Sevgilı kk kadınları,
bu aralar kafamda dönüp duran soru 'ailesini sevmediğim adamla evlenmek doğru mu?' sorusu.
Bir arkadaşım diyor ki elma dalından uzağa düşmez, babasına benzemeyeceğine yemin eden eşim
on sene sonra babasının yaptıklarını yapıyor. Diğer bir arkadaşımda diyor ki adama ailesi yüzünden şans
vermemek haksızlık. Siz bu konularda ne düşünüyorsunuz? Büyük konuşmak istemem ama birini sevsem dahi, ailesini
eğer tanıdıktan sonra sevmezsem, adamı dahi terk edebilirim gibime geliyor.
Çok yanlış bence benim eşim mükemmel bi adam ama ailesi berbat annesi ablaları ama gözümün içine bakan bi adam var karşımda bence eş tam destek ise sorun olmazSevgilı kk kadınları,
bu aralar kafamda dönüp duran soru 'ailesini sevmediğim adamla evlenmek doğru mu?' sorusu.
Bir arkadaşım diyor ki elma dalından uzağa düşmez, babasına benzemeyeceğine yemin eden eşim
on sene sonra babasının yaptıklarını yapıyor. Diğer bir arkadaşımda diyor ki adama ailesi yüzünden şans
vermemek haksızlık. Siz bu konularda ne düşünüyorsunuz? Büyük konuşmak istemem ama birini sevsem dahi, ailesini
Sevgilı kk kadınları,
Ben evinde çocuğumu büyütmek istemecegim ailenin oğluyla evlenmem diyenlerdenim. Ne derseniz diyin, siz gorusmeseniz bile çocuğunuz onların torunu olacak ve yetişmesinde öyle yada böyle katkıları olacak. İsterse oğulları pırlanta olsun...
Ailesinde sevmediğim insanlar var . Ama eşimle mutluyum kimseyle iç içe olmak zorunda değilim hergun görmüyorum da zaten zorunda da değilim bu yüzden önemli olan mesafe bence ki ben 6 ay içinde gördüm tanıştım be
Yaşım küçük mü? Bunu nerden çıkardınız ki :) 33 yaşındayım ve bugüne kadar evet henüz kriterlerime yanaşacak birini bulamadım... Etrafımda ki insanlar yaşım ilerlemeden evlenmemi bekledikleri için, her şeyi görmezden gelmemi bekliyorlar ama ben kendime fazlasıyla değer veriyorum... Boşanacağım adamla evlenmeye kalmam doğru olmaz bana göre, çünkü hayatta neyi kabullenemeyeceğimi neye katlanamayacağımı biliyorum. Erkeklere olan tolerans seviyemde çok düşük...
Aynı ilde misiniz ?Ailesini sevmedigim biriyle evlendim. Ama eşim ailesine hic benzemiyor kime cekmis bilmiyorum esim uyumlu anlayislidir ailesi oyle degil. Buda benim şansım diyelim.
Dip not :Esimin ailesiyle evlendigimden beri gorusmuyorum esimde birsey soylemiyor.
Ayni ildeyiz esim kendi ailesiyle gorusuyor ben ona kariamiyorum o kadarda degil :) Benim ailemle arasi iyi yani gider gelir esim annem bisey istese yapar falan benim eşimde maddi yardim ediyor arada annesine ben karismiyorum ama ailesinin durduk yere bana karsi yaptigi bazi affedilemeyecek seyleri oldu o yuzdende ben kendi psikolojik sagligim icin gorusmeme karari aldim birde benim babam ve abilerimde esimle konustu benim kizimi uzersen ve ben bunu duyarsam arada ccouk bile olsa alirim kizimida torunumuda demisti belki esimin ustunde bununda etkisi olmustrAynı ilde misiniz ?
eşin görüşüyor mu ? Bir de eşinin senim ailenle durumune
Ayni ildeyiz esim kendi ailesiyle gorusuyor ben ona kariamiyorum o kadarda degil :) Benim ailemle arasi iyi yani gider gelir esim annem bisey istese yapar falan benim eşimde maddi yardim ediyor arada annesine ben karismiyorum ama ailesinin durduk yere bana karsi yaptigi bazi affedilemeyecek seyleri oldu o yuzdende ben kendi psikolojik sagligim icin gorusmeme karari aldim birde benim babam ve abilerimde esimle konustu benim kizimi uzersen ve ben bunu duyarsam arada ccouk bile olsa alirim kizimida torunumuda demisti belki esimin ustunde bununda etkisi olmustr
Gerçekten bu eş aileleri her şeye müdahil olup yonetme karışma isteğiyle yanıp tutusmasa herkes eşiyle gül gibi geçinip gider..Simdiki aklim olsa Evlenmem. Evlilikte mutluğunun yarisi es ailesi .mutsuzlugun tamamamids es ailesi.benim.esimin ailesi hic karışmamış olsaydı bana ve bize cok mutlu olurduk. Evliliginimin ilk yillari heba oldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?