Ailesini aramam gerekir mi?

boşuna tartışma boyutuna getirme..sen ara konuş bende hal hatır sorarım de..
sinirle çıkışırsan, daha ters tepecek ..
ararım tabii canım,hal hatır sorarım ,ama bende prensip olarak sık sık arayamam ..
benim yapım bu..
nişanlanınca daha sık görüşücez filan diye de süslersin konuşmaları..
hem tel ile değil yüzyüze.. diye de coştur mevzuyu..
aranızı germeye gerek yok canım..

Yok zaten ara demesi değil sorun,isterse tabiki ararım ben kaçmam aramaktan.. Ama o kız böyle arıyor annemi sen neden aramıyorsun özendim kıskandım valla deyip beni onla karşılaştırması bana dokundu.. Çok dokundu ama

herkesin kendine göre dogrusu vardir,ister istemez insanin esi de olsa buna saygi duymak mecburiyetindedir
yani ortada adi konulmamis bir iliski var,aramamak en dogrusu diye düsünüyorum
diger iliskisi olan kiz aradi diye sizde kendi dogrularinizdan taviz vermek zorunda degilsiniz diye düsünüyorum
insallah bir iliskinizin adi konsun zaman zaman arayip hal hatir sormaya cok vaktiniz olur insallah

Adı henüz konulmadı ama gidişatımız kesin daha dönüşü yok.. O yüzden belki aramamı istiyor bilemiyorum... Kimse için kendimi değiştiremem ben uygun bulmadım o zamanlar aramayı.. Ailesyle tekrar görüşürsem eğer bundan sonra 2 haftada 1 ararım heralde..
Ama kıyaslanmak kötüymüş gerçekten.

Son düzenleme:
insallah ,Allah gönlünüze göre versin dediginiz gibi sevgiliniz ciddi oldugunuzdan aramanizi istiyor olabilir
ama bir deyim vardir gelin ata binmis ya nasip demis
o yüzden fikrimce agirliginizi koruyun derim..yinede siz bilirsiniz tabiki.

5. ayda tanıştık ailesiyle.. 5 ay geçti üzerinden.. aramadım sormadım canım.. Şimdi tekrar çağırıyorlarmış .. Gittiğimde o kız arıyor sen neden arayıp sormadın demelerinden korkuyorum açıkcası

Son düzenleme:
endisenizi anliyorum ama bu farki sözlendiginizde kapatabilirsiniz
esinizin aileside farki anlayacaktir diye düsünüyorum
bilemiyorum yinede siz daha iyi bilirsiniz neyi dogru buluyorsaniz onu yapin
insallah hakkinizda hayirlisi olsun

yok canım sanmam öyle denileceğini..tekrar gittiğinde yine kendin gibi olursun..
fazla muhabbet tez ayrlık getirir zaten..sen bildiğini yap..
arkadaşına da düşündüklerini söyle..benim yapım bu,onun karakteri böyle, ben böyleyim de..
ailesini sevmen için, arayı sıcak tutmak için istiyor arkadaşın da belli ki...

eğer yaparsan söyleneni tebrikler ilk iteatin hayırlı olsun.sakın bu hataya düşme şuan ilişkiniz şekil alıyor.aramak istiyorsan ara.ama şunu bil arkası yarın.bunu yaşayan biri olarak denendiğini düşünüyorum.sonrası he şu kocası için şunu yapmış bunu giymiş vssss.hep iteat bekler seni.hep içinden geleni yap ömür boyu numara yapılmıyor.

İçimden gelmesi için de 1 görüşme yetmiyor malesef.. Tekrar görüşürsem o zaman birşeyler için çabalarım..
Benim kişiliğim böyle ilk kez tanıstıgım birini arayıp da 'teyzecimm nasılsınız.. diyemem.. Can atıyormuş gibi, olcak şey değill !!!!!!!!!

elbette ki zırt pırt aranmaz ama en azından bayramlarda ya da özel bir durum ne bileyim ameliyat gibi durumlarda araman yeterlidir bence.

aynı durumu ben de yaşadım daha ilişkimiz bir aylık bile değilken yolda karşılaşıp tanışmıştık sevgilimin annesiyle, ondan sonra da böyle zamanlarda aradım. zaman geçtikçe zaten samimiyet artmaya başlıyor canım:)

Ne kadar resmiyet , o kadar iyi..Bayramda , kandilde yeter bile bence..Yaranılmıyor yoksa bacım zırt pırt aradığında..

ben yerinde olsamm aramazdımm ameliyat olur hastalık olur arar geçmiş olsun dersin ama daha 1 kere görşmşsünz ve 1 yıl kısa bi zaman hemde ortada söz yok nişan yok..kendinden taviz verme derim ben bunun arkası gelir eğer sevgilinn dediğini yaparsan..zatenn zamanı gelnce bi samimiyet olur..sen ağırlığını koru arkadaşım daha saygın olursun ailesinin gözünde ilerdee..zırt pırt arayan bi kız nekadar değerli olurkii hemm samimiyetsiz bu bariz ortada 3 aydaa anlamsızz telefnlar falann..benm 2 yılı aştı ilşkimm ailesinide tanıyorumm babamlaa aynı yerde çalştıkları için falan bi kere bile aramadmm annesi sorarsada sevgilin uygun görmüyor kız arkadaşım bi resmiyet olmadan aramayı yakışık almaz diye düşünüyo desin anlarlarr..benm erkek kardeşim var sevgilisi arardı annemii annem hiçç hoşlanmazdıı kızdan sonrada kardeşim annemn lafına gitti ayrıldılarr..anneler hoşlanmıyoo..

aynen, ben istemezdim arasın iki de bir..gelsin gitsin sık sık..
herşey zamanına göre, yerine göre yapılmalı..

samimi elti adayının olayı da patlar yakında..

sende ona bakıp arasan,annesi o kız arıyor diye seninde aramaya başladıgını anlayacaktır..
ağırlığını koruki o kızdan bi farkın olsun..
ortada henüz ciddi birşey yokken bence gereksiz samimiyetlerden uzak dur

Son düzenleme:
bencede arama boşver. o kızda yalakalığıyla kalır. ve senin sinirlenmeni çok iyi anlıyorum eltiyle ya da elti adayıyla kıyaslanmak berbat birşey.

Ben aramıyorum o arıyor ya onun annesi çok hoşnutmuş ne güzel kız hergün arıyor demiş benimkine.. Benim ki de şimdi bana soğuk davranıyor !! Bende sinirliyim.. Bulusunca ne olucak bilmiyorum .....

bence kesin bir dille tavrını koy
aramızdaki mesafenin,sevgi ve saygının bozulmaması için böyle olması gerekiyor de..
anneni çok sevdim bu nedenle ciddi bir adım atılana dek aramızın hep iyi olması için görüşmek istemiyorum de..
ve sakın görüşme..yani hangi sıfatla arayıpta ne konusacaksın..insan kayınvalidesiyle bile belli bir mesafede duruyor ki henuz kadın hicbir seyin değil
o arayan kızın arkasından da duyarsın yarın öbür gün neler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…