salladım zaten artık düşünmekten stresten zona hastası bile oldum babam halen turp gibi yeter düşündüğüm artık ailemle mutlu olma sırası bende:asigim:üvey anem gelmiyormuş zaten hamileliğimde hizmetimden memnun kalmamış bir daha gitmem demiş. çok üzüldüm gelmemesine :sm_cool: babamda gelmekten vazgeçmiş ben tatile gitcem diyince küsmüş benim nikahıma gelmediğinde bende küsmüştüm ama onun umrunda olmamıştı.klava:[/QUOTE]
Boşver,şimdi de umurda olmama sırası sende,üvey annenin küsmesine de pek bi üzüldüm delikafadulden
Atiye'nin bir şarkısı varya SALLA...gideni salla..
Sende salla gitsin..Eşin ve çocuğunla çok mutlu ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?