- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi souklima20
-
öyle cnm malesef tartışma elbetdeki oluyo ister evli ol ister nişnlı ol.yeterki dogru insan olsun
boşuna tartışma boyutuna getirme..sen ara konuş bende hal hatır sorarım de..
sinirle çıkışırsan, daha ters tepecek ..
ararım tabii canım,hal hatır sorarım ,ama bende prensip olarak sık sık arayamam ..
benim yapım bu..
nişanlanınca daha sık görüşücez filan diye de süslersin konuşmaları..
hem tel ile değil yüzyüze.. diye de coştur mevzuyu..
aranızı germeye gerek yok canım..
herkesin kendine göre dogrusu vardir,ister istemez insanin esi de olsa buna saygi duymak mecburiyetindedir
yani ortada adi konulmamis bir iliski var,aramamak en dogrusu diye düsünüyorum
diger iliskisi olan kiz aradi diye sizde kendi dogrularinizdan taviz vermek zorunda degilsiniz diye düsünüyorum
insallah bir iliskinizin adi konsun zaman zaman arayip hal hatir sormaya cok vaktiniz olur insallah
insallah ,Allah gönlünüze göre versin dediginiz gibi sevgiliniz ciddi oldugunuzdan aramanizi istiyor olabilir
ama bir deyim vardir gelin ata binmis ya nasip demis
o yüzden fikrimce agirliginizi koruyun derim..yinede siz bilirsiniz tabiki.
5. ayda tanıştık ailesiyle.. 5 ay geçti üzerinden.. aramadım sormadım canım.. Şimdi tekrar çağırıyorlarmış .. Gittiğimde o kız arıyor sen neden arayıp sormadın demelerinden korkuyorum açıkcası
ben yerinde olsamm aramazdımm ameliyat olur hastalık olur arar geçmiş olsun dersin ama daha 1 kere görşmşsünz ve 1 yıl kısa bi zaman hemde ortada söz yok nişan yok..kendinden taviz verme derim ben bunun arkası gelir eğer sevgilinn dediğini yaparsan..zatenn zamanı gelnce bi samimiyet olur..sen ağırlığını koru arkadaşım daha saygın olursun ailesinin gözünde ilerdee..zırt pırt arayan bi kız nekadar değerli olurkii hemm samimiyetsiz bu bariz ortada 3 aydaa anlamsızz telefnlar falann..benm 2 yılı aştı ilşkimm ailesinide tanıyorumm babamlaa aynı yerde çalştıkları için falan bi kere bile aramadmm annesi sorarsada sevgilin uygun görmüyor kız arkadaşım bi resmiyet olmadan aramayı yakışık almaz diye düşünüyo desin anlarlarr..benm erkek kardeşim var sevgilisi arardı annemii annem hiçç hoşlanmazdıı kızdan sonrada kardeşim annemn lafına gitti ayrıldılarr..anneler hoşlanmıyoo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?