Ailesini sevmediğiniz adamla evlenir misiniz?

ben evlendim.
Eşim ailesinden çok farklı olduğu için evlendim.
Bu farklılığın bütün hayatına yansımadıgını evlendikten sonra anladım ama...

ailesi gibi düşünmüyor,çünkü eğitimi Ve görgüsü başka yönde ama giyimi, yeme zevki sonuçta büyüdüğü evi takip ediyor.

yşne de önemli olan kendi ailenizi nasıl kuranildiginiz!

elma ve armutu toplayınca iki etmez ama meyve kokteyli eder!!!

hayat bakış açınızda!

Çok yanlış bence benim eşim mükemmel bi adam ama ailesi berbat annesi ablaları ama gözümün içine bakan bi adam var karşımda bence eş tam destek ise sorun olmaz

Ailesinde sevmediğim insanlar var . Ama eşimle mutluyum kimseyle iç içe olmak zorunda değilim hergun görmüyorum da zaten zorunda da değilim bu yüzden önemli olan mesafe bence ki ben 6 ay içinde gördüm tanıştım be

Armut dibine düşer.Ana babalarımızın kopyası oluyoruz.Bilinçli yetişkinler iyi özelliklerini parlatıp kötü özelliklerini törpüleseler de ailen neyse o oluyorsun.Ona göre evlen.

Başta ailesini çok sevsen bile sonradan sevmiyorsun bi şekilde o yüzden çok da şeetme

Beni düşündürende bu. Bu devirde çocuk büyütmek çok zor, çağ çok kötü. O yüzden bir de sevmediğim bir ailenin köstek olmasını arzu etmem.

Ve evlendiniz sanırım. Bazen yedi yıl tanıdığında bir anda bambaşka insana dönüşebiliyor ama evlenmeden önce ailesi beni itiyorsa onlarla düğün dernek için bile bir araya gelmek istemem.

Bende eşimin ailesini sevmiyorum... İlgisizler.. Anne, bi nebze daha iyi babaya göre... Aramızda benden kaynaklı mesafe var.. Eşim Kendi gider görüşür gelir.... Eşim, çok şükür onlara benzememiş.

Evlendim.
Eşimden memnunum. Harika bir eş, iyi ki evlendim.
Ama ailesinin yanına gidince yada onlar gelince keşke kendi aileme yakın bir aileyle evlenseydim diyorum.
Tek kavga sebebimiz ailesi.
Ne yazık ki atsan atılmıyor da.
Şimdili aklım olsa evlenmeyebilirdim

Arkadaşlar evlenmeyi düşünmüyorum zaten. Bu insanlarla bir kez daha bir araya gelmek istemiyorum, o kadarını söyleyeyim size. Sadece etrafımda ki görüşler ikiye ayrıldığı için sizlerin de fikirlerini merak ettim. Ben mi çok katı düşünüyorum diye merak ettim.

Ee öyleyse ailesinden önce tanışacağınız kişiyi düşünmeniz gerekir. O anlattığınız şeyleri anlıyorum ben de öyleyim farklı olarak benim çevremde her şeyi görmezden gelmemin beklenmesi gibi bir durum yok. Ailesi düşündüğüm neredeyse son şey olabilir.

Aynı ilde misiniz ?
eşin görüşüyor mu ? Bir de eşinin senim ailenle durumune

Aynı ilde misiniz ?
eşin görüşüyor mu ? Bir de eşinin senim ailenle durumune
Ayni ildeyiz esim kendi ailesiyle gorusuyor ben ona kariamiyorum o kadarda degil :) Benim ailemle arasi iyi yani gider gelir esim annem bisey istese yapar falan benim eşimde maddi yardim ediyor arada annesine ben karismiyorum ama ailesinin durduk yere bana karsi yaptigi bazi affedilemeyecek seyleri oldu o yuzdende ben kendi psikolojik sagligim icin gorusmeme karari aldim birde benim babam ve abilerimde esimle konustu benim kizimi uzersen ve ben bunu duyarsam arada ccouk bile olsa alirim kizimida torunumuda demisti belki esimin ustunde bununda etkisi olmustr

evlilik teknolojik aletler gibi tamamen şans meselesi. Şu ya da budur diye kesin yargılara varamıyorsun. Benim annem geldi 55 yaşına hala kaynana derdi çekiyor yanı sıra bana da çok çektirdi babannem. Eşimin anne babası yok olsaydı evlenir miydim bilmiyorum ama farklı ilde yaşıyor olacaktık olsalardı. Denemeden bilinmiyor sanırım. Çok çok bariz kötülük yaptılarsa ve varoş bir aileyse asla evlenmem o ayrı

Babanızı ve abinizi taktir ettim, zaten olması gerekende bu bana göre. Eminim eşinizin üzerinde bu konuşmanın etkisi olmuştur. Benim gözlemlediğim ailesinin bu şekilde arkasında durduğu kadınların eşleri daha dikkatli davranıyor.

Bu arada insan biraz bencil olmalı ve kendisine kötü gelen şeylerde uzak durmalı. Ama tabi bazı hemcinslerimiz maalesef sırf karşı taraf kaynana görümce sıfatını taşıdığından cephe alıyor, hiç bir zararları olmadığı halde... Bu da yanlış...

Ben 14.5 senelik evliyim ve her fırsatta seninle flört edeceğime annenle flört etseydim bu evlilik asla olmazdı derim.Asla değişmem kimse ile kıyaslama beni diyen eşim o söylediklerinden daha öküz şuanda. Aile çok önemli benim akıl sagligimin, ruh sagligimin, beden sagligimin yok olup gitme sebepleri kendileri. Önce aile...

Simdiki aklim olsa Evlenmem. Evlilikte mutluğunun yarisi es ailesi .mutsuzlugun tamamamids es ailesi.benim.esimin ailesi hic karışmamış olsaydı bana ve bize cok mutlu olurduk. Evliliginimin ilk yillari heba oldu resmen
Gerçekten bu eş aileleri her şeye müdahil olup yonetme karışma isteğiyle yanıp tutusmasa herkes eşiyle gül gibi geçinip gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…