Ailesini sevmedigim biriyle evlendim. Ama eşim ailesine hic benzemiyor kime cekmis bilmiyorum esim uyumlu anlayislidir ailesi oyle degil. Buda benim şansım diyelim
Eşimin ailesini sevmiyorum ama evlendim çünkü eşimle sorunum yoktu.Tabiki benzer yönleri var ama iyice törpülendi sayemde akıl vermeyi çok severler mesela eşimde konuşur bazen derim biri sana danışmanıkça fikir sormadıkça akıl vermeyi bırak.Babası ev içinde yemek kokusu sevmez eşimde aynı derim insanların iyi yönlerini örnek al takıntılarını değil vb.Eşim ailesinden etkilenen onların sözünden çıkmayan bana zulmedecek biri olsaydı tabiki bu iş olmazdı...Sevgilı kk kadınları,
bu aralar kafamda dönüp duran soru 'ailesini sevmediğim adamla evlenmek doğru mu?' sorusu.
Bir arkadaşım diyor ki elma dalından uzağa düşmez, babasına benzemeyeceğine yemin eden eşim
on sene sonra babasının yaptıklarını yapıyor. Diğer bir arkadaşımda diyor ki adama ailesi yüzünden şans
vermemek haksızlık. Siz bu konularda ne düşünüyorsunuz? Büyük konuşmak istemem ama birini sevsem dahi, ailesini
eğer tanıdıktan sonra sevmezsem, adamı dahi terk edebilirim gibime geliyor.
kimsenin ailesi mükemmel değil, her sülalede problemli insan var. aileyi neden sevmediğime bağlı aslında ama, sadece huy-davranışları bir acayipse ama adamda öyle bir davranış bozukluğu yok gibiyse bence ailesinden ayrı değerlendirilmeli.
Sevgilı kk kadınları,
bu aralar kafamda dönüp duran soru 'ailesini sevmediğim adamla evlenmek doğru mu?' sorusu.
Bir arkadaşım diyor ki elma dalından uzağa düşmez, babasına benzemeyeceğine yemin eden eşim
on sene sonra babasının yaptıklarını yapıyor. Diğer bir arkadaşımda diyor ki adama ailesi yüzünden şans
vermemek haksızlık. Siz bu konularda ne düşünüyorsunuz? Büyük konuşmak istemem ama birini sevsem dahi, ailesini
Evlenmem
Ailesinden banane ben adama bakarım diyenlere Bı sozum var
Banane dedıgımız o ailelerin egılıp ellerini opuyor guleryuz göstermek durumunda kalıyoruz samimi olmasak dahi
O el öpme durumu yok mu, evlerden ırak.
Peki sizin ailesinde itici bulduğunuz bir detay onun dikkatini dahi çekmiyorsa? Bilemiyorum ben burayı okuduğumdan beri her şeyden korkar oldum biraz :)
Yok en son nikah gunumde gordum 2yil oldu evleneeli o gunden beridir gorusmuyoruz cok baska seyler oldu bende affetmedim zaten dedigim dedik inatci biriyim biriyle gorusmeyecegim dersem gorusmem he ilerde nolur bilmiyorum suan hamileyim cocuk dogduktan sonra torunlarini gormek isteyeceklerdir bende bu islere cocugumu karistirmam torunlarini gormek haklari oldugu icin o zaman gelip gitmek isteyebilirler onada bisey demem cocugumn hatri icin ama samimi olmam aslaSizin adınıza sevindim, onlarla illa ki aynı ortamda bir araya geliyorsunuzdur. Sevmemek mesele değilde sanırım en kötüsü itici bulmak ve belki de onlarla sohbet bile edecek bir konu bulamamak olur.
Ciddi misiniz yoksa şaka mı yapıyorsunuz?
Evlenmem
Ailesinden banane ben adama bakarım diyenlere Bı sozum var
Banane dedıgımız o ailelerin egılıp ellerini opuyor guleryuz göstermek durumunda kalıyoruz samimi olmasak dahi
O el öpme durumu yok mu, evlerden ırak.
Yaşadığın coğrafyada adam ve ailesiyle evleniyorsun. Evlenmeden yuzyuze bakmayıp evlenince can ciğer olanlar var. Ailesi sevmediğim kişiyle evlenmemSevgilı kk kadınları,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?