Ailesini aramam gerekir mi?

insan 3 aylık ilişkisinde kimi zaman erkek arkadaşıyla canım cicim olamıyor kıza bak be. bence çok samimiyetsiz bir durum. benim oğlumun kız arkadaşı yapmaya kalksa hakkında hoş şeyler düşünmem açıkçası kapağı atmaya çalışıyor derim.

Onun annesi sevmiş ama :) Herkes farklı demekki.. Bende sizin gibi düşünürdüm ve düşünüyorum ......

Onun annesi sevmiş ama :) Herkes farklı demekki.. Bende sizin gibi düşünürdüm ve düşünüyorum ......

samimiyetsiz başlayan ilişkiler çok sağlıklı olmaz, bir anda canım cicim olurlar bir bakarsınız kanlı bıçaklı olmuşlar. benim büyük teyzem böyledir. gördüğü tanıştığı herkes çok sever onu, çok tatlı dilli ve gereksiz biçimde samimidir. ama mutlaka hepsiyle ilşkisi bozulmuştur. sonuçta 2 kardeşinden başka kimsesi yok çevresinde. çıkarına ters düşen küçücük bir meselede o çok sevdiği kişiden kötüsü yoktur dünyada.
bence çok doğru hareket ediyorsunuz. erkek arkadaşınızda bu duruma mutlaka saygı gösterecektir diye düşünüyorum

Malesef saygı göstermiyor şuanda bana çok soğuk davrandı ve buluşmuyoruz dedi .. Görün işte ailesinin bir sözüyle nasıl etkileniyor..

Malesef saygı göstermiyor şuanda bana çok soğuk davrandı ve buluşmuyoruz dedi .. Görün işte ailesinin bir sözüyle nasıl etkileniyor..

bana kalırsa anne bu konuda ona çaktırmadan baskı yapıyor. bak kardeşinin sevgilisi nasıl arıyor seninki neden aramıyor gibi. yoksa bir erkek kaba aklıyla böyle birşeyi hesap edip surat yapmaz gibime geliyor. ama olumlu yönünden bakın :) demek ki sevgiliniz size çok değer veriyor ve ailesi ile samimi olmanızı istiyor :) zor bir durum açıkçası ama yinede bu durumun inatlaşmaya dönüşmesine izin vermeden, yumuşak, sakin ve kırgın bir ses tonu ile sevgilizle konuşmanız uygun olur sanırım. o kız gibi davransınız kişiliğinizden taviz vermiş olacaksınız, hiç aramasanız sevgiliniz bozuluyor. arada sırada arayarak belli resmiyet çerçevesinde konuşsanız çözülmez mi acaba

Bu zamana kadar hiç aramadım.. Dün o kızın aradığını öğrendim bundan sonra ararsam,,onu örnek almış gibi olmazmıyım ..

ya neden arayacakmışsın ki söz yok nişan yok
çok meraklıysa taksın yüzüğü ondan sonra ararsın
bencil şeyler şu erkekler

Bu zamana kadar hiç aramadım.. Dün o kızın aradığını öğrendim bundan sonra ararsam,,onu örnek almış gibi olmazmıyım ..

bunu da belirtirsiniz sevgilinize. arayacağınızı ama bunu duyduktan hemen sonra aramanızın uygun olmayacağını, bu konuda size zaman tanımasını isteyebilirsiniz.

canımm bencee sen duruşundan taviz verme bu şekilde devamm ett sevgilinde sana anlayş göstersinn..erkeklerr anneleryle iyi anlaşılmasından mutlu oluyorlarr onun istemesi çok norml ama sen karşılk verme isteklerinee olduğun gibi devam et mantıklısı bu..haa o müstakbel eltinnde yakında çıkar foyası ortayaa ozamann anlarlar kıymetini..sevgilinlede tartşmaa bence sanırım kıyaslndığn için sinirlisin biraz..sadece bunu birdaha asla yapmaması gerektiğini kesin bir dille anlat ona ve konuyu kapatın..bence böylee yapmalısın çevremde çok örneği var bunun kuzenlermn sevgilileri kardeşimnkiler falann..ben bu yüzden aramam aslaa sevglimn ailesini..

Ben şuanda konuyu açmadım sevgilime.. Elimde olmadan sabahtan soğuk davrandım ama daha neye bozuldugumu neden böyle yaptıgımı bilmiyor.. nerdesin dedim evdeyim Ev telefonumuz var sende yoklayabilirsin diyor.. Yine çaktırmadan beni aratmaya çalışıyorrrrr !!

Ben senin gibi düşünüyorum ama genelde o kız gibi davrananlar daha çok sewilirrr agzı iyi laff yaparrr çünkü

Herkesin hali tavrı kendine. Fikrine uyar ararsın, uymaz aramazsın.

Erkek arkadaşta yavaş yavaş tepkilerinizi yönlendirmek yerine alışmayı tercih etse iyi olur gibi.

eeee zaman nabza göre şerbet verme zamanı ben baktımki bnm eltim daha çok sewiliyo direekkk kabullendimmm amann oglu sewsin yeter dedim napimmmmm

eeee zaman nabza göre şerbet verme zamanı ben baktımki bnm eltim daha çok sewiliyo direekkk kabullendimmm amann oglu sewsin yeter dedim napimmmmm

Kıyaslama olmadıgı sürece güzel.. Benim ki kıyaslama yapıyor o böyle arıyor sen neden aramıyorsun kıskanıyorum diyor.. Sizin ki böyle demiyorsa sorun yok eltiymiş pehh

Son düzenleme:
benim 4.5 senelik bi ilişkim var şimdi askerde askere gitmeden söz yada nişan yapalım dedi istemedim hem araya sıkıştırmamamk için hemde herşey resmi olucak ailesini aramam gerekicek hallerini hatırlarını sormam gerekicek arada bişey olursa bn kalıcam diye istemedim erkek arkadasımın oldugu sehire gitmiştim babasıyla tanıştım ama ondan sonrada çok aramadım annesinide öyle gerçi ayrılar ama bence senin vermen gereken bi karar bu içinden geliyosa ararsın gelmiyosa aramassın canım boşuna kendini üzme

Sizin de baya olmuş maşallah Yani birnevi kişilik meselesi zaten.. 2. kez görüşürsem ararım diye dşünüyorum 1 görüşmeyle damdan düşer gibi nasılsınız teyzeciiimmm tarzı bana uymaz Teşekkür ederim destegin için ...

kıyası muhakkak hepsi yaparrr daa bazen planları ellerinde patlarr ne demişler çok samimiyet tez ayrılık getirir bu samimiyette bigün patlak verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…