Ailesini sevmediğiniz adamla evlenir misiniz?

guelfem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
325
469
18
Sevgilı kk kadınları,

bu aralar kafamda dönüp duran soru 'ailesini sevmediğim adamla evlenmek doğru mu?' sorusu.
Bir arkadaşım diyor ki elma dalından uzağa düşmez, babasına benzemeyeceğine yemin eden eşim
on sene sonra babasının yaptıklarını yapıyor. Diğer bir arkadaşımda diyor ki adama ailesi yüzünden şans
vermemek haksızlık. Siz bu konularda ne düşünüyorsunuz? Büyük konuşmak istemem ama birini sevsem dahi, ailesini
eğer tanıdıktan sonra sevmezsem, adamı dahi terk edebilirim gibime geliyor.

Ailesini sevmedigim biriyle evlendim. Ama eşim ailesine hic benzemiyor kime cekmis bilmiyorum esim uyumlu anlayislidir ailesi oyle degil. Buda benim şansım diyelim.

Dip not :Esimin ailesiyle evlendigimden beri gorusmuyorum esimde birsey soylemiyor.

Ailesini sevmedigim biriyle evlendim. Ama eşim ailesine hic benzemiyor kime cekmis bilmiyorum esim uyumlu anlayislidir ailesi oyle degil. Buda benim şansım diyelim

Sizin adınıza sevindim, onlarla illa ki aynı ortamda bir araya geliyorsunuzdur. Sevmemek mesele değilde sanırım en kötüsü itici bulmak ve belki de onlarla sohbet bile edecek bir konu bulamamak olur.

Eşimin ailesini sevmiyorum ama evlendim çünkü eşimle sorunum yoktu.Tabiki benzer yönleri var ama iyice törpülendi sayemde akıl vermeyi çok severler mesela eşimde konuşur bazen derim biri sana danışmanıkça fikir sormadıkça akıl vermeyi bırak.Babası ev içinde yemek kokusu sevmez eşimde aynı derim insanların iyi yönlerini örnek al takıntılarını değil vb.Eşim ailesinden etkilenen onların sözünden çıkmayan bana zulmedecek biri olsaydı tabiki bu iş olmazdı...

Peki sizin ailesinde itici bulduğunuz bir detay onun dikkatini dahi çekmiyorsa? Bilemiyorum ben burayı okuduğumdan beri her şeyden korkar oldum biraz :)

Evlenecek birini bulduysan yani evlenebileceğin birini bulduysan şükret diyorum. Ailesi neymiş?

Kesinlikle katiliyorum. Birde ben aileyle evlenmiyorum diyenler olacaktir onlar fena haldr yaniliyorlar. Oyle adamlar taniyormki resmen agac kovugundan cikmis sanirsin cocuk esirgemede buyumus sanirsin sevgiliylyken ne hikmetse evlenince anasi babasi danasi kardesi dayisi bile ortaya cikiyor. Birde aile askiyla yanip tutusyorlar. O yuzden ailesini sevmemekle beraber artik adamida sevmiyorsunuz.

İşte ben de bundan bahsediyorum. Düşünsene ailesini o kadar itici buluyorsun ki onlarla aynı odada bulunmak bile istemiyorsun ama ailesi olduğu için bu söylediklerini yapmak durumda kalacağız. Ben oğlunu alırım ailesini umursamam mantığına bürünemiyorum.

Ailesinden hoşlanmadigim adamla evliyim beş bucuk yildir. Babasina benzer hareketleri yok henüz. Eşim ve kardesleri de birbirlerine benzemez hepsinin farkli ozellikleri ve karakterleri var.
Gorumcelerimden bir tanesine bayiliyorum mesela ama digerleriyle baştan beri iletişim tutturamadik baya zit durumdayiz.

Evlenecegim adamin ailesindeki herkesi sevmeye kalksam evlenemezdim kimseyle.

Peki sizin ailesinde itici bulduğunuz bir detay onun dikkatini dahi çekmiyorsa? Bilemiyorum ben burayı okuduğumdan beri her şeyden korkar oldum biraz :)

gerçekten bu detayın ne olduğuna ve bu problemle ne kadar muhatap olmak zorunda kalacağımla alakalı sanırım. mesela amcakızı kumarbazsa bana ne derim ama çok yakınındaki birisi sürekli benii ona kötülüyorsa 'sen hayırdır?' diye düşünürüm.

Sizin adınıza sevindim, onlarla illa ki aynı ortamda bir araya geliyorsunuzdur. Sevmemek mesele değilde sanırım en kötüsü itici bulmak ve belki de onlarla sohbet bile edecek bir konu bulamamak olur.
Yok en son nikah gunumde gordum 2yil oldu evleneeli o gunden beridir gorusmuyoruz cok baska seyler oldu bende affetmedim zaten dedigim dedik inatci biriyim biriyle gorusmeyecegim dersem gorusmem he ilerde nolur bilmiyorum suan hamileyim cocuk dogduktan sonra torunlarini gormek isteyeceklerdir bende bu islere cocugumu karistirmam torunlarini gormek haklari oldugu icin o zaman gelip gitmek isteyebilirler onada bisey demem cocugumn hatri icin ama samimi olmam asla

Eşimin ailesi genel olarak iyi insanlar ama eğer seçme şansım olsaydı, özel ilişkiler geliştirmek isteyeceğim insanlar olmazlardı. Çünkü benim için tartışılması bile abes olan bazı konularda çok zıt fikirlere sahibiz. Ama eşim de benim gibi. O da benim yadırgadığım konularda yadırgıyor ailesini, onlar tarafından yetiştirilmiş olmasına rağmen. Bunu evlenmeden önce görmüştüm, o yüzden ailesinin fikirleri sorun olmamıştı, sonuçta beni etkilemiyor. Eşim onlara hak veren bir insan olsaydı, onunla evlenmezdim. O zaman ortak paydalarımız epey az olurdu çünkü.

Ben el öpme olayini bekarken de yapmiyordum kimseye, evlenince de yapmadim. Bence boyle bir zorunluluk yok.

Yaşadığın coğrafyada adam ve ailesiyle evleniyorsun. Evlenmeden yuzyuze bakmayıp evlenince can ciğer olanlar var. Ailesi sevmediğim kişiyle evlenmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…